דרושים:

לפעמים מה שמחפשים נמצא בקטנה

מתחת ליד ולא צריך להתפלצן על אופנוע "טיונינג" שאולי מגובה בידע תיאורטי ובטיונר שOBVIOUSLY לא ידע מה הוא עושה,זו גם אחריות שלו אלא אם 45 הגדיר לו מה הוא רוצה והדרישות של 45 לא היו מגובות בידע המתאים.

fungas

New member
כשצריך אז צריך

45, חסל סדר עניינים טכניים. אף אחד לא ישתכנע. אבל... היום ראיתי את הכתבה לרגע (לא הספקתי לקרוא) ואני חייב ומחוייב להגיד לך שהאופנוע נראה בן זונה. הרבה הרבה יותר טוב מערימת המדבקות והמיכל המדברי הזוועתי. המסיכה של הדגמים החדשים הייתה צעד חכם, כמו גם השמירה על הפלסטיקה של שנת הדגם. הצלחת לגרום לאופנוע ותיק להיראות סוף סוף כמו שצריך. ואפילו יותר מזה: יפה ומרשים. סחתן. FUNGAS.

thedarkslide

New member
הברווז המכוער הפך לברבור

ממש ןפה העיצוב של הגרפיקה משהוא רטרו מדליק!

סיני 1

New member
יאללה דיי אנשים../images/Emo4.gif העיניין נלעס עד

אבק. כמה אפשר להעליב בן-אדם? כמה אפשר לרדת על הבן-אדם? כמה אפשר לנסות לדחוק לפינה בן-אדם? כמה אפשר להסטלבט על בן-אדם? שעברתי לפורום הזה, עברתי מסיבה אחת, הגישה שלכם לספורט המוטורי ובכלל לחיים היא מצחיקה ,סטלבטנית, שנונה, ונחמדה, אתם אוהבים להסטלבט אחד על השני, אוהבים קטעים , ואנשים טובים ונחמדים בת'כלס. הבן אדם עשה מה שעשה, אוהב לקשקש הרבה, מצהיר הצהרות מפה עד הודו, שיהיה לו לבריאות, זה עולה לכם כסף? לא. לא נחמד לכם לשוחח איתו? אל תשוחחו איתו, איך פנגס פעם רשם, מי שלא אוהב את הריח במטבח? שישאר מחוץ למטבח, אבל למה להעליב לפגוע ולרמוס? אני אוהב לשהות במחיצתכם מאוד,אתם מסתכלים לכולם בגובה העיניים, אז מה השינוי הזה בכם? תשארו אנשים טובים כמו שאתם, כמו שאני מכיר אתכם, זה צורם לראות מה שקורה פה, זה באמת לא מתאים לכם, הבן-אדם הבין את הנקודה, למה למתוח את זה כמו מסטיק? לפעמים גם מידת מה של רחמים עושה את העבודה,ועושה אותה הרבה יותר טובה ומועילה , אז באמת, ואני חוזר , תישארו אנשים טובים כמו שאתם, לא מתאים העליהום הזה. 45? במקום לקרוא מהאינטרנט סיפורי המשפר הברון מינכהאוזן, תקרא קצת פתגמים, ויש פתגם שאומר, סייג לחוכמה? שתיקה.

fungas

New member
אבל סיני, באבא'לה

המחמאה שנתתי על העיצוב הייתה אמיתית לגמרי. למען הסר ספק, אני בהחלט חושב שהאופנוע נראה פיצוץ. לא הבנתי למה אתה מתבאס דווקא על התגובה היחידה שפירגנה כאן. FUNGAS

TW slut

New member
Hello from London

I read all the comments and I must say it was no big surprise to hear about the results. Yet ,it ain't right to make a joke out of the junk-o-bike (nice (paintjob ,though cheers lads Slutty

סיני 1

New member
פאנגס הדבר האחרון שהייתי מתלונן....

עליו? זו התגובה האחרונה שלך, כאב לי על השרשור שפתח השד, ועל ההמשך שבא בשרשור הזה, אין לי רבע תלונה כנגד התגובה שלך על העיצוב.

אורי-

New member
../images/Emo140.gif

האופנוע בהחלט נראה הרבה הרבה הרבה יותר טוב

כרגיל סיני...

אתה רואה אתמה שנוח לך ומלין על דברים שאתה עצמך עושה... אתה אולי לא מספיק זמן כאן כדי לשמוע, לראות ולקרוא את שלל ההצהרות ששחרר 45 במהלך שהותינו המשותפת בפורומים. אינספור התרברבויות והצהרות בנו לאופנוע הזה, אצל כולנו, תדמית של חיה אמיתית ומעוררת תיאבון. כמו הקטנוע של ברדה, למשל. כשפעם ראשונה ראינו את האופנוע (ושים לב שאני כותב ב"רבים") היינו בשוק, ולראשונה הוגדר האופנוע הזה כ-Rat-bike. אבל, חשבנו לעצמנו, אולי הוא לא יפה אבל אופה... וכשהבלון הזה התפוצץ... אני זה שהוציא את מה שכולם חשבו. זה הכל. אהבתי את התיאוריות שלך על הגישה לספורט ולחיים וכו'... אבל אני חושב שלא שמת לב שלא כולם מרגישים כך לגבי כולם, ולפעמים זה יוצא גם כאן בפורום. צריך לדעת לפרגן, ויש מי שמפרגן. אבל צריך גם לומר את האמת, גם אם כואבת, במיוחד כשהוצגה באופן מתרברב כל כך לאורך זמן רב. תחשוב שאיזה אחד, ממוסך עלום שם בונה קטנוע חזק מאד וטוען כל היום בכל פורום אפשרי שהקטנוע שלו הוא החזק ביותר שיש. הקטנוע הטוב ביותר ועל הדרך רומז שכל שאר הקטנועים הם בדיחה לא מוצלחת ליד שלו. מתוך הכרות איתך, אני בספק גדול מאד אם היית שומר בבטן את הסלידה מהתרברבותו ברגע שהיית מגלה שקטנוע מקורי עם אגזוז, רולים 2 מדבקות "אל-פחד" היה יוצא חזק יותר. לא טוב לשמור בבטן. ואתה, בתור אחד שלא שומר, צריך להבין את זה (ועל הדרך להסביר מה אתה כן שומר בבטן העגלגלה שלך). אם הייתי פותח ניק במיוחד כדי לומר את מה שאני חושב, היית מרגיש נוח יותר ? 45 הזמין את זה... וקיבל, כמו שרבים אחרים כבר רמזו בשרשור... כשאתה גר בבית מזכוכית....

kramberg

New member
סיני יכול להחביא

את כל הליין החדש של ק.ט.מ בבטן
סתם, סיני, לא עם הגרזן!

סיני 1

New member
כרגיל עזרא.......

אתה רואה את מה שנוח לך ומלין על דברים שאתה עצמך עושה... ומה בדיוק איכפת לך שהוא משויץ ומקשקש ובלה בלה? זה עולה לך כסף?אתה משלם לו פר מילה שהוא מצייץ? ומי שם אותך לדובר הפורום? עזרא ביננו?אפילו אם הוא מצהיר שיש לו אופנוע חיה,כמו של ברדה, בעצם לא ברדה(כבר מזמן הוא פסה), היא כבר עגלה, כמו שלי לדוגמא(ומופת),מה אכפת שהוא מקשקש? שכולם יודעים שהוא מקשקש, אז החלטת שמגיע לו עונש וצריך לפגוע בו? אני לא מליץ יושר של אף אחד, אני גם סטלבטן לא קטן(גם פיסית), אבל בא לבן אדם לקשקש? דחילק, שיקשקש קשקושים מארץ הקשקושים עד 100. זה כמו שתספר לי שאיזה אחד בנה ג'ילרה משופרת עם קיט, קמשפט, מולטיוואר, טורק, ומאייד 34 פלט סלייד עצבני, ובא איזה אחד שמנמן עם ג'ילרה עגלה 180 עם 50,000ק'מ וקרע את זה עם המשופרת במסלול בשפיצר בלילה, ועוד תחרטט לי, שהייתי שם עם אלי ברדה ,ושתינו מעולפים מצחוק, נראה לך שאני יאמין לך על דבר כזה?
הוא רוצה לקשקש שיבושם לו, זה עושה לו טוב? הוא מרגיש טוב עם זה? החיים שלו טובים יותר? שיבושם לו......... אז מה? שיגור בבית מזכוכית, טוב לו שם, אז החלטתם שאתה זה שינפץ לו ת'בית?באיזה זכות בדיוק? ובקשר לבטן העגלגלה שלי? אינשלא שתשקיע על הקטנוע שלך, כמה שאני מושקע בבטן הזאת, אבל כל עוד אני מצליח לראות אותו? אני לא מודאג
ואני לא שומר כלום בבטן מסיבה אחת, כבר אין לי מקום לשמור שם גפרור.

דובר הפורום? ../images/Emo6.gif

יש בזה משהו. שאראה לך את רשימת ההודעות הפרטיות ? או שיותר קל שאפנה אותך למקורות הקרובים יותר אליך שתברר עימם מהי דעת הרוב. אבל מה זה חשוב מה דעת הרוב. זה פורום. תשכיל כבר ללמוד שבפורום כל אחד יכול לכתוב מה בזין שלו מבלי לתת לך דין וחשבון. גם אתה יכול להלין כאוות נפשך. יש כאלו אפילו שיקחו אותך ברצינות מדי פעם.
אתה מטיף לי מוסר על מה להעיר ועל מה לא ? באיזו זכות ? מי שם אותך לסניגור של כל העולם ואחותו ? מה איכפת לך מה אני מקשקש ? תן לקשקש קשקושים מארץ הקשקושים בשקט ושב בפינה ותאביס את הכרס בשקט. מה איכפת לך למי אני מעיר ומתי ? זה עולה לך כסף ? אתה משלם לי פר ציוץ שלי ? ממתי אתה מליץ יושר של מישהו ? (אני לא מאמין שרשמתי "אתה" ו"יושר" באותו משפט) מה איכפת לך מה אני מנפץ ולמי ? ואם כולם יודעים שהוא מקשקש... אז איזה עונש יש כאן ? אולי תנסה לחשוב (באמת, ולא רק לעשות פרצוף של חושב) לפני שאתה מקליד משהו ? יאללה...
מה זאת אומרת של ברדה פאסה ?
הרי אתה זה שאמרת לי בהסתודדות כמה חזק ומלחיץ הקטנוע שלו. לא ?
יום ראשון הקרוב בערב, אגב, סיני. כפי שדיברנו בזמנו... זו התוכנית כרגע בכל אופן.

סיני 1

New member
כן , מה נהיית דובר הפורום?../images/Emo6.gif

קודם כל: א. תה קשקשן מארץ הקשקושים הכי קשקשנים. ב.טוח אתה גם שמאלאני מלכלך. ג.ם אתה בטח גם בעד ההתנתקות. ד.וקא אני מאביס את עצמי גם שאתה מקשקש וגם שאתה לוקח אתנחתא בין קשקוש לקשקוש. ה.סובארו שקנית היא עגלה מאפנה. ו.שיקח אותך המן. ז. בתחת שלך. ח. מור היית ותשאר. ט.עות לעולם חוזרת, אתה בטח ממלמל, מתי שאתה בונה אגזוז לג'ילרה שלך. י.כול להיות שיום אחד תבין איזה אהבל אתה. כ.מה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה? ל.א יכול להיות שאמרתי לך שהקטנוע של אלי מלחיץ אותי, זה בטח אלי אמר לך, מתי שהוא שומע אותי מניע ת'רולה שלי, ואתה מתבלבל, כמו תמיד. מ.ה נשמע? נ.ו? זה מספיק ? או עוד קצת? ס.יני הוא ישר מאוד, ואני מליץ יושר שלו בביטחון מלא. ע.יוני אל תרתח, זה סתם גורם למחשבה לשחק לך בגולגולת כמו כדוק סקווש. פ.תאום אתה מתחיל להבין שיצאת אהבל,כי, לטלפן לשחר ולשאול אותו איך יצאת בפורום? כדי לשאוב ביטחון , זה עלוב מאוד. צ.ייץ וקשקש עד מחר, יצאת בקטע הזה סתם יללן,והכי גרוע? קשקשן. ק.רוב לודאי ששוב תענה לי את המשפטים הממוחזרים שלך,אבל תהייה נחמד ותפתיע אותי במשהו חדש. ר.ולים 12 גרם עדיין מחכים לך . ש.תקרא מה שרשמתי, אל תחייך לעצמך ותחשוב''איזה שנון וחד כתער'' הסיני הזה, למה לי אין ת'כישרון האלוהי הזה. ת.מיד מתאים לי על האש, באיזה שעה יום ראשון? והודעת לכולם?

../images/Emo6.gif

12 גרם ? לי ? יאללה שיהיה... ד.ביל
לא סגורה שעה... ועקרונית כולם (מלבד גילי) יודעים. (תודיע לו?) על האש ? זה כבר התארגנות. אולי נתחיל הפעם עם קפה ? אתה תביא עוגות אשכנזיות איתך.

למעלה