יאללה דיי אנשים../images/Emo4.gif העיניין נלעס עד
אבק. כמה אפשר להעליב בן-אדם? כמה אפשר לרדת על הבן-אדם? כמה אפשר לנסות לדחוק לפינה בן-אדם? כמה אפשר להסטלבט על בן-אדם? שעברתי לפורום הזה, עברתי מסיבה אחת, הגישה שלכם לספורט המוטורי ובכלל לחיים היא מצחיקה ,סטלבטנית, שנונה, ונחמדה, אתם אוהבים להסטלבט אחד על השני, אוהבים קטעים , ואנשים טובים ונחמדים בת'כלס. הבן אדם עשה מה שעשה, אוהב לקשקש הרבה, מצהיר הצהרות מפה עד הודו, שיהיה לו לבריאות, זה עולה לכם כסף? לא. לא נחמד לכם לשוחח איתו? אל תשוחחו איתו, איך פנגס פעם רשם, מי שלא אוהב את הריח במטבח? שישאר מחוץ למטבח, אבל למה להעליב לפגוע ולרמוס? אני אוהב לשהות במחיצתכם מאוד,אתם מסתכלים לכולם בגובה העיניים, אז מה השינוי הזה בכם? תשארו אנשים טובים כמו שאתם, כמו שאני מכיר אתכם, זה צורם לראות מה שקורה פה, זה באמת לא מתאים לכם, הבן-אדם הבין את הנקודה, למה למתוח את זה כמו מסטיק? לפעמים גם מידת מה של רחמים עושה את העבודה,ועושה אותה הרבה יותר טובה ומועילה , אז באמת, ואני חוזר , תישארו אנשים טובים כמו שאתם, לא מתאים העליהום הזה. 45? במקום לקרוא מהאינטרנט סיפורי המשפר הברון מינכהאוזן, תקרא קצת פתגמים, ויש פתגם שאומר, סייג לחוכמה? שתיקה.