דרושים:

45degrees

New member
דרושים:

מרימי כפפה תכונות נדרשות - אופנוע סופרמוטו דרישות התפקיד - הרצה בדיינו גרפים יתקבלו בברכה.

Dr XR

New member
אני מרים את הכפפה

אם אתה פותח את הארנק (ומשלם על הבדיקה).

45degrees

New member
למה? קודם כולם בכו - תעשה דיינו

ותהיה גבר תפרסם את התוצאות. אז עשיתי דיינו - יצאתי גבר גבר ופרסמתי את התוצאות כמו שהן בלי להתבייש ומתוך ידיעה מראש של התגובות שיהיו בפורום. (מישהו הזכיר ביצים מנירוסטה?) עכשיו - כל מי שחושב בשלילה על מה שעשיתי, או חושב שהאופנוע שלו יותר חזק/טוב/יפה וכדומה - מוזמן גם הוא לעלות על הדיינו. מה לא בסדר בזה? או שאולי אתה רוצה לשים לי על האופנוע קרבורטור PUMPER - נניח איזה FCR41 או TMR42 - ועושים רול און. אתה משלם על הקרבורטור כן?

Dr XR

New member
אני לא חושב שה520 שלי חזק יותר

(אני כן חושב שהוא יפה יותר, ובטוח שטוב יותר...) שאלת מי מרים את הכפפה, עניתי בחיוב. התניתי את זה שאתה (או מישהו אחר) ישלם על הבדיקה מפני שאין לי שקל על התחת. בדיוק מה שאתה עשית בזמנו, ואפילו התארגנה מגבית עבורך...
אבל אני לעומתך, מעולם לא יצאתי בהצהרות מפוצצות שהאופנוע שלי מוציא הספק כזה או אחר (למרות הARROW פול סיסטם). אותי מעניינת השורה התחתונה: כמה מהיר האופנוע במסלול. ואין לי ספק ששלי מהיר יותר משלך בכל מסלול. גם כשבניתי את הXR, לא עניין אותי הספק, אלא רק התנהגות דינמית ותגובת מצערת מהירה וחדה (יחסית לXR, כן?), ואין ספק שהגעתי לזה, ובגדול, בלי לשנות כלום במנוע, אלא רק במערכות הזנת הדלק והפליטה. וכמובן, עבודת שילדה ומיתלים איכותיות. וכל מי שרכב על הXR שלי לשעבר, יגיד לך כמה טוב הוא התנהג במסלולים. ואמנם זה כבר לא רלוונטי, אבל גם הXR זצ"ל היה מהיר יותר מהאופנוע שלך בכל מסלול. בלי קשר לרוכב. פשוט כי היא התנהג נכון, מכל הבחינות (מנוע, שילדה, מיתלים).

45degrees

New member
אגב מגבית - איפה הכסף שכולם חייבים?

אתה מוזמן לבדוק את התנהגות האופנוע במסלול. אני מאוד גאה בשיפורים בתחום ההתנהגות. המחמאה הכי גדולה שקיבלתי על זה היתה: "האופנוע שלך עגול ונעים" - לעומת כלי אחר עליו רכב רוכב מסוים בזה אחר זה. זה מחמאה אדירה לעומת הבהמה הברברית ובלתי נשלטת שהוא היה קודם.

dannylior1

New member
וואלה לפי איך שאתה מתאר את האופנוע

שלך הוא מזכיר לי טיפה את שלי. גם שלי עובד עגול ונעים וגם הוא ללא שיפורים מרחיקי לכת, כדי לשמור על אמינות ברמה גבוהה. אני רוכב על EUROMX 150 של סן יאנג, תזכיר לי על איזה קטנוע אתה רוכב?

Dr XR

New member
אני מקבל את ההזמנה

תביא את האופנוע ואעשה עליו סיבוב התרשמות.

bulb

New member
רק שכחת לציין שמדובר ברוכב על 2T

אופנוע KTM EXC 300 2T ליתר דיוק. פרט "קטן" שנשמט (;

yules

New member
אני מנדב את ה250 שלי

הוא אמנם עם האגזוז המקורי, הקרבורטור המקורי והמנוע המקורי, אבל כל הסוסים שלו בילט-אין.

כRובי

New member
תן לי להבין - אם אני שם את האופנוע

של שי שמר, שבסך הכל זכה לאגזוזים תחליפיים (אבל גם שלך, ושלו בכלל מיועדים ל-LC4) ולקרבורטור תחליפי (גם שלך לא מקורי), והאופנוע מוציא כוח סוס אחד בודד פחות משלך.. הוא יחשב מפסיד? אם אני מעלה את ה-520 שלי (סטוק לגמרי) על הדיינו, והוא מוציא 10 כ"ס פחות, אני "מפסיד"? כנראה שלא הפנמת זאת (ולמען האמת, רואים זאת בתגובות שלך בכל השרשורים סביב הנושא) שרוב הצחוק (ו"הרשעות") סביב תוצאות הדיינו של אופנועך, לא נובעות מההספק - חלילה... מדובר על הספק מכובד למדי. הצחוק הוא על ה"מסביב" - עם כמות הברברת שנשפכה (מצידך) סביב האופנוע, וכמות הכסף שנשפכה (שוב, מצידך) - הרי שציפינו להבדל משמעותי מהספק המקורי של האופנוע להספק שאתה שאפת/דיברת/טענת אליו. מרוב דיבורים וכסף, הרי ששום הבדל של כ"ס אחד או שניים לא באמת יהפוך את "הניצחון" שלך על הדיינו, לניצחון... הלוזר של ה"תחרות" הזו בין שני האופנועים ידוע כבר עכשיו, עוד לפני שהמתחרה האלמוני טיפס על הדיינו... ואם זה לא היה ברור, אני אכתוב זאת שוב: אף אחד לא צוחק על ההספק המוחלט - צוחקים על יחס ההשקעה מול תוצאה ועל יחס ה"דיבורים" מול השקעה... אז במקום להתגונן ולהתגנון (זו לא שגיאת הקלדה), קח את זה בחיוך ותודה בפה מלא: "פידאחתי"... בלי תרוצים, בלי תוספות, בלי הסברים ובלי לציין שאתה "גבR גבR כי "הסכמת" לפרסם את התוצאות"...

45degrees

New member
אתה לא הפנמת - על אף הויתורים

בתחום ההספק המכסימלי הוא עדיין (כנראה) יותר חזק משאר הכלים בגריד, וגם שומר על אמינות מושלמת. בשבילי מדובר על הישג והוכחה ליכולת טכנית גרידא. כמות הדיבורים - צודק, אבל ככה אני בכל תחום
עוד משהו שכנראה לא הופנם - במשך שנים לא נגעתי במנוע לפי כלל המכונאים הידוע: "עובד - לא נוגעים". לא שיפרתי ושיניתי כמעט כלום במנוע כי לא היה צריך. כל ההתעסקות היתה עם רכיבי שלדה נטו. גם במנוע וגם ברכיבי השלדה הלכתי מאוד רחוק עם השיפורים, לפעמים קצת רחוק מדי. כמה פעמים אפילו הצלחתי יותר טוב ממה שציפיתי. אם אתה מסתכל על כל החבילה - הישג למי שלא היה לו בית מלאכה בבית (היום יש בית מלאכה משהו בן זונה
) אל תבין לא נכון - כמו שאתה זוכר באותו יום של הדיינו הייתי די מבואס מהתוצאות. אבל אחרי בדיקה מול כמה וכמה דוחות דיינו מחו"ל על כלים שהם אפילו יותר חזקים במקור - פתאום גיליתי שבהספק התוצאות די דומות ובמומנט התוצאות שלי יותר טובות משמעותית. אחרי זה - אני מבסוט.

כRובי

New member
אם כך, אתה מכחיש שביצעת

שינויים בבלוק ובראש המנוע ובעיקר את הוספת מעברי השמן לקירור?

45degrees

New member
וואלה כרובי - איך מה שכתבתי

קשור למה שהגבת? איך? השינויים בבלוק הכרחיים בהגדלת מהלך הבוכנה - אחרת לא נכנס פנימה הקרנק. השינויים במערכת השמן הם איכות נטו בתרומה לאריכות חיי המנוע. איך זה קשור לדיינו? איך זה קשור לרכיבים אחרים שהוספתם קלה אשר ישנו את ההספק וגם את האמינות? שים לב שאני אומר את אותו דבר כבר הרבה זמן - למנוע יש פוטנציאל להרבה יותר הספק. אני בבחירה לא הלכתי עד הסוף עם כל השיפורים. מה לא בסדר? אתה יודע מה - עושה אתך עסק - אתה משלם את השיפוץ כל כמה שעות עבודה - אני מוציא את מלוא הפוטנציאל מהמנוע - כולל דיינו כל פעם מחדש. כיף? נכון שהכי קל לדבר כשהכסף יוצא מכיס אחר? אם תסתכל בספרי שיפורים אתה תראה את השורה התחתונה כבר בהתחלה - להשיג קצת יותר ביצועים ממנוע זה זול וקל. אחרי זה צריך להשקיע הרבה יותר מאמץ ומרשרשים בשביל כל סוס/קג"מ נוספים. תחשוב על הכלים המופלאים עם ה 86 כ"ס שהיו ב EBAY בשנה האחרונה - כמה אנשים יכולים להרשות לעצמם את האחזקה שהכלים האלה דורשים - משהו כמו לפחות 1000 יורו חלקים אחרי מספר שעות עבודה זעיר (פחות מ 10 בד"כ) - עוד לפני עבודה.

45. אתה חייב 400 ש"ח לבלוק-באסטר.

הם טוענים שאתה מחזיק את הסרט שאתה חי בו יותר מדי זמן אצלך והוא נחשב כאילו והלך לאיבוד.

שחרלרט

New member
נו מה יהיה 45??????

אם לא היית מדבר כלכך הרבה לא היית נופל כלכך חזק!! אם לא היית מדבר כלכך הרבה לא היית צריך להתפתל עכשיו בטיעוני סרק! אם לא היית חותם בחתימה שחצנית לא היית צריך לתרץ תירוצים טכניים מצוצים מהאצבע! 45,אין כאן שום שמחה לאיד,יש כאן סוף סוף הכרה במציאות. טיונינג זה לא להעתיק אגזוזים וקרבורטורים מהאינטרנט, טיונינג זה לא לסוע לחו"ל עם חלקי מנוע לסדנת שיפורים. טיונינג לעומת זאת זה לעשות יש מאין.ובדרך לפוצץ כמה מנועים. אני לא בא לזלזל ביכולת הטכנית הגבוהה שלך אבל המרחק בין זה לבין טיונינג הוא רחוק מאוד.והתוצאות מדברות בעצמן,ולא אין הפעם תירוצים,הפעם זה שחור על גבי לבן. ובשביל שלא תרגיש רע,כשאסיים להרכיב את המיתלים שקניתי לאופנוע שלי,אני אעלה את האופנוע "הפשוט" שלי על דיינו ואז נדבר שוב.ואין לי מושג כמה כ"ס האופנוע שלי מוציא (אולי פחות מסטוק)אבל זה לא משנה,העיקר הוא שאני לא כתבתי צ'ק שאין לא כיסוי. שחר

למעלה