תן לי להבין - אם אני שם את האופנוע
של שי שמר, שבסך הכל זכה לאגזוזים תחליפיים (אבל גם שלך, ושלו בכלל מיועדים ל-LC4) ולקרבורטור תחליפי (גם שלך לא מקורי), והאופנוע מוציא כוח סוס אחד בודד פחות משלך.. הוא יחשב מפסיד? אם אני מעלה את ה-520 שלי (סטוק לגמרי) על הדיינו, והוא מוציא 10 כ"ס פחות, אני "מפסיד"? כנראה שלא הפנמת זאת (ולמען האמת, רואים זאת בתגובות שלך בכל השרשורים סביב הנושא) שרוב הצחוק (ו"הרשעות") סביב תוצאות הדיינו של אופנועך, לא נובעות מההספק - חלילה... מדובר על הספק מכובד למדי. הצחוק הוא על ה"מסביב" - עם כמות הברברת שנשפכה (מצידך) סביב האופנוע, וכמות הכסף שנשפכה (שוב, מצידך) - הרי שציפינו להבדל משמעותי מהספק המקורי של האופנוע להספק שאתה שאפת/דיברת/טענת אליו. מרוב דיבורים וכסף, הרי ששום הבדל של כ"ס אחד או שניים לא באמת יהפוך את "הניצחון" שלך על הדיינו, לניצחון... הלוזר של ה"תחרות" הזו בין שני האופנועים ידוע כבר עכשיו, עוד לפני שהמתחרה האלמוני טיפס על הדיינו... ואם זה לא היה ברור, אני אכתוב זאת שוב: אף אחד לא צוחק על ההספק המוחלט - צוחקים על יחס ההשקעה מול תוצאה ועל יחס ה"דיבורים" מול השקעה... אז במקום להתגונן ולהתגנון (זו לא שגיאת הקלדה), קח את זה בחיוך ותודה בפה מלא: "פידאחתי"... בלי תרוצים, בלי תוספות, בלי הסברים ובלי לציין שאתה "גבR גבR כי "הסכמת" לפרסם את התוצאות"...