דרושים שחקנים

רמץ

New member
לא זוכר את שם הבחור שהרצה לנו על זה

אבל יש סיכוי טוב שזה אותו אדם. זה היה בסדנה של איך קראו להם - תנופה - בזכרון יעקוב. קיבלתי ממנו דיסק מאוד שרוט בשם אמתריקס (אחלה קופירייטינג, אני חייב להודות) והוא אפילו הצליח לשכנע אותי שיכול להיות שהוואשובסקים התכוונו לכל מה שהוא אומר שהם התכוונו. אבל אם זה לא היה סשן שעתיים של "נו, תחזרו בתשובה כבר!" (איזה שעתיים?! כל הסופ"ש הארור!) אז שמי לא איימי ארצ'ר ומעולם לא זכיתי בפרס הפוליצר!... ...ב-1957..."

0Pandemonium0

New member
זכרון יעקב, בלי ו'.

ולא ידעתי שיש כאן מכוערים כאלה. תן את הכתובת של המקום, ותדאג לצפות בחדשות הערב.

רמץ

New member
זה היה מלון ואני לא זוכר שמות

ואני גם לא כל כך צופה בחדשות

התפתית ללכת לסמינר החזרה-בתשובה?

זה טריק ידוע של ארגוני החזרה בתשובה - מציעים לך נופש על חשבון תורם יהודי מחו"ל, ואז מביאים איזה תיש רבני שפועה "יההדוות", "יייהההדותתת" ללא הרף.

אין לי את זה, באסה לי!

שיט. חשבת אולי ההיגיון הבסיסי הוא לא טוב אצלך? אני באמת שלא באה בקטע רע, היתממות מה שנקרא. : )

צר לי לאכזב,

משחק תפקידים זה מונח כולל היכול להיות גם מול מצלמה, גם מול במה וגם במחשב. ועכשיו, כשסיימתי להגיד את כל דבריי, אלך כלא באתי. להתראות וסליחה על ההפרעה המיותרת שגרמה להתרוממות רוח כ"כ גדולה מצדך

האמתי עד עכשיו,

אני לא מבינה מה מטרת הפורום אם לא מה שחשבתי, [ולא, לא חשבתי שמטרת הפורום זה פירסום "שטויות" במילים שלך, אלא כפשוטו- משחק תפקידים, בו אני אוכל אולי גם למצוא שחקנים]. רשמתם מקודם משהו 'כשאתה מגיע לפורום שאתה לא בטוח בו ב100% בלהבלה..' שום פורום שאני לא נמצאת בו אני לא בטוחה מה מטרת הפורום, מה לעשות. רשמתי את זה לא כ'התממות מכוונת', רשמתי את זה כי זה דיי דחוף לי וחיפשתי פורום מתאים בתפוז לכתוב את ההודעה, זה הפורום היחיד שמצאתי הקשור למשחק. אם ההודעה כ"כ מפריעה את/ה יכול/ה למחוק, אף אחד לא עצר בעדך. ולמה אדם שמתעסק בקולנוע יחשוב שיש איזשהו קשר בין משחק למשחק תפקידים? אני לא יודעת, בסרט אולי אנשים משחקים 'משחקי תפקידים'? כן, ככה קוראים לזה. אם יש לזה עוד משמעות אני אשמח או לא לדעת עליה, אבל זה שאת/ה לא יודע/ת מה הקשר, לא עושה אותי טיפשה. שלום ותודה. מסווה של "טעות" עלק.

למעלה