דרושים שחקנים

דרושים שחקנים../images/Emo13.gif

לא הבנתי אם אני יכולה לפרסם כאן או לא מודעה לחיפוש שחקנים, בכל מקרה- עמכם הסליחה אם לא
דרושה שחקנית ראשית, באיזור ה18-22, שתשחק בסרט גמר לעוד שבועיים.(עדיף שהיא תדע משחק) ושחקן משנה בן 25-30. זה יופיע בפסטיבלים ואפשר להתנסות גם במשחק מול מצלמה. פרטים במייל לכל המעוניין, [email protected] תודה רבה.

0Pandemonium0

New member
לא, את לא יכולה.

בחיי, נראה לי שלפעמים זו פשוט היתממות מכוונת. "אופס, לא ידעתי על מה הפורום
". נכון שלא ידעת, אבל למה שאדם שמתעסק בקולנוע יחשוב שיש איזשהו קשור בין משחק למשחק תפקידים? אנשים באים לפה כאילו הם לא ידעו שזה לא המקום ומפרסמים כאן את כל השטויות שלהם במסווה של "טעות".

רמץ

New member
אתה מחמיר

פורום משחקי תפקידים יכול להישמע בדיוק כמו, ובכן, פורום משחקי תפקידים. לכל מי שלא "בקטע", זה נראה בדיוק כמו המקום המתאים לפרסם הודעות מהסוג הזה. ולמען האמת - זה לא כל-כך רחוק מהתחום. פחות תלוש מהודעות על משחקי מחשב בכל אופן, וכאלה אפשר למצוא פה כל שבועיים.

ogmios

New member
נימוס בסיסי

כשאתה מגיע לפורום שאתה לא בטוח ב-100% מה הולך שם, הנימוס הבסיסי מורה לקרוא את ה-FAQ. ובאמת שלא קשה למצוא שם את השאלה הזו, ולהבין שלא כאן המקום לחיפוש שחקנים לסרט. אבל, זה, כמובן, מצריך טיפה מאמץ, וטיפה התחשבות באחר - כנראה שאין סיבה לקוות שכך יתנהגו הגולשים, אה?

...

כמו שאין התחשבות בהתייחסות אליי, כנראה שלא צריכה להיות התחשבות בהתייחסות אליכם. עכשיו גם תגידו לי שתשחקו משחקי גנון של "מי התחיל קודם" :) אוי נו באמת.

0Pandemonium0

New member
אתה רוצה להגיד לי שאם אתה היית

במקומה, אם אתה היית עוסק בקולנוע ולא מבין דבר במשחקי תפקידים, באמת היית חושב שיש קשר בין משחק מול מצלמה לשם "משחק תפקידים"? היתממות מיותרת, כמו שאמרתי. מה הקשר בכלל?

רמץ

New member
אם בחיי לא שמעתי על הסוג הזה של מ"ת

אז כן. משחק תפקידים הוא לא שם ייחודי לקבוצת המשחקים בהם קיים מנחה שמריץ קמפיין לשחקנים עם דפי דמות מעל שולחן. זה מושג שהוא ישן יותר מהקופסה האדומה והיו ועדיין יש לו כמה פירושים ושימושים שונים. סתם שלפתי מגוגל כמה. מכאן ועד להופיע בסרט סטודנטים התנדבותי - קצרה הדרך.

בהתחשב בעובדה

שאנשים מתחום המשחק והקולנוע נכנסים לכאן שוב ושוב עם אותן שאלות, ומכיוון שקשה להניח שהם *כולם* מטומטמים, כנראה ש"משחקי תפקידים" למי שלא בקי ברזי התחביב יכולים להיות קשורים לאומנויות הבד והבמה.

0Pandemonium0

New member
טוב, אני נאלץ לחלוק על שלושתכם.

משחק על במה, משחק מול מצלמה, משחק מחשב, משחק תפקידים או משחק קופסא כולם מונחים דומים, אבל אני מניח שכל אחד מכם יודע בדיוק למה מתכוון כל מונח. אני קורא לזה היגיון בסיסי. אולי לה אין את זה, גם זה מקובל עליי.

רמץ

New member
אני לא לגמרי לא מסכים...

אבל מזווית העין הזרה זה משול בערך לתרחיש (הריאליסטי למדי) הבא: לצורך תכנון לאר"פ מטריקס מגניב ומושקע במיוחד אתה מעוניין בעזרה בקופי-רייטינג מאנשים שהם ממש בקטע. אתה מחפש ב-מ' ולא ממש מוצא פורום 'מטריקס', אבל כן מוצא את פורום 'מעבר למטריקס'. same same... לא? אז אתה נכנס, מברך את באי הפורום בשלום זהיר, מציג את הרעיון שלך ומבקש רעיונות לכוחות מיוחדים של הדמויות שיהיה ניתן ליישם במציאות. little did you know שנכנסת בעצם לסוג של פורום החזרה בתשובה קבליסטי (כי זה באמת מה שהוא) שמשווה את ניאו למשיח ואת המטריקס לעולם הגשמי. ואז אתה מתחיל לקבל תגובות - שבהתחשב בטיבם של יושבי הפורום - סביר שלא יהיו עוינות, אבל גם לא מאוד ענייניות (עבורך, בכל אופן). באותה מידה גם היית עלול למצוא את עצמך בפורום של מתמטיקאים חובבי אלגברה ליניארית (למרות שזה לא המקרה) שיצעקו עליך שתקרא את הטאג-ליינז ושתחזור לפורום כשתרצה לחשב את הדטרמיננטה של מטריצה מגודל nXn מעל מרחב F. אז נכון שקריאה זהירה יכולה לחסוך טעויות מבישות שכאלה והיא מומלצת, אבל רבאק - קוראים לפורום 'מעבר למטריקס' - מה נסגר?

רמץ

New member
That said...

אני לא מציע חלילה לשנות את שם הפורום. אפילו מתנגד לכך נמרצות.

0Pandemonium0

New member
הגבת לאדם הלא נכון.

פורום "מעבר למטריקס", בתור חבר פעיל בו, |הדגשאינו פורום החזרה בתשובה ואפילו להיפך, מתנגד לה באופן נחרץ, ורבים ממנו נוהגים לתקוף את הדת בכל הזדמנות, כמו גם אנשי קבלה מציקים שבאים לפרסם את הסדנאות שלהם, רק כי הם החליטו שהמטריקס עוסק ביהדות. ההשוואה שהבאת שגורסת שניאו הוא המשיח והמטריקס הוא העולם הגשמי היא, צר לי לאכזב אותך, תמונה אמיתית של מה שמוצג בסרט. כמובן שיש עוד הרבה פירושים שגם בהם מתעסקים בפורום. הוא לא עוסק בסרט כסרט קולנוע הוליוודי עתיר פרסים, אלא כסרט פילוסופי שנועד להעביר מסר מסוים, וביצירות אחרות הדומות לו. אם יש פורום "מדע" ו"מדע פופולרי", אז ישנם גם "פילוסופיה" ו"פילוסופיה פופולרית", וזה פורום "מעבר למטריקס". לפי מה שאמרת אני בספק אם אי פעם ביקרת בו מלבד הצצה חטופה, אולי רק בשם הפורום. ובקשר לזה, רד מהשם שלנו. אנחנו מחפשים אחד כבר שנים והחלפנו כבר שלושה או ארבעה. זה השם שהכי מתאים, עד ששוב נתחיל לסטות מהנושא ונצטרך שם חדש. ודבר אחרון בקשר לפורום זה, אל תזלזל באנשים שבו. לא עם כולם אני מסכים וחלק אפילו ממש לא אוהב, אבל על התחביב הזה אפשר רק לברך, והכותבים האלה מוכשרים אחד אחד ובעלי דיעות מעניינות ששווה מאוד להכיר. גם ההשוואה שלך לסיטוציה שלנו כאן לא תקפה, אגב. בשם הפורום "מעבר למטריקס" אכן מופיעה מילת המפתח "מטריקס", וטבעי שאדם יטעה ויחשוב שהוא הגיע לפורום של מעריצות קיאנו ריבס גותיות קטנות. לעומת פורום "משחקי תפקידים", שלא מזכיר בשום צורה משחק מול מצלמה. ולא, זה שבשניהם מופיעה המילה "משחק" לא אומר כלום.

בפעם הבאה שבאים לשם אנשי קבלה

או סתם מחזירים בתשובה שיספרו לך על היהודי החכם שעשה את הסרט כדי לקרב אותך לאמת שבתורה, תראה לו את הלינק לתמונה הבאה: http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Wachowskis.jpg השמאלי מבין השניים, זה עם הגבות המעוצבות ומטפחת הראש, הוא לורנס וואשובסקי, שכטרנסקסואל מעדיף בימים אלו שיקראו לו "לוריין ואשובסקי". יש אמנם סיכון שאחד ממחזירי התשובה יחליט על פי מראהו שמדובר בעצם בחרדית מודרנית, אבל זה אמור להיות מצחיק לראות את התגובה שלהם לכשיגלו את האמת....

0Pandemonium0

New member
לא מדובר אפילו בחרדים, לדעתי.

סתם חילוניים ש"ראו את האור". לשמור שבת הם לא שומרים, אל תדאג, אבל הכי חשוב זה להשתתף בסדנה שמעביר המוזר ההוא מירושלים בקשר לכמה המטריקס יהודי. לורנס באמת מעדיף את השם לוריין או שזו עוד אחת מהעקיצות שלך שפספסתי?

אני חושב שבאמת

שבאמת קוראים ללארי (לורנס) וואשובסקי בשם "לוריין ואשובסקי" לאחר התקוקסינלותו. ובירושלים יש המון מוזרים - היה פעם שבדי משוגע שהתרוצץ ברחובות מחופש לדויד המלך וניגן בנבל, או איזה איש עם זקן לבן שעומד לבוש בחולצת שק במרכז העיר ונואם נאומים חוצבי להבות על הגוד אוף אייברהם אנד יזראל, וכמה שג'יזוס לאבס יו.

0Pandemonium0

New member
כן, והכי הגרוע היה החמור שהסתובב

בכל העיר עירום למחצה כשהוא נושא צלב על גבו. העיר מדרדרת.

למעלה