דרושים מעריצים!!!

KiShKooSh

New member
לי יש תמונה של כלב חמוד ודולפינים

הכי שווה
ואני קונה מניפה כזו גדולה עם ציור של משו יפה לחדר

dollzy

New member
יאללה... שירשור של מה יש לי בחדר..

לי יש 2 תמונות של רקדנית.. עוד מאז כשהייתי קטנה.. (ההורים שלי כבר ידעו..!!) ותמונה של 3 כלבים ותמונה אחת שאני עשיתי.. (נעם עדה..!!!)

DoRiNuS sMiNiA

New member
היה לי פוסטר של פינק פלויד../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

זה היה של אחותי...
(אני והיא בחדר משותף
) זה היה תיור כזה של מישהו שפותח ת'פה שלו
(משהו מפחיד) והיה לה גם פוסטר של עברי לידר(בעע...) מלא מלא בסטיקרים...
אחותי הייתה פריקית משוגעת...
כולם קראו לה יעל בר זוהר (והיא לא בלונדה...) בגלל שהיא צבעה את הקצוות של השיער שלה בצבע ורוד כמו בפרסומת שלה עם איתן אורבך...
החדר שלי גם היה צבוע בירוק כזה של בית חולים...כרגע הוא בצבע ורוד בהיר (היא בחרה את הצבע
)

KiShKooSh

New member
טוב אז נלך עד הסוף../images/Emo3.gif

יש לי בחדר קיר אחד הצבע טוקריז(אני צבעתי, הוא היה חום כזה
) ועכשיו אני רוצה שצבוא את הקיר הצמוד אליו בנגיעות פנינה(על לבן, זה רק הברקות כאלו) יש לי מיטה וחצי בצבע גם טורקיז וארון עם דלת מראה יש לי מין כוננית לטלוויזיה שמעליה כל הפיות שלי הנרות שלי והאבנים שלי ליד הכוננית(נראה לי שזו המילה הכי נכונה
) יש את הטואלט שלי עם מראה תואמת ומדפים תואמים
ואני רוצה לקנות מניפה גדולה כזו לשים על הקיר שאני אצבע בפנינה ואני צריכה לקנות ספירלה ומפל(תקנו לי ליומולדת מפל
<סתם צוחקת>) כי לפי הפאנג שוואי בכל חדר שינה(אם אני לא טועה) צריך קריסטל(יש לי) ספירלה ומפל

j u l i a 1 3

New member
ולי יש בחדר

הקירות צבועים בפסים אורכיים ב3 גוונים של וורוד לסרוגין מיטה, ארון, ספרייה, שולחן ועליו טלויזיה ומחשב מדף לדיסקים ולידו מדף עם המערכת סטריאו ומראה גדולה ועוד כל מיני שטויות... חח

KiShKooSh

New member
את יודעת שפסים אורכיים בפאנג שוואי

זה מזל רע? כי זה מכוון את כל האנרגיה הרעה אליך

j u l i a 1 3

New member
באמת?

לא ידעתי... דווקא מאז שצבעו לי ככה את החדר לא היה לי כל כך מזל רע... גם לפני לא היה לי בעקרון.... אבל זה יפה!

Super Chuly

New member
מה יש לי בחדר

אהבתי את הרעיון! אז ככה, יש לי קיר אחד שצבוע בעננים דגולים עם פרפרים, יש לי פוסטר של לינקין פארק, פוסטר של איזה דוגמן הורס (שכחתי לאיזה חברה, הוא תלוי שם כי זו סוג של בדיחה עם חברים), יש לי פוסטרים של סרטים כמו שרק ומדבקות של פוקימון וכאלה על החלון שהדבקתי בכיתה ח'. ליהי :)

נעמקה19

New member
חח אממ...מה יש לי בחדר? ../images/Emo3.gif

סתם חדר. מה שאני הכי אוהבת זו זה האוסף עגילים שלי שעומד על סטנד כזה. יש לי 40 עגילים בערך (בזמן האחרון נעלמים לי כמה!! ואני חושדת במנקה
)...

dollzy

New member
אצלי זה הפוך..

בדיוק אותם פוסטרים אבל הפוך... יש לי גם של מכושפות.. ומחפשת נואשות של אבודים!!!!

לי יש שני פוסטרים של השמינייה

אחד ממש ממש גדול ואחד זה שהיה בראש 1 וגם תמונות שלהם על הדף קשר ואת המערכת שעות..

DoRiNuS sMiNiA

New member
יש לי אוסף של הפתעות של ביצים...../images/Emo6.gif

למי שלא הבין...ביצי הפתעה...
כשהייתי קטנה הסבתא שלי הייתה נותנת לי כל שבת ביצה והצטבר...
יש לי איזה 4 קופסאות מפוצצות (יש גם קופסאות של האחים שלי)
זה קופסאות של מגבונים...למי שלא הבין...

לי יש אוסף פסלים של פיות

פיות ומלאכים זה דבר קסום ומאז שאני קטנה אני אוהבת אותם ( איך אפשר שלא?)

למעלה