דרושים מעריצים!!!

mychic

New member
דרושים מעריצים!!!

שלום, אני סטודנטית לתקשרות חזותית באו"פ עלי לצלם פרוייקט העוסק בכל הקשור לאספנות. אני מחפשת בני או בנות נוער מאזור תל אביב והסביבה, שיש להם אוספים שונים לגבי הסדרה או השחקנים (או כל סלבריטי אחר)- פוסטרים, תמונות, חולצות, יומנים... הכל. רצוי אנשים צעירים שבחדרם הרבה פוסטרים כדי שאוכל לצלם זאת. הפרוייקט נשאר רק במערכת הלימודים ולא תהיה חשיפה לציבור הרחב.
אני אודה מקרב לב למי שיעזור לי בפרוייקט זה. את הצילומים אשמח לצלם עוד השבוע בימים הקרובים. מעיין (גם אני מעריצה קטנה של השמיניה...)

chen010189

New member
רק הערצה? ואם אני אוספת פסלים

ונרות? ויש לי אוסף גדול בבית (לא הייתי אומרת שכל החדר שלי, אבל בהחלט הקדשתי לזה 2 מדפים) ממ.

mychic

New member
תשובה

לא, אוסף נרות זה טוב אבל של שני מדפים זה לא מספיק... צריך שיהיה ממש הרבה הרבה הרבה.... אבל תודה בכל אופן!!!

Super Chuly

New member
מנסה לעזור

לי יש אוסף די גדול של חומר על המורדים וקטנטנות (מכורה כבדה לשעבר) אך אין לי פוסטרים שלהם על הקירות וכל החומר מונח בפינת החדר. ליהי :)

אני מעריצה מאוד מאוד את השמינייה!!

אני מעריצה ממש גדולה של השמינייה יש לי את הספר היומן פוסטרים. הקלטתי את כל הפרקים אני ממש מכורה לסדרה!!!

נעמקה19

New member
חחח...

לי ולחברה שלי יש מגירה שלמה מלאה מהסרטים האלה בצורת כוכב ששמים על מתנות...! לא ספרנו מזמן...אבל יש לנו טונות!

ofirush17

New member
ולנו יש אוסף ענק של סבונים ../images/Emo6.gif

שאמא שלי רוצה לזרוק

ofirush17

New member
חחח כן ../images/Emo6.gif

אמא שלי אומרת שאנחנו חייבות להעיף לפחות אותם

KiShKooSh

New member
יש לי אוסף של כסף ישן שירשתי מסבא..

ואני ממשיכה את האוסף... השווי של הדברים שיש לי מתעלה על כמה עשרות אלפי שקלים לערך

o r t a l13

New member
לי יש הרבה פוסטרים של green day

וכל מיני... אבל לא נראה לי מספיק חח..

nadav1232

New member
לי יש..

פוסטר של פלוריסיינטה ותמונות שלהם על הקיר.. חוץ מזה יש לי פוסטרים של פינת אור והמורדים שהם מונחים בחדר.

למעלה