דרושים מעריצים!!!

גם לי יש אוסף אבנים טובות!!

יש גם שרשראות מאבנים... האבן שלי זאת אמטיסט (הסגולה) וגם קוורץ ורוד

KiShKooSh

New member
אווווו לי יש מלא!

הייתה לאמא שלי חברה שמכרה כאלו, אז יש לי מלא מא שאני קטנה, אבל את אלו שאני קניתי, תיליון קוורץ יפה, שרשרת רוזקוורז, כלצית כתומה, אמטיסט(יש לי מערת אמסטיסט,אמטיסט רגילה, סיטרין, מון סטון ואלו רק השמות שאני זוכרת, יש לי עוד כמה.... וכמובן המתאים למזל שלי זה טופז אז יש לי 2 טבעות טופז(שאני לא מורידה אותן אף פעם) וכמובן החוויה אחת המדהימות בחיי שנגעתי בכדור בדולח כמה אנרגיות יש בדבר הזה זה מטורף [וראית בפנים צבעים ומישהי אמרה לי שאני מאוד רוחנית ושיש לי חבר באופק(
)

נעמקה19

New member
גם לי יש!!!

חחחחח...יש לי קופסת נעליים עם מלא הפתעות מהביצי הפתעה. אבל אני כבר לא אוספת. זה מכתה ג' בערך

Super Chuly

New member
אני מוחה!

יש ברשותי אוסף בולים (של אמא ודוה שלי) משנות ה-60 וה-70 שהיום שווה די הרבה כסף... אז נדוש, זה בטח לא ליהי :)

לי יש דבא אחד בחדר....

בלאגן!!!!!!!!! 2 גיטרות, 3 טיסנים שבניתי,מיטה שיש עליה אוסף ענק של בובות של חיות עם פרווה(זה מחמם),משחקים, ובלאגן!!!!! יש לי פוסטר של סוס שכבר שנתיים(שנתיים וחצי... קיבלתי ליומולדת) אני יושבת לאבא שלי על הוריד שישים לי מסמר בקיר בשביל לשים אותו... לאח שלי יש חדר מפוצץ בפוסטרים של מטאליקה

shminia com

New member
גם את בונה טיסנים?

הייתי בחוג ובניתי אחד אבל לא המשכתי עם החוג כי אין לי זמן.. אבל אבא שלי שהיה קטן הכין כאלה הלבד (כאילו בלי עזרה של מישהו) הם לקחו עצים ופשוט הכינו מהם ...

כן....

בחוגים של המחוננים יש כמה מגמות ואני הלכתי למגמת תעופה וחלל שבומים שם טיסנים..... זה די כיף

למעלה