דרושים מדריכים

קציצון

New member
טוב קודם כל תודה אתה בן היחידים

שסוף סוף דיברו איתי לא כילד בן 15 אז כבר מאוד נחמד מצדך דבר שני בקשר לשיווק אני מבין למה אתה מתכוון וזה מאוד מצער כמה שזה נכון וכן ראיתי בקשר ל3 חודשים באמת טעות שלי עוד כמה שאלות מצד אחד אמרת שזה לא לרווח פרטי אז יפה מאוד שיותר חשובה לך האומנות מאשר להרוויח אין כבר הרבה אנשים כאלה אבל יש משהו שלא מובן במה שאתה מנסה לשווק דבר ראשון למה חשוב לך לשווק למה פשוט לא ללמד משהו אחד שלמדת כל החיים שלך ופשוט ללמד למי שירצה קודם כל אני מעדיף דווקא קבוצה קטנה שכל אחד יוכל להגיע לרמה גבוה ומה זו האומנות הזו אני לא מבין אין לכם מספיק מורים או שאתם פשוט רוצים לעשות אומנות שתלמד תלמידים לא רק להתגונן מול האדם הפשוט ברחוב שלא למד כלום אלא גם נגד איקידו קארטה קונג פו אם רק תוכל להסביר למה להביא מורים משיטות אחרות תודה

אין על מה...

ידידי קציצון (מצטער שלא יודע את שמך), עם השנים כל אחד ואחד לומד מהשהו,למשל לתת כבוד לכל אדם ללא קשר לגילו. 1. לא חשוב לי לשווק,חשוב לי שכל דוג´ו שאני פותח לא יסגר בגלל חוסר תלמידים וכנובע מכך אי יכולת לשלם משכורות למדריכים וכמובן שכירות,מיסים וכד´. בגלל זה אני נותן הרבה חשיבות לכך שאנשים שמעוניינים לעבוד אצלי יעמדו בתנאים שאני מציג-אחד מיהם זה קורס בשיווק. רק כדי לתת לך דוגמא: קיושי ג´ון טאריין-מבכירי הג´יו-ג´יטסו בעולם כאשר פותח דוג´ו חדש דורש מכל מדריך לעבור קורס שיווק ואפילו ממן מכיסו לימודי תואר באוניברסיטה על מנת להכשיר את בכירי התלמידיו בשיווק. זאת הסיבה שיש לו מעל 3000 תלמידים ומהם כ-500 חגורות שחורות בדרגות דאן 1-דאן 6,אלופי עולם בג´יו-ג´יטסו וקיקבוקסינג. כולם עובדים תחת שמו אבל מלמדים לא רק ג´יו-ג´יטסו וקיקבוקס,אלה גם קראטה,אייקידו,טאי-צי.... 2. שיטתינו היא מה שנקראה self-defence oriented זה אומר שעל מנת ללמוד טוב צריך לדעת גם שיטות אחרות. 3. חונכתי כך שעם שיטה לא מאפשרת לתלמידיה להרחיב את הידע שלו מעבר לשיטה עצמה,זאת שיטה שיש בה הרבה חיסרונות. עם תסתקל אחורה בהיסטוריה של אומנויות לחימה אז תדע שאני צודק. כך לדוגמא את דר´ קאנו-מייסד הג´ודו-הוא למד מספר שיטות. אויישיבה - מיסד האייקידו-למד מספר שיטות,מאסוטאצו אוייאמה - למד מספר שיטות... אפשר להמשיך עם זה,אבל אני חושב שהבנתה אותי. אם אין לך אפשרות להתקדם בשיטתך על ידי כך שאתה לומד גם שיטות אחרות לדעתי אין לך עתיד כלוחם. דוד

זאנשין

New member
הכל למען הרוח ?../images/Emo62.gif

אם יש לך המון תלמידים ששנים ארוכות מתמידים אלך, זכו בכל השיטות בכל אליפויות העולם אז למה חניכיך המוכשרים ששנים אתך לא מדריכים את שיטתך ? למה אתה זקוק לאנשים משיטות אחרות ? אגב תגובתך לפונקושי - השמות של המורים המפורסמים, אתה רומז כאילו הם הגיעו למעמדם בגלל משחק פוליטי ? אני חולק עליך לחלוטין, כל השמות שהזכירו שם דניס הנובר, מאיר יהל כשהם היו יו"ר התאחדות הקרטה היו קטנים ולא ידועים בזמן עבודתם עם ההתאחדות שלא זכורה לטוב על ידם, רוני קלוגר היה רק בתפקיד מקצועי של שופט ראשי ומה זה קשור לעבודתו בוינגייט? אולי הוא היה שופט ראשי כי ידע לשפוט ? ואולי היה בוינגייט כי היה לו הידע והיכולת ללמד? אגב, כל הבכירים המוזכרים כאן, החלו לפרוח ולהצליח בגדול אחרי שעזבו את מערכות הממסד והציגו יכולת לעמוד עצמאיים על רגליהם שלהם. נקודה מרכזית בכל הסיפור שלהבדיל - הם כולם, ללא יוצא מן הכלל בנו את בית הספר שלהם, את קישריהם בארץ ובעולם על טהרת תוצרת בית, חניכים שלהם בשיטה שלהם. אני חושב שאתה מפספס את העיקר, הם כולם אנשי מקצוע מהשורה הראשונה (כל אחד בדרכו הוא) שהוכיחו משך שנים ארוכות יכולת התמדה ועמידות. אגב נשמח אם תעביר לפורום את הצעותיך והעלויות ההצמודות לשיתוף פעולה, כמו כן מי מבכירי הענף באיגוד שלך ?

אכן לא...

ידידי זאנשין, ראשית כל אני רוצה להבהיר את עצמי ככל הנראה לא הבנת נכון: אין בכוונתי לפגוע באף אחד ממורים הבכירים שהוזכרו בפורום. בזכותם אומנויות לחימה בישראל נמצאים איפו שהם. כל האנשים אלו עבדו קשה על מנת להשיג את מה שיש להם היום. אבל כמובן שפוליטיקה קיימת בכל דבר ודבר,לצערי גם באומנויות לחימה. 1. בלי להזכיר בשמות כפי שמקובל בפורום: חייתה פעם וועדה להכרה בשיטות ישראליות שאנשים שהיו בה לא איפשרו הכרה בשיטות והיציבו תנאים למספר מורים ידועים וטובים רק בגלל הפוליטיקה הפנימית. (מה לעשות-השוק של אומנויות לחימה הוא קטן,ולא כל כך רוצים להתחלק). אז קם אחד מאלו שלא קיבלו הכרה והגיע לבג"צ,למבקר המדינה,לפרקליטות המדינה-בקיצור לא ויתר. היתה החלטה של מבקר המדינה לפרק את הועדה כיוון שהיה ניגוד אינטרסים בין החברים בה,למנות ועדה חדשה שאין בה אנשים שיש להם אינטרס בלהכשיל או לא להכשיל אף אחד. זה הסיפור. והוא עוד לא נגמר,כי בג"צ עוד צריך להגיד את שלו. 2. סיפור אחר: היה איש ידוע בתפקיד מרכזי בבה"ס למאמנים שנתפס על מכירה של תעודות מדריך. היה... 3. שוב אין לי כל טענה כלפי אף אחד מאנשים המוזכרים. למדתי פעם פיתגם יפני עתיק שאומר שלכל אדם יש שער על הפנים. אז אין אנשים תמימים. בתיפוס למעלה,ברור שכל אחד פוגע במישהו אחר לטובת אינטרסים של עצמו. 4. לגבי התלמידים שלי: חלק מהם מדריכים ומלמדים קבוצות,אחרים משרתים בצה"ל בסדיר או קבע,אחרים עובדים במשטרה,אחרים בחו"ל ומלמדים שם-יש לנו דוג´וים בהודו,ארה"ב,קנדה,רוסיה. יש גם כאלו שאחרי שירות הצבאי פרשו מאומנויות לחימה בכלל. 5. אני לא אומר שמישהו מהמורים המפורסמים עשה מהשהו שלא בכוחות עצמם על מנת לבנות קשרים ובתי ספר שלהם. כל הכבוד להם. אבל כמו שאומרים הם שם ואנחנו כאן,ועושים את מה שאנחנו חושבי לנכון,בלי להפריע לאחרים. 6. לגבי שמות האנשים הבכירים שהם חברי הארגון שלנו: סוקה ריצ´ארד מוריס,קיושי ג´ון טאריין,שיחן אלן סאלי,שיחן קוין בלוך,קיושי סיזר בורקובסקי ועוד רבים. בארץ אנחנו במו"מ עם מספר מאמנים בכירים על הצטרפותם אלינו על מנת לצור כוח השפעה אחד. לצערי לא אוכל לתת לך שמות של אותם מורים בגלל שהינם חסויים במסגרת המו"מ,אבל בחיים יש הרבה הפתעות ויתכן שחלק מאלו שאתה מגן עליהם יהיו עימנו. מי יודע.... 7. לגבי הצעת עבודה שפירסמתי: כמו כל מעביד אחר שמציע עבודה זכותי לקבוע כללי קבלה לעבודה. אנשים המעוניינים בכך שיפנו אלי באי-מייל או טלפונים המפורסמים באתר שלנו על מנת לקבוע רעיון ולשמוע על התנאים. אני לא רוצה לפרסם אותם בפורום מסיבות די ברורות: מו"מ על עבודה זה עניין פרטי,יתתכן שלאחד אני מציע מהשהו אחד ולאחר מהשהו אחר,הכל תלוי ברמה של האנשים שייפנו אלי,ואני לא מעוניין לשמוע תגובות או דיונים על כך בפורום. עסק זה עסק,עבודה זה עבודה. דוד

זאנשין

New member
ככה או ככה

בדבריך אתה רק מחזק את אשר אמרתי, הממסד לא בדיוק מקום נקי. אגב, אותם אנשים מובילים, מוכיחים כי ההתרחקות מהממסד והיכולת העצמאית היא המפתח להצלחה בארץ. אני חושב רק כי הגדולה של האנשים שהוזכרו, בכך שהם ללא ספק כבר הוכיחו, הצליחו והגשימו. הם לא תלוים בדבר, הם יציבים ועצמאיים. אני חייב רק להסתייג מהערתך בנושא מחירת תעודות בבי"ס למאמנים, זה נשמע לי שטות, כי התעודות עוברות מספר ידיים, המורה אינו זה שמנפיק, אינו זה שבודק זכאות, כך שזה נראה לי ממש מצוץ מהאצבע. עשיתי קורס חדרי כושר, ואין לדעתי אפשרות למשוך תעודה על ידי אדם יחיד, זה עובר את המורה, המנהל, הרכז, מנהל בי"ס, מחשב, הנהלת חשבובות ועוד ידיים. אבל לענינינו השמות שהזכרתה מארררגונך, אינם ישראליים כך שאין לי מושג מי ומה, אבל כך לך זמן ונראה עוד חמש שנים - עשר שנים לאן תגיעה. עלה והצלח ...

קציצון

New member
אני לא אדבר על השיווק כי זה גדול

עליי והדעה שלי מבוססת על תמימות ועל זה שלא עבדתי ואף פעם לא הייתי צריך להרוויח כסף אז אני אשתוק אבל מענין אותי בקשר לזה שבן אדם צריך ללמוד יותר משיטה אחת כדי להיות לוחם אז ברור שכדי להגיע לרמה גבוה בשיטה אחת לוקחת שנים אני פשוט לא מבין איך אפשר ללמוד עוד אחת המטרה שלי היא לא להגיע לשחורה אלא הכי גבוה שאני אצליח אם הייתי בוחר עוד שיטה היא עדיין הייתה נכללת בקונג פו אני לא רואה את עצמי בשיטה אחרת זה פשוט לא יהיה אותו דבר אני אזלזל בשיטה ואולי במורה שבכלל זה לא יהיה בסדר איקידו אולי אבל השאר אני לא יכול ולא נראה לי שאני אצליח להגיע לרמה גבוה בשני אומנויות מה שכן לוחם לא נקבע דווקא בגלל היכולת השתנות שלו ולמידה בקרב למשל בקונג פו יש 5 יסודות וכל חיה מורכבת מיסוד או כמה למשל נמר מאש ואדמה עגור מענפים ומים אם אני לא טועה אז אם אני רואה מישהו עובד עגור ואני יודע שהוא עובד רחוק והוא יותר גבוה ממני אין לי למה לעבוד גם עגור כי כמה שאתה יותר גבוה יש לך יתרון אז אני אבחר נמר כי זה ההפך מעגור אבל איקידו או קארטה אני לא מכיר תדרך לחימה שלהם ובזמו הקרב אני אוכל להשתנות על פי הלחימה שלו יש לי מספיק כלים ברגע שאני מגיע לרמה גובה לא?

bizhar

New member
למה להשתנות?!

בעבודה נכונה אתה עובד בקצב שלך ולא תלוי ביריב! לסגנון בו אתה מתמחה אמורות להיות התשובות לכל מצב ואין סיבה להתאים את עצמך ליריב. אתה רק משחק לידיו.

למעלה