מיסוד והתאחדויות למיניהם../images/Emo10.gif
דוד, עם כל הכבוד ומבלי לזלזל נראה לי קצת סיפור תמים או מתנסה. תאמין או לא, יש בארץ כמה בתי ספר העומדים על רגליהם עם סניפים רבים, אלפי חניכים ומערכת הוראה מסודרת וכמובן תורה סדורה, עם קשרים מאד מבוססים עם העולם ועם מורים כירים בעלי שם. חלוצי הענף הותיקים, מנהלים מערכות הרבה מאד שנים בהצלחה מקצועית, וגם כלכלית כנראה - אחרת לא היו שורדים את הזמן -כדוגמה: שוטוקאן קרטה דו (מאיר יהל, אלי כהן, מיקי דותן ועוד...), השרדות של דניס הנובר, קארטה דו של רוני קלוגר, ניר מלחי עם המרכז הישראלי לטאי צ´י רק להזכיר את הבולטים. המשותף לכולם שהם אכן פועלים בהצלחה ולאורך זמן ביציבות, איש מהם לא מקורב להתאחדויות, שממש לא נהנות מאמון הציבור. לטעמי האישי הנך מנסה את אשר ניסו רבים לפניך, להקים מאין התאחדות ולזכות במנעמי השלטון, כשתכיר את השלטון על בשרך תבין עד כמה הנך תמים ולא מנוסה. נראה לי, כי הנך מנסה לגייס אנשים עוד פחות מנוסים ממך, לעשות קופה קטנה (שזה הדבר שהכי פחות מפריע לי, זכותך להתפרנס !) ולנסות למכור חבילה, שאין לה ידיים ורגליים וגם לא עתיד מבטיח. אני מרשה לעצמי לכתוב זאת בגלל גילי, הרבה שנים עוסק בתחום, מלמד קרטה ואני מכיר את השטח, את השיטה ואת המימסד. אל תכח זאת כפגיע, אין זאת כוונתי. נראה לי שאנחנו נצליח לשוחח ברצינות, אחרי שתצליח לבסס שיטה, לגדל חניכים משלך אשר לאורך שנים יתמידו תחת הנהגתך, אבל לפני שתוכיח את יכולותיך נראה לי כי הנך בגדר עוד בחור צעיר, מלא רצון וכוונות טובות שעדיין צריך להגשים ולבדוק האם הוא מסוגל להגשים? עלה והצלח - מחיים, אשר מזמן שכח מהתמימות ומבין בין את הפער בין המצוי לרצוי.