דרושים מדריכים

דרושים מדריכים

דרושים מדריכים להרחבת הפעילות בשנת 2002/2003 באזורים: מודעין\ת"א\חיפה\באר שבע. המתאימים יצטרכו לעבור קורס מיוחד בשיווק והדרכה של שיטת דאיו-ריו ג´יו-ג´יטסו. פרטים באי-מייל או דרך הפורום

מדריכים

אצלינו בשיטה הכל מסודר מבחינת החומר לימוד כך,שאחרי קורס בסיסי הנך יכול לאמן תלמידים עד חגורה צהובה ה-3 בזמן הזה אתה עובר הכשרה נוספת לשלב הבאה וכו´. התנאי העיקרי הוא להיות מדריך באחד מאומנויות הלחימה (כי בינינו הבסיס של כולם הוא דומה) ואם חסר לך משהו אנו נתקן ונעזור לך. אחד התנאים הוא לעבור קורס בשיווק המיועד לאומנויות לחימה (אנחנו מעבירים אותו על חשבונינו) ולאחר תחילת ההדרכה להגיע ל- מאסטר קלאס אחד לשבוע על מנת לקבל הכשרה המתאימה לשלב הבאה. המדריך יקבל קבוצה על בסיס 2 אימונים בשבוע שהוא מעביר בעצמו + אימון נוסף יחד עם אחד המאמנים הראשיים שלנו.

קציצון

New member
אני חייב להגיד

שזה נשמע ממש כאילו מישהו רוצה להרוויח כסף מאנשים שלא ממש מבינים באומנויות לחימה אבל זו רק דעתי ומצטער אני לא מתכוון לפגוע אבל אתם רוצי שםדריכים ילמדו קורס של 3 חודשים יפה אנחנו מתקדמים עוד מעט אנחנו מכניסים לאנשים מחט לגזע המוח והופ הם יודעים קונג פו

ממש מרגיז

לכל אלו שלא הבינו דבר: אנחנו מחפשים אנשים שיש להם רקע באומנויות לחימה(מוכח) ואשר מעוניינים להתפתח אלה. אני לא מתכוון להעסיק הפרים שלמדו מספרים או סרטים. כוונתינו היא להרחיב ככל האפשר את מועדוני אומנויות לחימה בכל האזורים. לימוד השיטה שלנו הוא אחד התנאים אבל אף אחד לא מגביל את המדריך לאמן גם את שיטת המקור שלו ההפך הוא,רצוי ללמד בנוסף לשיטת הבסיס שלנו. הרווח לתלמידים הוא כפול,הרווח למדריך הוא גם כן כפול: הכשרה בשיטה חדשה+נסיון הדרכה. אין בכוונתי לפגוע באף אחד,אבל לדעתי,וזה לא פעם הראשונה,תגובות של אנשי הפורום הן ילדותיות למדי. חשבתי שנמצאים כאן אנשים רציניים אז נתתי את ההצעה. נכון לעכשיו פגשתי רק מעטים מהרציניים. אולי כדי למצוא אנשים רציניים,צריך שוב לחפש בחו"ל. רק לידעת כל הספקנים: שיטת העבודה שמוצגת כאן היא שיטה מאוד מקובלת בארה"ב,קנדה ואירופה ועובדת מצויין כיוון שיש אנשים רציניים שמעוניינים להתפתח ולפתח. כנראה ולצערי זה עובד בחו"ל וצריך לחפש אנשים רציניים שם. חבל מאוד.

קציצון

New member
מצטער אם אנחנו ילדותיים

רק כמה שאלות קטנות מה כתוב פה? BOA NOITE DEBORAH !! פשוט לא מובן מה זה עוד דבר אני יודע שזה יישמע מטומטם אבל לדעתי אמרקניזציה באומנויות לחימה זה הדבר הכי שטותי שאפשר לעשות. מצטער אבל גם חגורה שחורה שהולך ללמוד אומנות אחרת אני דיי בטוח שהוא לא מגיע לחגורה שחורה בתוך 3 חודשים הדרך תהיה יותר קצרה אבל לא 3 חודשים, מה לעשות האמריקנים אוהבים את זה מהיר ואין להם כח להשקיע, וזו דעתי בלבד ללמד מישהו תוך 3 חודשים אומנות שלמה זה בולשיט, יכול להיות מאוד!!! שאני טועה ואולי פעם יהיה אימון פורום שתוכל להוכיח אחרת אבל עד אז... דבר שלישי- לדעתי זה ממש מגעיל ועצוב שמנסים אפילו אמונויות לחימה שחיים שלמים לא יספיקו כדי ללמד ל3 חודשים אבלדעתי בלבד מקווה שלא תיפגע כי באמת אני לא רוצה לזלזל בך או באומנות שלך או שתחשוב שזה ילדותי ואם תחשובו כך טוב נו אני בן 15 עדין מותר לי

מסחרה

מה זה???????? שיווק אמנויות לחימה??? חביבי, מה שאתה עושה זה מסחרה. רק רוצה לעשות כסף. ופריירים שורצים בכל מקום ובהמוניהם ובוודאי שנפלת כאן הישר אל גוב האריות. לא אוהבים כאן בפורום הזה גישה כזו. עזוב אותך ידידי, רד מהפורום הזה, פרסם במודעות דרושים. בכלל, אל תדברו במושגים כמו : יש שוק לאיקידו/קראטה/ג´ודו. עדיף להשתמש במילה "קהל". אמנויות לחימה לא מוכרים. אל תעשו מזה שוק. ואל תמהרו להשמיץ את אמנויות הלחימה באמריקה. יש שם עדיין די הרבה אמנים ששמים בכיס הקטן את רוב המתאמנים כאן(לא את כל) . דוד, שווק, מכור, עבוד, זו דרכך שלך, אני בטוח שתצליח כי לא חסרים אנשים חומרניים שבעיקר הכסף מעניין אותם. בעוד שנה שנתיים מין הסתם תוכל לערוך סדנה ותצלום קבוצתי עם אלף תלמידים. כל טוב, שינמן מיאמוטו מוסאשי.

קציצון

New member
רוב המאנים למדו בקוריאה או ממישהו

יפני או סיני תלוי באומנות זו הגישה האמריקנית הבעייתית לאו דווקא אחד מהמאסטרים שם אלא הגישה הכללית שהכל מהר וכמה שיותר מהר בכמה שפחות מאמץ

שטויות

מה אתה מקשקש? כמה דוג´ואים ראית באמריקה? 1? 10? 100? 1000? אל תעשה הכללות, הרמה בארה"ב גבוהה מאוד.

דוד, אל תעלב כי זו לא הכוונה אבל:

צודקים קציצון (נערי: אתה כנראה בדרך הנכונה) ומיומוטו שינימן מוסאשי (שחקת אותה עם הכינוי שלך) : זה לא מצתייר טוב !נכון: אפשר וזו לא בושה, להרוויח קצת כסף מאומנויות לחימה, אבל יש בעיסוק זה עדיין, מן ההילה העתיקה של "מורה המכין את תלמידיו לקרב על חייהם" . מתוך שכך, רובנו מסתייגים מעט מ"שיווק מהיר" נתחומים אלו - היקרים לליבנו (ואני מאמין שגם לליבך). אגב, קציצון: ארה"ב זה מקום גדול, עם קרוב לודאי, המצבור הגדול ביותר בעולם של אמני לחימה. חלקם - בעלי שם עולמי שאין עליו עוררין בשום מקום באסיה או באיזור אחר של הגלובוס. נכון, כתבת כי חלק גדול מהאמריקאים מחפשים את הדרך הקלה והם שהטוו לצערי את השיווק המהיר גם את אומנויות לחימה, אך זכור כי בכל אוכלוסייה גדולה, יש לדעת להפריד את המוץ מהאיפה ...

avima

New member
סתם ניטפוק (לבדיקה )

אם אני משתמש במושג נכון - מפרידים תבן מהמוץ. המוץ הוא הקליפה של התבן (קליפה שקופה בדרך כלל, סביב גרגרי חיטה ושעורה למשל) הוא קל מאוד ונהגו להפרידו על ידי ניעור התבן (זריה) ופזור המוץ על ידי הרוח. איפה היא מידה (מידת נפח של כ 40 ליטר) ולא כול כך מתאימה כאן.

ליובל

קודם כל אני מפנה אותך לתשובתי ל-avima דבר שני: לא מדובר על להרווח כסף!!!! אני לא מרוויח מאף אחד,אני רק מציע עבודה. כל המורים האלו בארה"ב לא היו יכולים לקבל הכרה בינלאומית ללא שיווק נכון של עצמם. אני מכיר מורים מצויינים בארה"ב,קוריאה ויפן שיכולים לשים בכיס הקטן את רוב המורים המוכרים כיום או אלו שלימדו את המורים האלו,אבל בגלל שלא היה להם שיווק טוב יושבים היום עם 10 תלמידים ואף אחד לא מכיר אותם. כך דוגמא: מה היה יכול לעשות ברוס לי עם לא היה מופיע בסרטים בהונג-קונג? רק בגלל שסרטיו הפכו לפופולריים שם הוא נהיה מפורסם. כך את צ´אק נוריס-יש הרבה יותר טובים ממנו,הוא פשוט ידע מתי לצאת מהקרבות ולעבור לסרטים. אני מכיר אותו אישית כבר יותר מ-12 שנה ואני יודע שעל מנת להצליח יש לו איש שיווק מעולה שעומד מאחורי כל הצלחתו. עוד דוגמא: ג´ון רי-"אבא של טאקוונדו האמריקאי"-הוא איש שיווק מאוד מצליח,וידע איך לשווק את עצמו בעזרת מופעים שערך בארה"ב. השיטה שלו היא דומא יותר לקארדיו-קיקבוקסינג ויש לו אלפי משתתפים-רובם ילדים ונשים. אני יכול לתת לך דוגמאות גם מישראל אבל לא רוצה לפגוע במורים מוכרים. לא מדובר על שיווק מהיר,מדובר על "איך לשווק דוג´ו בצורה נכונה ביותר? איך לעשות פרסום נכון? איך לעניין תלמידים?" האם זה לא מה שכל המורים רוצים? אני מכיר מספר רב של מורים בארץ שיש להם 300-500 תלמידים,אבל כאשר זה מגיע לאליפויות או קרבות רציניים הם מביאים כמויות של תלמידים 100-150 וזוכים ב 2-3 נצחונות בלבד,ואחרים שמביאים 10-15 זוכים ב10-15 נצחונות. איך אתה יכול להסביר זאת? אחד יודע לשווק את עצמו או אם להיות יותר גס :למכור את עצמו" ושני יודע ללמד טוב. אז למה זה שמלמד טוב לא יקבל 200-300 תלמידים? דוד

למיימוטו

קודם כל לא דובר על כסף בכלל. דבר שני: כל דבר חייב להשווק בדרך המעודפת לדבר הזה. גם אומנויות לחימה. כמה שזה לא עצוב,אבל שיווק של חוגים או מועדונים לאומנויות לחימה זה מה שחסר בארץ הזאת. למה יש מאמנים(לא כל כך טובים) שיש להם 500 תלמידים,ומאמנים אחרים,שהשקיעו חיים שלמים,התאמנו במזרח וכו´ יושבים עם 50 תלמידים. ככל הנראה רובכם לא מבינים שרק בעזרת הבנה וידע איך לשווק את הדוג´ו בצורה נכונה ופרסום מתאים אפשר לא רק להכפיל אלה גם לשלש את מספר התלמידים. עצוב,אבל הורים ישראליים הם בדיוק כמו הורים אמריקאים: הולכים בעקבות פרסומות. דבר נוסף: כל אלו שמשתמשים בשמות מדומים (ברור שזה זכותם) אבל ככל הנראה יש להם מה להסתיר. יש מעטים שמשתמשים בשמם וגילם האמיתי,אז לפחות ניתן לדעת עם מי יש פה עסק.

מורה אמיתי אינו מעוניין בהמונים

מורה אמיתי אינו מעוניין ב500 תלמידים. קבוצה קטנה ואיכותית היא מה שהוא באמת רוצה. שילכו כל ה"לא טובים" וישווקו ושיתעסקו עם ההמונים. מי שלמד שנים במזרח או אצל מורה אמיתי וטוב בכל מקום אחר בעולם יודע שלא הכמות חשובה אלא היכולת ללמד מלב אל לב ואי אפשר לעשות זאת עם קבוצה גדולה. שינמן

מורה אמיתי אינו מעוניין בהמונים

ידידי, זה מה שעשיתי שנים ואני ממשיך לעשות. בעיה היא שגם מורה טוב צריך פרנסה. אולי קבוצה של 20 תלמידים זה טוב בישביל התלמיד אבל לא בישביל המורה,גם עם כל אחד משלם 200 ש"ח. למורים יש משפחות,ילדים שגם רוצים לאכול. אם מורה טוב לא מתפרנס ממהשהו אחר,לדוגמה מחשבים או כד´ אז אין לו מה לאכול בסופו של דבר ולעזעזל קבוצה של 20 איש,האישה רוצה לעשות קניות...
(אני מכווה מאוד שאתה יודע מה זה) אז אולי קבוצה של 20 תלמידים נאמנים-אבל 500 של אלו שמפרנסים. אולי.... דוד

שני עולמות שונים

אני חושב שהבנתי לחלוטין את הגישה שלך. אנחנו חיים בשני עולמות שונים. בהצלחה, שינמן

למעלה