דרושים חתנים

המתוח

New member
על עצמי..

אני מוטציה..
(חצי אפגני...) קורה במשפחות הכי טובות

ציפור (ממין זכר) לחש לי פעם

שדודי הוא רווק ניצחי!!! היתכן שמציפור עשתה טעות??? או שדודע החליט שבכל זאת הוא צריך מישהי?!

לא הייתי פול זמן

ואני רואה שאיכות הפורום רק עולה כלפי מעלה כל הזמן!!!!! מה היציאה הזאת אני מחכה כבר שמישהוא יגיד שזה בצחוק ושהוא השדכנית בעמ

לא הייתי פול זמן אבל

לא האמנתי שהפורום יעלה לרמות הגבוהות ביותר שבעומק התורה היהודית!!!! אני מחכה לרגע שה"שדכנית בעמ" יחשוף את עצמו!!!!

tamarhp

New member
חחחח לא נורא

אני כמעט בטוחה שהשדכנית זו רחלי פרבר המקורית...

תמר מה עשיתי לך???

למה את חושבת שזו אני??? אומנם התלוננתי על זה שאני רווקה. אבל יש גבול עד איפה אני מוכנה ללכת בשביל חתן!!!

פחחחחחחחחחח

גמני הייתי בטוחה שזו תרצה, בעיקר בגלל החתימה: "בברכת, לא לבדו יחיה האדם"... זה הסגנון שלה... ותמר? לא, זו לא היא. היא גרה איתי בבית, אנחנו מדברות ומעלות ניחושים. בכל מקרה, מי שזה לא יהיה - מתחת אותנו מעולה!!! עלה והצלח
רק אל תשכח לגלות לנו בסוף

קיפיק

New member
זה כבר גובל בלשון הרע והלבנת פנים..

סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם אבל דוגרי, באמת שזה לא אני, למרות שאם תשאלו אותי, אני חותמת לכם בליינד שידה של אחותי מעורבת בעניין...תזכרו מה שאני אומרת. זה בטוח היא. המשחק נגמר...

אני????????????

ב"ה אני חושבת שזה לא יפה בכלל לשדך כי לי הדביקו ומסתבר שממשיכים להדביק לי שידוכים ואני דבקה במשפט "מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך" ואני גם לא אלך לשדך לי שידוך מי שמכיר אותי באמת יודע שאני בחיים לא יעשה דבר כזה !!!!! מי שרוצה אותי שיבוא אלי "הרוצה את הרב שיבוא אליו" ואני לא מסוג האנשים ש"אם ההר לא בא אל מוחמד אז מוחמד יבוא אל ההר"

למעלה