דרושים חתנים

אני לא..../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

אני עדיין חלא יודעת מה הולך ען ההורים שלי(צבי ושירית)אז..כבר ככה יש סיבוכים במשפחה..לא צריך לסבכ עודיותר.

אז הם פרודים,בלי גט..../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

אני היחידה שלא יודעת על הדברים האלה בבית.כל דקה:"לא ליד הילדה".

tamarhp

New member
ברור שצריך בחינות

אבל השדכניות (זה לא אני) קוראות למועמדים, ואתן תאשרו בסוף אם יש אישור לכניסה למשפחת שלולו.... ויש כאלו שכבר במשפחה, אני, רחלי, שירית ועוד...

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif

קרן, תרגעי... ממילא אנחנו עושות את התרשים ואני לא אכניס עוד בלי רשות ממך...

העיקר אני יהיה בפנים?!

מה שעוד לא ברור לי.... איך לרחלי[אחותי הקטנה...] יש כבר בעל+ילדים+נכדים...ומי יודע אולי אפילו נינים.....

חחחחחחחחחחח.......

רעיון נחמד ביותר אם אתם רוצים הכל בדף שלי.... בברית שלי קראו לי אלישע... וככה קוראים לי עד היום...+ דוזר הראשון בן-17 השאר ארוך מידי אז סתכלו בדף שלי אם אתם מעוניינים...ומזל אני מסרב לכתוב כי אני לא מאמין בזבל הזה וזה עבודה זרה ממש וממילא אני בחיים לא יתחתן עם מישהי שמאמינה בזבל פרות המרוכז הזה שקוריאם לו אסטרולוגיה....

tamarhp

New member
זה לא קשור

גם ביהדות יש עניין של מזלות! כדאי שתדע את זה... הקטע של לחזות את העתיד זה שטויות כי בימינו כל האסטרולוגים הם סתם שרלטנים ומתחזים, ובכל מקרה אסור לחזות את העתיד. אבל יש דבר כזה שנקרא מזל וזה מופיע גם ביהדות!!!

צר לי אבל.....

אני צריך לעדכן אותך שזה לא נכון זה נכנס מאוחר מאוד ( תקופת הרומאים בערך) בהשפעת הגויים ובכל מקרה זה ייצוגי לחודשים לא קובעים על פי זה חתונות וכו' וכל דבר אחר למזלות אין שום השפעה עילנו וזה עבודה זרה לחשוב את זה בברכת - "אין מזל לישראל"

tamarhp

New member
לא.

המזל שאתה מדבר עליו הוא חיזוי העתיד - זה "אין מזל לישראל". אבל המזלות קיימים, ויש להם ביסוס ביהדות.

למעלה