דרושים\ות

בגלל זה את מפחדת?

חשבתי שהפגנתי כבר מספר סיבות אחרות לפחד לפגוש אותי

מי???

תגידי לי מי רוצה בנות בסביבות המטר 60??? חחחחחחחח אמן היו רוצים... קיצור את מחליפה איתי גובהה? אני 1.59???

סיגרינ

New member
הממ... אההה.... אוקי

אישה: -------------------- שתהיה נשית בטירוף, לא גבוהה מדי (אבל לא מהנמוכות. כואב לי הגב, לא רוצה להתכופף. בכלל!!!). אהה... שיער ארוך חלק, כהה - רצוי אסוף עם סיבוב כזה למעלה (נו, לא יודע איך להסביר את זה. אסוף בקיצור, לא קוקו - אלא עם סיכה כזו, מאחורי הראש. טוב די). הממ... חזה בינוני עד גדול (צ'מעו...), מעשנת (צ'מעו... זה נשי וסקסי), מאופרת בקלילות (המראה המושקע. אם יש לה אותו גם בלי איפור, מה טוב). בגדים צמודים זה טוב. מכנס נמוך, חולצה צמודה... יעזור. דרושה, כמובן, בחורה שאיזור התחת שלה (רדוד אבל רציני) נמתח לאורך, ולא לרוחב
עיניים כחולות או ירוקות. אבל יתקבלו גם כאלו עם כהות. זהו, נראה לי. אה, וקוראים לה מיטל
גבר -------------------- אההה... עיניים צוחקות. באישה זה פחות חשוב, פשוט בגלל שבגבר זה עושה משהו לפנים - הוא לא מתאפר, אז לפחות זה. לא משנה צבע העיניים, העיקר שיהיה בהן צחוק (גל!!!
כפרות עליך). חיוך תמידי זה טוב (אבל לא מאלה שחיים בסרט). שיהיה ג'ובניק
הממ... שיתלבש באלגנטיות: ג'ינס שיושב יפה (עדיף ג'ינס נמוך), חולצה נורמלית (עדיף גולף או סריג. אדום). אהה... קצת שרירי (או לפחות לא מהשפוכים האלה...), רזה (או לפחות לא מהשפוכים האלה...), לא שעיר כי שיער זה רע. שיער מאורגן-מטורף כזה. כמו רובי וויליאמס, כמו בקהאם, כמו... כמו דודי בלסר בקטלוג האחרון שלו. וואו, זה סקסי. עדיפות לשיער שחור (מממממממממממקסימום חום-כהה) או ממש בלונדיני (גל!!!
כפרות עליך). אהה... טוב, נראה לי שקוראים לו רועי. זהו. תודה שלום

resputin

New member
...תראה, לא יודע מה איתך..

אבל קורין אלאל מעשנת (..והרבה) והיא לא ממש נשית או סקסית..

סיגרינ

New member
ביום שאני אחשוב שקוראים אלא סקסית

סופית, אבל סופית אדע שאני א-מיני (או איך שלא קוראים לזה). קורין אלאל. סקסית. פפפפ... ברור! בטח! not

2ndskin

New member
טוב נכנעתי אני מתנזר...

שיכנעתם אותי במה שתמיד האמנתי.. שעיר זה איכס... וזה נכון גם אני נגעל מזה.. לכן השעירים הם לעולם לא רלוונטים רק בגלל היער שנגזר עליהם לחיות בתוכו.. לי יש בכמויות מהזוועה הזאת.. (יאק בא לי להקיא מעצמי..) קשה לי לדמיין מי יכול להניח את ידיו על גועל כזה.. אני יודע שאני לא.. אני מודה לכם שביססתם את המחשבות שלי. עכשיו אני הרבה יותר רגוע כי אפשר למחוק את כל האשליות...קבלו פרח כאות הוכרה
.

סיגרינ

New member
הההההההההההההההההההההההההההולד איט!

יש המון אנשים שנמשכים לשעירים. הם פשוט לא כותבים בפורום הזה. תנסה בפורומים השכנים

resputin

New member
אממ... 2nd

שמעת פעם על המילה שעווה או אולי לייזר? יכול להועיל לך במקצת, להתאבד יהיה... סתמי.

TwelveEyes

New member
לא לייזר!

לייזר: א) כואבבבבבבבבבבבבבבבבבבב. ב) לא תוכל להראות את עצמך בשמש 5 שנים. ג) כואבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2ndskin

New member
מי אמר להתאבד..?

בכל אופן ברור לי ש"אוהבי השעירים" אולי כותבים בפורום אחר.. אבל בואו נסכים שהם מין הסתם.. שעירים... ולייזר זה דבר נורא יקר ולא הוכחה היעילות שלו עדיין.. גם המון רופאים לא ממליצים .. לפחות לא בשלב זה של הטכנולוגיה הזאת.. ושעווה זה דבר נורא כואב לעשות באיזורים מסויימים... קיצר לא משנה..

TwelveEyes

New member
זה נקרא פרנץ' טוויסט...

או בעברית צחה: גולגול. למה לעזאזל אף אחד לא יודע איך קוראים לזה חוץ ממני?

o O Y O o

New member
המפ..

מה הדרישות שלי
אני לא מציב דרישות. לא משנה לי אם הוא גבוה, נמוך, שמן, רזה, שער שחור-בלונד-ירוק-זהב. זה מיותר וזה מטופש. מה שכן חשוב לי שהבנאדם יהיה אינטלקט, ולא סתם איזה נעל. חשוב לי שהאדם שאני אהיה איתו בקשר יהיה נבון, מתורבת ולא סתם אחד. חושב שזה יהיה מישהו מיוחד. ורומנטי. חשוב מאוד רומנטי. אבל לא אוור רומנטי. רומנטי במידה. שיודע מה צריך להגיד ומתי, ומה לעשות ומתי.. וגם טאקט זה דבר חשוב. חוסר טאקט- מצחיק, אבל בסופו של דבר מפדח.

going mad

New member
זבא באיחור! ברוך הבא!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

למעלה