הממ... אההה.... אוקי
אישה: -------------------- שתהיה נשית בטירוף, לא גבוהה מדי (אבל לא מהנמוכות. כואב לי הגב, לא רוצה להתכופף.
בכלל!!!). אהה... שיער ארוך חלק, כהה - רצוי אסוף עם סיבוב כזה למעלה (נו, לא יודע איך להסביר את זה. אסוף בקיצור, לא קוקו - אלא עם סיכה כזו, מאחורי הראש. טוב די). הממ... חזה בינוני עד גדול (צ'מעו...), מעשנת (צ'מעו... זה נשי וסקסי), מאופרת בקלילות (המראה המושקע. אם יש לה אותו גם בלי איפור, מה טוב). בגדים צמודים זה טוב. מכנס נמוך, חולצה צמודה... יעזור. דרושה, כמובן, בחורה שאיזור התחת שלה (רדוד אבל רציני) נמתח לאורך, ולא לרוחב
עיניים כחולות או ירוקות. אבל יתקבלו גם כאלו עם כהות. זהו, נראה לי. אה, וקוראים לה מיטל
גבר -------------------- אההה... עיניים צוחקות. באישה זה פחות חשוב, פשוט בגלל שבגבר זה עושה משהו לפנים - הוא לא מתאפר, אז לפחות זה. לא משנה צבע העיניים, העיקר שיהיה בהן צחוק (גל!!!
כפרות עליך). חיוך תמידי זה טוב (אבל לא מאלה שחיים בסרט). שיהיה ג'ובניק
הממ... שיתלבש באלגנטיות: ג'ינס שיושב יפה (עדיף ג'ינס נמוך), חולצה נורמלית (עדיף גולף או סריג. אדום). אהה... קצת שרירי (או לפחות לא מהשפוכים האלה...), רזה (או לפחות לא מהשפוכים האלה...), לא שעיר כי שיער זה רע. שיער מאורגן-מטורף כזה. כמו רובי וויליאמס, כמו בקהאם, כמו... כמו דודי בלסר בקטלוג האחרון שלו. וואו, זה סקסי. עדיפות לשיער שחור (מממממממממממקסימום חום-כהה) או ממש בלונדיני (גל!!!
כפרות עליך). אהה... טוב, נראה לי שקוראים לו רועי. זהו. תודה שלום