דרושים\ות

אההההההה

הגבר חלומות שלי: לא גבוהה מידי 1.70 בערך.. שחום!!! שער שחור!! עיינים... לא משנה!! גוף שרירי עגיל בשפהההההההההההההההההה =) אופי טוב!! שידע לקלל וכן כן לקלל!! שישמעעעעעע מזרחית-זה חשוב!! אה, אני אוהבת ערסים, אבל לא ערסים כבדים!! שידע להתלבש יפה!!!! שיהיה סטייליסט!!!! זהו לגביי הגבר =) האישה:: לא גבוהה בערך 1.65.... שחומה =) עיינים לא משנה.. שער.. שחור/בלונדיני.. עדה.. הכלל הכלל חוץ מרוסיה... [למרות שאני רוסיה =)] לא רזהההה אבל לא שמנה!!! עגיל בגבע.. בשפה... שתשמע מזרחית.. או מה שבא לה.. שתדע להתלבש!! שתיהיה סטיליסטית =)) שלא תיהיה פריקית!! שיהיה לה אופייייייייי שתואהב פלאפל!!!! זהוווווווו.... אני חושבת =) מישהי פה מתנדבת?? או מישהו??

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo12.gif

הממ.... האנשים האידיאלים שלי? ובכן.. אין לי אידיאל... אבל.. דברים מסויימים הם- שער ארוך לא משנה באיזה צבע , לא חמומי מוח מטורפים, שיהיו מעניינים, בעליי אינטילגנציה מסויימת נחמדים(ולא רק לחברים שלהם..) ושיאהבו מוזיקה. ואממ. זהו. דרישותיי לא גבוהות מדיי הא?

going mad

New member
גוד אורה!! אילו הגזמות!!

תגידי....את נזירה טיבטית או משהו כזה?!!?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאני? יותר בכיוון של

נזירה חשמלית...
אמרתי שאין לי אידיאל.. כתבתי תכונות שחשובות לי.. כמה שזה נראה.. דרישותיי לא כאלה קשות...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

דרישות לא.. אבל מספר האנשים שאני ממש מסתכלת עליהם שואפת למספר מאוד מצומצם..

sarah

New member
../images/Emo6.gif אכן כן

כייף לאנשים האלה נכון אנשים? מחשבה:מי הם לעזזל, אורה מוכנה לפרט?

LuNaTiC

New member
אוי, כמה חמוד ../images/Emo13.gif

כרגע ראיתי שכתבת (או פתחת) בשרשור הרוחות בפורום הארי פוטר (הספר
). עוד פוטריסטית

שׁזִיף

New member
דרושה שה (או שלא ../images/Emo3.gif)

שתדע להקשיב ולאהוב, לחבק כשצריך. שתאמר את הדבר הנכון בזמן הנכון. שתבין. לא נשית מידיי וגם לא גברית, באמצע זה טופ
שתאהב רוק ישראלי
שתדע על מה אני מדברת.... חחחח רומנטית
טוב, בקצת לא אוהבת יותר מידיי כי זה עושה לי קצת רע
. שלא תהיה שמנה מידיי וגם לא רזה מידיי לא גבוה מידי וגם לא נמוכה מידיי
בחורה שקטה, לא יותר מידיי אקשן מסיבות ורעש
, אני וזה לא הולכים ביחד ועדיף שגם היא לא
שלא תהיה יותר מידיי קנאית, קנאית עם טעם לעוד
שלא תסגור ותציב חוקים, שתקבל אותי כמו שאני
אני חושבת שמצאתי מה איתכם

חחחחחחחחח

רק לא היית צריכה להוסיף.... שתאהב רוק ישראלי ו... וגם לא נמוכה מידיי חוץ מזה הכל זאת אני =) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם...... השעה משפיעה עלי!!

LuNaTiC

New member
אני לא מסוגלת לכתוב את הדרישות

שלי כל כך. אני לא ממש מאפשרת לעצמי לדרוש אידיאל כלשהו, מפני שאני רחוקה מלהיות אחת כזאת. אבל מבוקשים גם בנים וגם בנות, זה לא משנה. מה שמדליק אותי בדרך כלל זה הבן אדם עצמו. השילוב והאיזון שנמצא בו - של הטוב והרע של האופי האנושי. וכיצד אלה משתלבים עם המראה הגישה, המראה החיצוני ותחומי העניין. מבינים? אני מסוגלת לאהוב אנשים שיש בהם רמות שונות של האלמנטים האלה. לכן אין סגנון שהוא מועדף במיוחד... כמובן שהמכלול של אותם דברים בבן אדם, צריך להשתלב עם המכלול של אותם האלמנטים בתוכי... זה נשמע ממש מסובך, אני חושבת. אפילו אני בעצמי לא כל כך מבינה

זה קשה, אבל ננסה- דרוש:

דרוש גבר בגילי או מבוגר ממני(רצוי בגילי או לא מבוגר ממני בהרבה). בעקרון הוא צריך להיות בעל עור לבן. שיראה אירופאי, או שיראה סלבי, אבל לא סלבי כבד(תווי פנים סלבים יש גם לרוסים ולאוקראינים), אלא בכל מקרה שיהיה חמוד(סלבי חמוד או אירופאי חמוד)! העבר מוכיח שיש גברים כאלו בישראל. 1.75 שיער שחור או בהיר
צבע עיניים- עדיפות לירוק או לכחול. חשוב שיהיה לו חוש הומור והמון המון אהבה. שלא יהיה דביל, זה גם חשוב, שיהיה לו שכל ושידע להשתמש בו. זהו נראה לי.

טילו

New member
שיו, בחיי..

מה הקטע עם הגובה? אז אני גבוהה, תמחקו אותי מהאפשרויות? כ"כ הרבה פה רוצים בנות בסביבות ה-1.60, מה אני אעשה שטיפסתי ל-1.76? טוב נו...
בכל מקרה, אני אנסה לכתוב מה הייתי רוצה בבחור שלי (או בבחורה, אם יתברר שאני..אממ.. טוב לא חשוב עכשיו
) הייתי רוצה שיאהב אותי, ושכשיביט בי יהיה לו כזה מבט בעיניים וחיוך קטן בזוויות הפה, כאילו הוא רואה עולם חדש ומופלא בפעם הראשונה, כל פעם.. טילו, שוקעת לפנטזיות נחמודות

TwelveEyes

New member
אהמ...

תראי, אצלי זה קשור לכך שאני אוהבת להיות הדומיננטית במערכת היחסים.. וכשהבחורה גבוהה ממני באופן ניכר (אני משהו כמו 1.57-1.58) אני פשוט לא מרגישה ככה. בגלל זה אני גם אעדיף בד"כ לצאת עם מישהי צעירה ממני. כל אחד והפאקים שלו, מה אני אגיד לך..

למעלה