דרושים\ות

dannnnnna

New member
מסכימה איתך צריך יותר מאשר להראות

מדהים בשביל להיות הבןזוג המושלם או המושלמת...למרות שזה מאד חשוב ויש מספיק אנשים שהם אנשים מדהימים אבל בשביל זה יש את המושג חברים טובים וכאלה... ומראה זה חשוב וזה צביעות להגיד אחרת... מה שכן אני לאיפרט על מראה כי זה משתנה משניה לשניה:0).. אבל שידעו לאהוב ולהיות שם בלי לשאול יותר מדי שאלות ולהיות מעצבנים כשרע.. ולא להיות עצובים בעצמם אףפעם כי אני גרועה בלעודד (כן אני יודעת הדרישות שלי לא מציאותיות כלכך ..אבל ביקשתם דרישות לא אמרתם הגיוניות:) ) Danna

going mad

New member
אה...לא אמרתי ש...

לא אמרתי שמראה לא חשוב...! אמרתי שאופי מאוד חשוב לי...ואמרתי גם היחס של אותו אדם כלפי חשוב לי מאוד.

resputin

New member
אוי אלון, תעשה לי טובה ובלי

להתחסד! אתה יודע טוב מאוד שהשרשור הזה היה בעיקר בשביל לבין מה הטעם של כל אחד, לא מה "האדם האידיאלי" -וזה הרי היה ברור שאף אחד לא יכתוב כאן רומן בארבעה חלקים, בקשר לכמה מתוק\רומנטי הוא יהיה כי זאת גם לא הייתה המטרה.

fayd הפשוש

New member
רביב.... בוא לא נדבר על התחסדויות

אוקי? אל תישכח את השירשור שלי למטה מה שמראה שאני לא ממש חסוד או טהור! אבל העיסוק הזה כל הזמן במראה הוא לפי דעתתי קצת חסר טעם, ואיך אתה מעז לדבר על התחסדויות? אתה אחד מהצדקנים המתחסדים הכי גדולים שפגשתי אני לא רוצה להלבין את פניך בפורום אז אני לא יחזור על דברים שאמרת לי באיסיקיו אבל תעשה לי טובה ספוש ותשגיח על מה שיוצא מהפה החמוד של ךאוקי?

סיגרינ

New member
|שולף ציפורניים|, |חושף שיניים|

תתרחק מהילד שלי, אל תדבר אליו ככה. שומע? תזהר ממני! (מישהו פה מתנהג כמו אריה? הממ...)

resputin

New member
ה../images/Emo23.gif שלי מ../images/Emo101.gif לי בשעת צרה. ../images/Emo9.gif

chocolate17

New member
תגובה

הנקבה האנושית שתיארת זוהי בידיוק התיאור של החברה שלי.. ש- אני אוהבת אותך המון!

Gal-Mo0D

New member
דרוש אך לא דרושה

דרוש זכר, נאה (אני נמשך כמעט לכולם), חכם, מצחיק (חובה!), לא משעמם (עוד יותר חובה!), לא חיית מסיבות, אבל גם לא חיית בית. רצוי טעם טוב במוזיקה, או שלפחות יאהב "עברי לידר", דרוש ידע ונסיון קודם בבישול (של לפחות שנה). למועמד צריך להיות שיער שחור (או בלונדיני... למרות שבגלל שאני בלונדיני, אני לא מת על בלונדינים) ועיניים כחולות \ ירוקות - אבל כל זה לא משנה כל עוד הוא נאה. על המועמד להיות רומנטיקן חסר תקנה וישאהב אותי הכי בעולם. למועמד אסור ללמוד את אחד הנושאים האלה בתיכון\אוניברסיטה : מחשבים, מחשבים, מחשבים וניתוח מערכות מידע. לא דרושה נקבה בכלל.

היי גל... ../images/Emo12.gif

אני דווקא עונה על רוב הדרישות... תגיד, "הנדסת מחשבים" נכלל בקטגוריה של "מחשבים, מחשבים, מחשבים וניתוח מערכות מידע?"

Gal-Mo0D

New member
המממ... הנדסת מחשבים בהחלט מהווה

בעיה. עשית שירות לאומי או שירות צבאי כלשהו ?

אני אשמח לקצת פרגון

הלימודים קשייים... היה לי הבוקר מבחן ואני חושב שעברתי
וכנראה בשנה הבאה אני אעשה הפסקה מהלימודים ואלך לשירות לאומי. מישהו הולך לכנס של "שלומית" ביום חמישי? ושרימפ, אין לי חבר, האדם שאותו אני מכנה "בעלי" לא נחשב
אבל יש מישהו חמוד שאני מדבר איתו ואולי נצא בקרוב

Sonata Of Tears

New member
המודלים שלי.

נקבה: פנים חמודות שיער ארוך ( יהיה מגניב אם יהיה לו צבע לא טיבעי). לא משנה לי גובא רק לא יותר ממני,צבע עיינים מש לא יפה אבל אני אוהב עיינים גדולות,אף קטן ( לא אף מלון)הממ.. שתהיה ביישנית..זהו.. זכר: חלק ( אני לא אוהב אנשים שעירים) כלומר שלא יהיה לו שיער על הגוף חוץ מהראש..הממ..פנים יפות ,כוביות בבטן,שרירי אבל לא שוורצנגר, תחת חמוד ושהיה חמוד וביישן..

TwelveEyes

New member
הבהרה:

לאור התכתשויות של חברי פורום למיניהם: מטרת השרשור לא הייתה לתאר את החבר\ה האידיאלי\ת שלכם אלא את הטיפוס שאליו אתם נמשכים. ברור שאם השרשור היה על בן\בת הזוג האידיאלי\ת, הייתי מוסיפה למשל שהם חייבים להיות שאפתנים וסרקסטיים ושחבל על הזמן אם הם לא ייתנו לי את המרחב מחייה שלי וינסו להשתלט לי על החיים כי או אז הם ייבעטו מכל המדרגות לרחוב. כן, זה שרשור מאוד רדוד, אלון. אז מה? המטרה הייתה להכיר אחד את השני יותר טוב, לא לנהל דיון פילוסופי-פסיכולוגי מעמיק על היין ליאנג שלנו. ומי שיש לו בעיה עם זה יכול א) לקפוץ לי ו-ב) לא להשתתף בשרשור.

fayd הפשוש

New member
דנה את יודע תשאין לי שום התנגדות

לשרשור הרדוד שלך אני רק הבעתי את דעתי אולהים יודע התרחשו פה בפורום שירשורים רדודים מזה שלקחתי בהם חלק בשמחה ובששון! רק אמרתי מה שאני חושב ז ההכל לא צריך להפוך את זה לדרמה סטייל סיטי טאוור שתיים! ליקפוץ לך? יופי של שפה דנה.... את ממש יורדת לפסים חיוביים.

TwelveEyes

New member
אלווווונההההההה ../images/Emo123.gif

נימפומנית קטנה שלי.. במקומך לא הייתי מדברת על רדידות... והתכוונתי דווקא לכתוב משהו יותר גרוע מלקפוץ לי, אבל החלטתי to go easy on you lot.

fayd הפשוש

New member
"מוקי הכלב של דנה אבד!" תילמדי מה

זה ליקרוא לי אלונה! (פרצוף של ילד בן חמש) מי מדבר על ירידות? אני ירדתי אליך? (זה מגעיל!) בינתיים מי שמדבר פה לא יפה זאת את ! ביקשתי ממיך אלף פעמים לא ליקרוא לי אלונה כי זה מרגיז אותי, את מיתעלמת.... נימפומנ/ית זה לא בימיוחד כינו יהחיבה האהוב אלי, ועדיין את קוראת לי ככה, תיקפוץ לי זה גם לא נחמד כל כך למרות שאני לא אמרתי לך שום דבר מעליב הודעה שלי את עדיין גלשת לפסים כאלו, אז תחשבי דנה אייך את מתנהגת, ואחר כך תוכלי לבוא לרדת אלי כמה שאת רוצה, כמו שכתוב בברית החדשה, רק הטהור שבין הסוקלים יוכל ליזרוק את האבן הראשונה, מי שיש בו חטא לא יעז ליזרוק...

אמממ ../images/Emo13.gif

אצלי המשיכה קשורה גם לפנימיות של האדם או לפחות לחלק ממנה שהוא מקרין החוצה...

למעלה