דרושים\ות

אוי../images/Emo7.gif שאני לא אתחיל עם זה...../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

אין פה מספיק מקום בשביל כל הדרישות
כן כן בגלל זה אני לבד... בגלל זה, וגם כי אני לא בנאדם שבמיוחד אוהב כל הזמן להיות "חצי ממשהו", (לא בשלה למחויבות?
לא.. סתם, אין לי כוח שיתעלקו לי על הנשמה כל הזמן.) אני דפוקה
ולא רק הדרישות והקטע של העצמאות, יש עוד הרבה דברים דפוקים אצלי. לא, שאני לא אתחיל. בהחלט לא כדאי. יהיה רע.

סיגל?

"אני דפוקה"??? "יש הרבה דברים דפוקים אצלי" מזה?? ראית את הדרישות שלי לפני שהן נמחקו? אני ביקשתי מלאך אם לא יותר... אז יאללה....תתחילי

LeeCooper69

New member
סדינים לבנים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif

זוכרים את זה
ירדתם עליי שבועות בגלל זה
זה דרישות גבוהות.. ואפילו תיארתי איזה ציור יהיה לו על הקיר ואיך נראה החדר
מצאתי את השרשור
אני מחזיק מעצמי
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/viewmsg.asp?id=571&msgid=8038257

muddy girl

New member
יוו מגניב... ../images/Emo103.gif

טוב, אין לי כאלה דרישות מהסיבה שאני לא מכירה אף אחת בסביבתי הקרובה עם פוטנציאל ללהיות לסבית, אבל אוקיי... נקבה, וקטנה!! אוי שתהיה קטנה...ואינטליגנטית (ואפילו מותר לה לדעת הכל..), שיער ארוך וכהה...ועיניים חומות או ירוקות.
ועם היא תהיה מאיזור והקריות זה יהיה נפלא! (רשמתי נפלא? הגתי נפלא?) הא סיימתי!

mara jade

New member
המממ...

1.60 זה קטנה....
והעיניים שלי משתנות לפי מה שאני לובש או משהו כזה לפעמים ירןק לפעמים אפור...לפעמים כחול... אבל אני מפ"ת.... והדרישות שלי...הממ....וואי לא חשבתי על זה...מי שבא ברוך הבא
...אני לא אוהבת להגביל את עצמי זה מעיק...רק שתהיה עם ראש פתוח אני מניחה וחוש הומור בריא, ולא יודעת אני ילדה קשה...

דרוש2:

*נזכרת באירועי אתמול* (מי שמכיר-זה כעיקרון על ר´, ע´, ת´, א´, ו-ד´) שיהיה מעל 1.70(אבל לא יותר מדי),שרירי(אבל שלא יהיה אלי האנה), אינטליגנט(אבל לא יותר מיד),חתיך(אבל שלא יהיה מודע),רומנטי(אבל לא יותר מדי,כי אני בעצמי לא בדיוק כזו), עם חיוך מתוק, תחת שווה(ר´!), עם שיער בצבע אדום(לא כהה...היפה, כמו של ת´) ואם לא אז משו עם חום, ושיהיה חלק. שיהיו לו עיניים בצבע ירוק(כמו של א´), או סתם חומות, אבל לא ריקות מהבעה...אהה...זהו! או שפשוט יהיה דומה ליפתח....

LeeCooper69

New member
מי שמכיר../images/Emo35.gif זה רק אני.... ../images/Emo6.gif

יא סתומה... תרשמי ת´=תומר... כמה תומר כבר יש
¿ מי זה ע´, א´ וד´? ואיפה ל´ לעזאזל
¿
¿ ושכחת את מייק והעוזר שלו

זה לא רק אתה!

בגלל זה אמרתי מי שמכיר... אניוואי, לא רציתי לרשום כי חלק מכירים אותם(האגודה בת"א לא בדיוק בלתי מוכרת....)

mara jade

New member
ואם יורשה לי להוסיף

עדיף מאוד, מאוד שתהיה צמחונית או טבעונית. אם לא...אז אני גם יכולה להסתדר אבל עדיף...

2ndskin

New member
יש לי בדיוק את האחת בשבילך..

רק שהיא מבת ים.. אני הומו לחלוטין אבל בהחלט הייתי עושה לה טובה.. (דיבור ערסי..
) היא סקסית בטירוף.. והיא דו.

muddy girl

New member
../images/Emo3.gifחחח וואלה?! סקסית בטירוף??

אז היא בטוח לא תסתפק בי.
אה וגם וגם!! חוץ מזה שלדרישות שלי כבר ניתן לקרוא *דרישות*, נראה לי, אז באמת רצוי שהיא תהיה מחיפה והאיזור, ושתהיה בגילי (14-15)...אני שונאת עם אנשים שגדולים ממני. זה גורם לי להרגיש לא כייפית. זהו. :)

Ophel McNeil

New member
דרוש: ../images/Emo117.gif

שיהיה, קודם כל. שיאהב אותי כמו שאני אותו. שלא יהיה רשע (מדי). מעבר לזה - אני לא בררנית. אין לי את הטיפוס האחר והיחיד. אני גמישה והולכת עם מה שיש (או יותר נכון, במקרה שלי - מה שאין
).

fayd הפשוש

New member
אתם כל כך שטוחים ורדודים עד שזה

עליב לי את האינטליגנציה! חוץ מההודעה מעלי אף אחד ממכם לא שם בדברים שהוא רוצה בגבר או באישה שלו את העובדה שהוא או היא צריך לאוהב אותכם! אתם הסתכלתם רק על היופי החיצוני! זה טיפשי! זה לא יפה! ואת האמת? זה גם מקומם סטיגמות על הומואים, האים אנחנו באמת רק עסוקים כל היום במראה? האם אנחנו באמת כאלו עלובים? אני רוצה שתחשבו על מה שאמרתי עכשיו ותבדקו טוב טוב ואין אייזה עוד סעיף שאתם רוצים להוסיף.... הינה הדרישות שלי לגבר המושלם: שיוהב אותי כאילו אני הדבר הכי יקר בעולם וכל יום שהוא הסתכל אלי הוא יראה את הדבר הכי יפה בעולם לא ביגלל שאני באמת יפה או לא יפה אלה רק בגלל שהוא אוהב אותי

going mad

New member
I OBJECT !!!

היו מבקשים משהו כזה מן הסתם שזה היה הדבר הראשון שהייתי כותב...אבל...לפי מה שהבנתי עסקנו במראה חיצוני...אבל אם כבר העלת את הנושא אז אכתוב את מה שאני הייתי רוצה באדם "המושלם" שלי... שיאהב אותי כמובן בגלל מי שאני...שידע לקרוא בי כספר פתוח, אדם שינחם אותי ברגעים העצובים ,שישמח איתי ברגעים השמחים...מישהו שהמראה החיצוני שלי לא יהיה בראש סדר העדיפויות שלו, אלה המראה הפנימי שלי...אדם שידע לעטוף אותי בחיבוקו,ולתת לי את התחושה הטובה בעולם...שאני רצוי ואהוב... שייתן לי את התחושה של שלמות...אדם שישלים אותי... יודע מה...מספיק לי שהוא יאהב אותי ,זהו...שאר הדברים לא חייבים להיות, העיקר שאוהבים אותי): המראה החיצוני באמת לא כל כך משנה,יופי נמצא בכל מקום...צריך רק לדעת איפה לחפש אני יודע שאני אחשוב שהאדם שאני אוהב הוא הדבר הכי מושלם בעולם, גם אם הוא לא מה שנחשב לשיא היופי בעיניי אנשים אחרים, אני אראה את היופי שלו בכל כולו...

למעלה