דרושים\ות

TwelveEyes

New member
דרושים\ות

Wanted: 1 זכר אנושי, גבוה (אבל לא גבוה מידי), שרירי (אבל לא שרירי מידי), אינטליגנטי (אבל שלא ישחק אותה כאילו הוא יודע הכל), חתיך (אבל שלא יחשוב שהוא כזה) רומנטי (אבל לא קיטשי) עם חיוך כובש ותחת לא מהעולם הזה. ולעזאזל, שייראה כמו גבררר מהזן המטאליסטי הקשוח! צבע עיניים, שיער או עור לא ממש משנים.. אם כי יש עדיפות לבעלי שיער שחור ארוך, עיניים חומות חודרות ומעיל עור ארוך וסקסייייי ^^ Also wanted: 1 נקבה אנושית, מקסימום 1.60, חטובה (אבל דיר באלאק, לא אנורקסית, שיהיה לפחות מה לתפוס
) אינטליגנטית וחתיכה (וכל מה שנאמר לגבי הבחור למעלה תקף גם לגביה!) לא חייבת להיות רומנטית.. אני שונאת את זה בבנות, משום מה, אבל שיהיה גם לה חיוך כובש ותחת לא מהעולם הזה
שתהיה טומבוי מתוקה כזו.. עם שיער קצר שצבוע בצבע לא ממש טבעי ועיניים גדולות.. שתזכיר במקצת גרסה נשית (יותר נכון, גברית
) של אלייז'ה ווד
אז... איזה דרישות יש <b>לכם\ן</b> מגברים\נשים? מה הטיפוס שלכם? Let the shirshuring begin!

LeeCooper69

New member
../images/Emo93.gif נפלתי ../images/Emo70.gif

נפלתי ב<b>אינטליגנטי (אבל שלא ישחק אותה כאילו הוא יודע הכל), חתיך (אבל שלא יחשוב שהוא כזה)</b>.. אווווף
טוב, אז אני לא הטעם שלך...
אני רוצה את הגבר שלי גבוה, אבל לא יותר מדיי (ודניאל
אתה לא יותר מדיי), שרירי חזה, רצוי חזה רחב. שייראה <b>טוב</b> מאוד
שיהיה נחמד קצת, רצוי שיהיה בלונדיני. שלא יהיה פסיכולוג כזה... אבל מן הסתם שיבין עניין. שיהיה מודע ליופי שלו (וכאן דניאל
אתה צריך לשפר) ולחוכמה שלו. מה עוווד
שיהיה לו טעם בבגדים
חשוב ביותר
וזהו חוצמזה.... אה, ועיניים, שיהיו עמוקות. אפשר גם יפות. רצוי ירוקות או כחולות (ליאורי, כמו ההוא שראינו אתמול וכמו איתן)

resputin

New member
דרושים\ות :)

Male: שיהיה בגובה בינוני ממוצע של כ1.70 בנוי לתלפיות עם גוף חלק ובהיר (העדפה לחיוורים) בעל עיניים(כן, בין היתר- אבל עדיף שיהיה בהירות), שפתיים עבות, ואה- כן, 2 גבות, אני מזכיר <b>2</b> גבות. שיער נע בין קוצים בכל הראש בכמעט כל צבע לא קונבנציונאלי לארוך (|>>חלק<<|), העדפה לכהה בארוך. אינטילגנט, איש שיחה, מושך וסקסי, רומנטיקן, אדם שיודע להעביר את כל היום במיטה ועדיין לעניין(ולא, לא רק בסקס, סוטים
). אה, כן, ומעיל עור- הרי זה מבורך, יש לי חולשה לגברים(שווים*) במעילי עור. תביאו לי פרימה אוחצ'ה, ורגליים יתעופפו באוויר. Also needed, Female: עד 1.65, שיער ארוך חלק-גלי, העדפה לכהה. אם הוא קוצים (וזה לא מתאים לרוב הנשים לטעמי) הוא יכול לבוא בכל הגוונים של הקשת, כל עוד אני צובע (זכרונות מאוד אירוטיים מצביעות של שיער
). שוב, העדפה לחיוורים עם עיניים בהירות ושפתיים "אנג'לינה ג'ולי"יות (|ביס|*), אה, ואני אשמח אם לא יותר מדי בוטש', אולי ממש קליל לכיוון אבל ממש לא מחפש 'אחלה גבר' באישה שלי
. ושוב, אינטילגנטית, אשת שיחה, סקסית בעלת מעיר עור, שופעת בכל המקומות הנכונים (ולא, לא "זה ועוד קצת"), נשית.

going mad

New member
בוא נראה!

אז ככה! הגובה לא כל כך משנה...אבל רצוי שהוא יהיה מעל ה-160 ,גוף חטוב...לא חייב שרירי, תווי פנים עדינים(לא נשיים מדי:) צבע עור לא משנה! למרות שכהה זה נחמד:) שיער שחור, קצר/ארוך(רצוי קצר!)! עיניים שחורות/חומות/ירוקות/כחולות(חחחח...הההככלל) חודרות...מלאות חיים, חיוך חמוד (חייב שיחייך!) לא רוצה קשוח! רגיש!!!(אוווו...כמה חרוווש:) לא חזיר מצ'ואיסטי...יהיה טוף אם יהיה רומנטי! למרות שזה לא חובה. אני אוהב בטחון עצמי(אוקיי...לא בהגזמה מטורפת!) בגרות(שלא יישמע כאילו הוא הרגע יצא מהאוניברסיטה ללימודים של הנדסה כימית בעלת שש זווית אינטראקטיביות עם פיצוץ צנטרפוגלי) והחוש הומור(כל עוד הוא לא מתלבש כמו ליצן ומפחיד ילדים קטנים
)...בגד פשוט...חשוף כזה...וזהו
לבנות אני לא כ"כ יכול להגיד...אני עדיין לא נמשך לבנות...אבל זה לא סגור:)

כל עוד הוא לא מתלבש כמו ליצן ומפחיד

ילדים קטנים....
חשוב... מאוד... *שיעול קולני*
באעבה, שרה

תגידו, מישהו מכם באמת יכול לדמיין

את ה"אדם המושלם" בלי מודל? או שלכל אחד פה יש מודל חיקוי מסויים?

LeeCooper69

New member
לי אין מודל....

חוץ ממה שאני ראיתי אתמול מתוך שינה באוטובוס חזרה מת"א. קפצה לי תמונה של מישהו כ"כ שווה. אני בטוח שלא ראיתי אותו לפני ב100% כי אני זוכר פרצופים (תשאל את ליאור על איתן
). וזהו חוצמזה...

הממ.. .מוזר...

כי אני לא יכולה לדמיין אף פעם במדוייק... גם מאוד קשה לי להגיד מי זאת ה"אישה המושלמת" בשבילי..

LeeCooper69

New member
בואי נאמר שיש לי דמיון מפותח...

ככה אני מפצה על חסך בחברים
לא סתם... פשוט אף פעם לא הגבילו אותי בדמיון אז אני מדמיין הרבה. כל מיני דברים. בגלל זה אני גם זוכר דברים טוב (חוץ ממספרים
(

גם לי יש דמיון מפותח אבל אני לא ..

... פשוט לא מצליחה לדמיין פרצוף!! תאמין לי אני מדמיינת הרבה... אבל פאקינג פרצוף לא!

0_O המממ

למה את לא אוהבת בנות רומנטיות?!
ואני: *מחשבה עמוקה* *חושבת כבר 5 דקות* זכר/נקבה: -שיראה חמוד, לא משנה בדיוק איך כי יש המון דרכים להיראות טוב בהם, אבל חשוב שלא יירא גרוע מקרוב (יותר מדיי אנשים טובים נראים נפלא מרחוק ומפלצת מקרוב). - שיהיה קר רוח, שמח ושוחר שלום
-שלא יהיה טיפש
לפחות לא טיפש מדיי. -שיהיה אמפתי אם זה קשור אליי ^_^
אלה דרישות מינימליות. המממ. כייף יותר לנסח דרישות יותר מחמירות, אבל כוח לחשוב אין לי.
באעבה, שרה

כשאת מציגה את זה ככה...../images/Emo9.gif

אישה: אמממ... קשה לחשוב... כואב כואב כואב... שתהיה נחמדה, שתאהב אותי כמו שאני, שתהיה ספונטנית, שלא תעיק עליי ו.. הממממ.אוף.... שתהיה אנג'לינה ג'ולי וזהו

TwelveEyes

New member
אממ..

מאותה סיבה שאני לא משתגעת אחרי בנים רומנטיים
בונבוניירות ופרחים זה לא הקטע שלי.. נו, אולי פרחים כן
אולי כי אני מעדיפה להיות הדומיננטית במערכת היחסים ודברים כאלה גורמים לי להרגיש.. אה.. לא דומיננטית?
אני זו שמעדיפה לתת מתנות קטנות וכאלה ככלל..

ד"א דנה, אני חושבת שאני קרובה לדריש

ות שלך
-מקסימום 160 (נדמה לי) -חטובה (כמעט) לא אנורקסית-
-אינטליגנטית- בעיקרון כן, תלוי... -חתיכה- בעיקרון כן, תלוי...
לא חייבת להיות רומנטית- אוקי...
חיוך כובש- נתון למחלוקת תחת לא מהעולם הזה-אין לי דרך לדעת
טומבוי מתוקה כזו- אפשרי שיער קצר- כן צבוע בצבע לא ממש טבעי- אפשרי עיניים גדולות-נדמה לי גירסא במקצת נשית של אלייג'ה ווד?- אה, יותר גירסא נשית של דניאל רדקליף למען האמת
אבל קרוב...קרוב מאוד...
באעבה, שרה

TwelveEyes

New member
../images/Emo99.gif

אוו, דומה לדניאל רדקליף זה עוד יותר טוב
^^ אם ייתברר שא' לא רוצה אותי - היי מוזהרת שאת על הכוונת שלי

../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif

כייף לי ^____^ רק תיידעי אותי בכוונותיך
(ד"א אורה זאת זאת שטוענת שאני דומה לדניאל רקדליף בכל פעם שמשהו נורא קורה לשיער שלי) באעבה, שרה

למעלה