דרושים/ות - הקאמבק.

TwelveEyes

New member
דרושים/ות - הקאמבק.

בינואר אשתקד, כנראה תחת השפעת סמים קשים, נכתבה ההודעה הזו. הגיע הזמן לרענן אותה. שרשרו את הטיפוס שלכם/ן לכאן.

דימנטיה

New member
אין סיכוי שמישהו יסתכל על ההודעה

שלי שם, אז.. אני אכתוב פה. דרושה אישה, ללא הגבלת גיל, לא יותר מדי גבוהה, עם שיער ארוך או בינוני, חמודה, בעלת אישיות טובה, נשית ושיודעת להיות סקסית. גזרה חטובה וגוף גיטרה הם תמיד יתרון. כמו כן, דרוש גם גבר,מעל גיל 16, ללא הגבלת גובה, אישיות משעשעת, חמוד, ראש פתוח, שידע לחבק, שידע מהו סקס. בתודה, דימנטיה.

resputin

New member
דרושים\ות version 2.0.

הממ.. עקב תקופת בנים מתמשכת, אני אוותר על ה"דרושה" ואלך ישר לעיקר: דרוש בחור בין הגילאים 18-24, צעירים יותר רק בתנאים חריגים, מבוגרים יותר יתאימו לאחי הגדול. גובה.. גמיש, האמת היא, מהיותי נמוך ורוב הגברים שהייתי איתם מעל 1.80 אני נותן אופן חופשי לחלוטין; מקסימום, לשם שינוי, לא יכאב לי הגב. לבנבן עם עדיפות לעיניים בהירות ושפתיים טיפה מלאות, שיער לא ממש משנה, גם לא אם ארוך\קצר -רק אם ארוך, שיהיה חלק. (לאחרונה יתרון ל
.). חלקלק
, חמוד- גומות חן זה אקסטרה. כמובן שלא נדבר על תוכן לצד האריזה היפה, למקרה ויהיה לנו party pooper כמו שנה שעברה- יש דרישות לתוכן, אך לא זו הכוונה בדרושים\ות. מה שכן, מבטא בריטי\סקוטי זה major יתרון.

resputin

New member
מכיר.

בתקופה שהיה לו שיער אדום ממש חיבבתי אותו
, אני מקווה לקלוע לצבע הזה כשאני אצבע.

*לא מאמינה מה כתבתי לפני שנה*

הממ.. האמת שאני כרגע לא ממש בקטע של לרצות אהבה באופן מעשי, לאחר שהבנתי איזה כאב ראש/לב נוראי זה. אבל הו נו
דרוש נער חום שיער, בהיר עור (ובלי סימני שיזוף. בכלל!) עדיף שמח (אבל לא מתלהב כזה
) עדיף לא אמן דכאוני מכל סוג שהוא. ועדיף לא חכם יתר על המידה, או, תופס מעצמו יותר מדי בכל דרך אחרת. עדיפות לנערים שטופי תום הצעירים ממני בשנה-שנה וחצי ^^; ואם זו בת אני מרשה לה להיות חכמה, אבל שלא תהיה כוסית *יתר על המידה*
ושלא תהיה מעצבנת
חוץ מזה הכללים של הבן תופסים גם כאן, אם כי גם שיער שחור יתקבל
עדיפות לנערות עסיסיות.

featherhead

New member
דרוש:

זין סתם
(סוטים! כולכם!) מה דרוש? מה דרוש? שום דבר מיוחד, למען האמת. רק שיידע לעשות לי מצחיק ויהיה מסוגל להסתדר איתי. (וכמובן- שיער ארוך, משקפיים וזיפים זה יכול להיות נחמד בהחלט:)

soulost

New member
שמתי לב למשהו מוזר...

רוב הבנות שכתבו שם רצו גם בנות וגם בנים... :)

חח זה לא מוזר. :]

רוב הבנות מגדירות את עצמן כ "ביסקסואליות". עזוב את העובדה שזה חלק מטרנד שתופס היום...

TwelveEyes

New member
המממ...

כן, מתוקה, את כל כך צודקת.. הרי לא ייתכן כלל שחלק מנשות הפורום הזה הן באמת ביסקסואליות.. או שכן? אולי להבא תחשבי קצת לפני שאת לוחצת על "שלח", אם לא קשה לך להתאמץ ככה...

soulost

New member
זכותה לחשוב ככה...

אני פשוט הצבעתי על העובדה שיש הרבה בנות ביסקסואליות יחסית לבנים בפורום...זה הכול.

TwelveEyes

New member
דווקא בכלל לא זכותה לחשוב כך...

ולהודעה שלך בכלל לא התייחסתי, נא לשבת בשקט.

שרימפי

New member
חייב לעמוד לצד דנדוש פה.

אומנם היא זכאית לדיעה משלה אבל בנושא הזה כשזה בא ממישהו מהקהילה, או מישהו שמתיימר להבין ולקבל את הקהילה- הדיעה הזו מגעילה. אפילו מעבר לזה. וכמו שאני בטוח שהיית מתעצבן ומעקם פרצוף למשמע טענה בסגנון על קבוצה שאתה חלק ממנה, גם החלק הביסקסואלי של הקהילה יעקם פרצוף. ובצדק. ואני, אני מעקם איתו
סטטיסטית, נכון לעבר, לא ידוע לי לגבי היום, רוב חברות הפורום היו ביסקסואליות. לא כאילו, לא כזה ואפילו לא שיו. ולנסות להדביק על כל אדם ביסקסואל תוית שהוא חלק מטרנד ושהוא רוצה להיות מאאאא-גניב או שהוא מפחד להודות שהוא הומו או לסבית זה מגעיל, זה מגעיל וזה הומופובי ומסריח מבורות ומחוסר ידיעה לגבי ההשלכות של אמירה שכזו. אחרי אמירה שכזו, לאותה בחורה, יש הרבה פחות זכות להתלונן על אפליה כנגד הציבור ההומולסבי(במידה והיא חלק ממנו). כנראה שכל ההומואים בארץ הם לובשי פאות-נצנצים-חצאיות-מפזזים על משאיות-מסניפי ג'ודי גרלנד-נשאי איידס מהלכים. וכל הלסביות הולכות עם אופנוע צמוד-ליבריס על הצואר ולא עושות שפם ובצ'חי לעולם. מתי אנשים יבינו שהכללות זה פגום

soulost

New member
אוקי.מצטער עם עיצבנתי מישהו(/הי)

למרות שאני עדיין חושב שכולנו באיזשהו אופן נגועים בדבר הזה שנקרא "מחשבה סטיגמתית",ושמה שהילדה הזאת אמרה לא היה במטרה לפגוע,אני מבין שיש משהו במה שאתם אומרים...

../images/Emo24.gif

אני מאוד מסכימה איתך, למרות שאני לא חברה בפורום פה (למרות שאני אשמח, רק שאני אוהבת רק בנים) אני חושבת שזה ממש לא לעניין מה שהיא אמרה. כיום חושבים שהומואים ולסביות הם לא בני אדם, אבל הם בדיוק כמו כולם.. אני מכירה המון אנשים שנגעלים מהומואים ולסביות.. עד היום אני מקללת אותם.. כי את הדיעות שלהם שישמרו לעצמם.. זהו.. דרך אגב, למי שמשעמם... פליזזזזזזזז 263026946

Midnight18

New member
המשך:

ארחמן ארחים@ מליכ יאום אלדין@ איכ נעבודו ואיכ נסתמין@ אהדינא אלסיראט אלמוסתקים וכו' וכו'...

למעלה