דרושים בלוגסטים

יו לא....../images/Emo10.gif

אל תלך... אתה חמודי....

כן באמת יהיה משעמם אם הוא ילך

אבל נוכל להסתדר גם אני ואת אם הוא ילך.. ותגידי, לכל אחד את אומרת שהוא חמוד? זה מין עניין כזה של לתת מחמאות לכל אחד?

האמת...?

זו התורה שלי ערפדוש... אני נחמדה לכולם...
זה לא עולה לי כסף ולאחרים זה עושה נחמד... אז יש סיבה שלא?

כן זה גם התורה שלי ..

אבל צריך להיות נחמד רק למי שיודע להחזיר בחזרה, ובעצם כל אדם יודע להחזיר בחזרה, יש כאלה שלא, ולכאלה שלא לא שווה לתת יחס טוב... כי את מקבלת סטירת לחי בפנים. אבל יש בנות שאומרות לכל אחד שהוא נחמד, ואת זה אל אוהב... כי הם צבועות.. אבל אם זה התורה שלך (לא שאמרתי שאת צבועה או משהוא כזה..) אז שיהיה לבריאות, וזה דבר טוב להיות נחמד , אני תמיד מנסה להיות כמה שיותר מסביר פנים, ונעים לאנשים אחרים, ומצפה לקבל בחזרה...

אוקיי... אז ככה...

אני לא בטוחה שתרצה לדעת כמה אני "נחמדה" למי שלא מחזיר לי את היחס הנחמד שאני נותנת לו....
כמו כל בן אדם גם אני מצפה לקבל מאנשים את אותו היחס שאני נותנת להם...! מכאן תסיק מסקנות לבד

את מתחילה להפחיד אותי עכשיו..

אני רק מקווה שאת לא איזה רוצחת , פסיכופאתית או משהוא כזה (כן הכל בצחוק אז לא להעלב..) אבל אני מניח שאני לא אנסה אותך...

../images/Emo122.gif בבקשה אל תרביצי לי ;

מספיק יש לי חבורות וסימנים כחולים בגב מלהקה של ערפדים עצבניים...

למה שיהיה אסור?

מקסימום ימחקו את השירשור, כמו שהם עושים עם הרבה שירשורים לא רלוונטים.. למרות שיהיה ממש חבל אם ימחקו אבל נראה לי שנחיה עם זה..

מה קרה גוגו את יושבת פו רבע שעה

זהו סיימת לנקות היום??? ומה את מתחילה עים ערפדים לא מספיק אזה ביג'ו חמוד מאשדוד תהיי בריאה מותק

למעלה