אני?
ד דבש ה י ח י ד ה New member 30/3/04 #19 ../images/Emo9.gifתודה ערפד.... חג שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ע ערפד המערות New member 30/3/04 #20 בבקשה... חג שמח וכשר לכל עם ישראל, ומי שהולך לאכול במקדונלדס, יש המבורגרים כשרים..
ע ערפד המערות New member 30/3/04 #23 כן אפשר להגיד שאני בסביבה.. ושאני רואה את השם שלך זה נותן לי מוטיבציה להגיב יותר מהר.. יש לך שם יפה "דבש היחידה"
כן אפשר להגיד שאני בסביבה.. ושאני רואה את השם שלך זה נותן לי מוטיבציה להגיב יותר מהר.. יש לך שם יפה "דבש היחידה"
ע ערפד המערות New member 30/3/04 #25 אבל עוד כמה שעות אני בכלל לא אהיה בסביבה.. אני הולך עוד מעט, צריך לעשות כמה קניות בסופר-מרקט, אני רעב והולך לחפש מה לקנות , משהוא למלא את הקיבה. יש המלצות?
אבל עוד כמה שעות אני בכלל לא אהיה בסביבה.. אני הולך עוד מעט, צריך לעשות כמה קניות בסופר-מרקט, אני רעב והולך לחפש מה לקנות , משהוא למלא את הקיבה. יש המלצות?
ד דבש ה י ח י ד ה New member 30/3/04 #28 הרבההההההההההההההההההההההההההה.... במבה!!! כי... אין אין אין כמו במבה! מותר לפרסם פה...?
ע ערפד המערות New member 30/3/04 #29 בטח שמותר לפרסם.. תודה, אבל צריך במבה כשרה לפסח, במבה זה עדיף באמת. למרות שהם מוכרים גם ביסלי כשר לפסח , שזה פחות טעים...
בטח שמותר לפרסם.. תודה, אבל צריך במבה כשרה לפסח, במבה זה עדיף באמת. למרות שהם מוכרים גם ביסלי כשר לפסח , שזה פחות טעים...
ד דבש ה י ח י ד ה New member 30/3/04 #32 חחחחח ערפדוש... בוא נפתח פה דיון על מאכלים כשרים לפסח!!! זה בטח יותר מעניין מכל הקללות שהולכות פה....
חחחחח ערפדוש... בוא נפתח פה דיון על מאכלים כשרים לפסח!!! זה בטח יותר מעניין מכל הקללות שהולכות פה....
ע ערפד המערות New member 30/3/04 #39 אין על מצות.. ואם כבר אז מה את מעדיפה? להרטיב את המצב או לאכול אותה רטובה? את אוהבת מצות עם שוקולד או עם ריבה?
אין על מצות.. ואם כבר אז מה את מעדיפה? להרטיב את המצב או לאכול אותה רטובה? את אוהבת מצות עם שוקולד או עם ריבה?
ע ערפד המערות New member 30/3/04 #45 יש לך טעם כמו שלי גם אני חולה על מצה עם שוקולד.. אין זה הממרח הכי טעים, ריבה זה לא ממש טעים, וזה גם קצת דביק בשיניים.. כאילו, לא דביק, אבל הרגשה שכזאת..
יש לך טעם כמו שלי גם אני חולה על מצה עם שוקולד.. אין זה הממרח הכי טעים, ריבה זה לא ממש טעים, וזה גם קצת דביק בשיניים.. כאילו, לא דביק, אבל הרגשה שכזאת..
ע ערפד המערות New member 30/3/04 #34 כן באמת נמאס כבר להכנס לפורום וכל מה שאפשר לראות פה זה קללות... זה ילדותי וזה נמאס לראות את זה... קצת יותר בגרות צריך להראות בפורום, זה לא דבר קשה...
כן באמת נמאס כבר להכנס לפורום וכל מה שאפשר לראות פה זה קללות... זה ילדותי וזה נמאס לראות את זה... קצת יותר בגרות צריך להראות בפורום, זה לא דבר קשה...
נ נתפס על חם New member 30/3/04 #42 תיראו מה נהיה מהשרשור... התחילו ב"דרושים בלוגיסטים" ןסיימו בסוגי מצות רטובות או עם ממרח... אני אישית אוהב מצה מטוענת עם ביצה....
תיראו מה נהיה מהשרשור... התחילו ב"דרושים בלוגיסטים" ןסיימו בסוגי מצות רטובות או עם ממרח... אני אישית אוהב מצה מטוענת עם ביצה....