דרושות

את/ה לוחץ/ת על כפתור "שלח"

יותר מפעם אחת, ולכן יוצאות לך כל ההודעות כפולות ומשולשות. גם אם לוקח זמן עד שהמסך "מסתדר" חזרה אחרי הלחיצה על "שלח" עדיין צריך לחכות בסבלנות ולא ללחוץ שוב. אגב אני דרומית אבל לא יוקשת, בעיקר כי אין לי מושג מה זה.

kung fu

New member
את יכולה לפרט על כך?

קראתי את הספרים, אבל אני לא זוכרת את כל ההגדרות שנכתבו שם. למשל, על בסיס מה מישהי נחשבת כדרומית וכו'? ולמה שמישהו ירצה יוקשה דרומית? היא עוסקת בפעילות מסויימת בתוך היוקשות או משהו כזה?

pandor

New member
bertcat

הוא חולם דרומי, לכן הוא צריך יוקשת דרומית. מה מסובך כאו? אה וגם...הוא צריך הרבה תשומת לב של לוחמים אחרים כי הוא מרגיש בודד בחוויותיו היחודיות.

bertcat

New member
וואלה

נכון. אני חולם דרומי. מה אתה? ובעצם מי אתה כי נראה לי שאנחנו מכירים.

bertcat

New member
וחוץ מזה

בעבר הרגשתי באמת בודד. היום לא. אתה חושב שהמילה "צריך" היא הנכונה?

pandor

New member
לא צריך-רוצה

זה משנה משהו? לא אמרתי שאתה בודד אלא שאתה בודד בחוויות הייחודיות שלך. זה משהו אחר. מעניין אותי הצורך בשיתוף.החיפוש אחרי אנשים שמסוגלים להבין את אותם חוויות חלימה, ייקוש, שיחזור וכו'. הפורום הזה מלא בסיפורים לצורך שיתוף ולא לבקשת עזרה. מעניין אותי ממה נובע צורך הזה. אצלי זה מלווה בהתרוקנות ובתחושה של "היה מיותר". מעניין אותי למה אנחנו מחפשים אישורים ומה האלטרנטיבה? מה דעתך?

charlila

New member
אנחנו ממגעגעים לחבורת הלוחמים שלנו

בלעדיה, אנחנו כמו תא בודד בתמיסת פטרי. בלעדיה, אין לנו מניע אישי, לא מטרה ולא כיוון.

bertcat

New member
לא מסכים

מטרת הלוחם היא חירות אישית וזה לא תלוי אלא בלוחם עצמו.

charlila

New member
אתה פשוט לא זוכר מי אתה

ולא מה תלוי במה (במי). אנחנו תאים בודדים מגוף גדול, מורכב, משוכלל ומופלא, החושבים שחרותנו תלוייה רק בנו. משעשע!

pandor

New member
מי זה אנחנו?

על איזו חבורת לוחמים את מדברת? את מחפשת אותה בפורום? ואם נניח 20 שנים לא תמצאי את החבורה שאת שייכת אליה(אם קיים בכלל חבורה כזו)-20 שנים לא אהיה לך לא מניע אישי, לא כיוון ולא מטרה? לא הבנתי אותך.

charlila

New member
אנחנו, בני שבטי הלוחמים שעל האדמה

- ארגון שנעלם מפני השטח כשהכל פה נכנס לאמנזיה (זה לפני 11,100 שנים בערך) והתחיל להתעורר קצת מצד שמאל עכשיו. חבורת דון-חואן היתה חוליה בודדת ומנותקת מן הארגון הזה. הסיכויים וכן הסיכונים נובעים מקוצר הזמן, שיגרום לכמה חברה להשתמש במוות כיועץ. מצד שני, אם לא יזיזו ת'תחת - הלך על זה. לי יש מניע אישי, כיוון ומטרה, מעצם יכולתי לראות את התמונה; למרות שכבר שנים רבות כל התכנסות שאני רואה נוסקת קצת ומתפוצצת במהרה. אישית, זמני מתקצר ולא ברור אם אחזיק מעמד.

foxx

New member
ימינו האחרונים על פני האדמה

הפיצוץ מתקרב ובא. ואנחנו מחפשים אישורים כי אנחנו חלשים מבפנים ולא מסוגלים להתנתק, אנחנו פשוט מפחדים מדי ולא מוכנים לגלות את הצד השמאלי שלנו. הנושא של כולנו חלק מגוף אחד, אני עדיין לא ממש מרגיש כלום בקשר לזה, זה רק מתחיל לבעבע בפנים ואני יודע שיש בזה משהו אבל זה עמוק מדי בתוכי ואני לא מתקרב ללהרגיש את זה באמת עדיין. אני חושב שמטרת הלוחם זה חירות אישית, אבל אולי כשנגיע לחירות הזו נראה לאן הדרך שלנו מובילה אותנו, ואולי זה באמת יהיה להכרה בחבורה שלנו, אבל זה כל התשובות האלה ביחד לדעתי

charlila

New member
אל תאשים אותנו - יש מחסומים אנרגטיי

ם איתנים ביותר בפני זכירת צד שמאל. עדיין. תן לזה לבעבע, ואל תסיט את כוונתך. זה לא פיקניק. אבל - לפחות תיהנה!

foxx

New member
אני נהנה

אני לא מאשים, אני לא יותר טוב מאף אחד אחר וכשכתבתי שאנחנו מחפשים אישורים אז אני לא שונה בזה :) אבל אני נותן לזה לבעבע לאט לאט ויודע לעצור את עצמי גם כשאני מרגיש אני מתרחק מדי, חשוב לפעמים להרפות גם מזה ולהתעסק בכוונה במשהו אחר. וזה לא פיקניק, אבל זה הרבה יותר טוב מזה וברור שאני רק נהנה לאורך כל הדרך, אני לא יודע עדיין מה הגורל שלי אבל אני כבר מתחיל לקבל אותו. באמת חשוב ליהנות, צריך תמיד לזכור את זה.

pandor

New member
רוצה להגיד עוד

על הארגון של שבטי הלוחמים שנעלם לפני כ-11.000 שנים? מה "פוצץ" את הארגון? איך היה נראה העולם אז, בזמן קיומם? מה גרם להתעוררות מחדש ולמה רק עכשיו? ועוד...מה שבא לך למה את חושבת שחבורת דון חואן היא חוליה מנותקת מהאירגון הזה? ואם היא חוליה מנותקת כמו שאת אומרת איך ההתעוררות קורת בשימוש לא מעט של מידע שהשאירו לנו הטולטקים (על ידי קרלוס)? במה לא תחזיקי מעמעד? יש לך תפקיד?

למעלה