דרושות

charlila

New member
לכל הדברים היה שובל בצבעי הקשת.

וכל היצורים החיים דיברו במחשבה. עניתי בפורום עד שיצא עשן, ושכח. תסתכל אפילו עמוד שניים לאחור ותבין למה עבר לי החשק להמשיך לטחון את זה. תשובות לכל שאלותיך יש בספרי (שלא יצא לאור, בינתיים) "סגירת התַּמָהְּטֻפָה". אני שולחת פרומו של הספר בדוא"ל לכל דורש. שלח לי כתובת דוא"ל ואשלחנו לך (זה 1.1 מגה.)

Talia E

New member
בין "צריך" ל"רוצה" יש הבדל מהותי

בד"כ כשאנחנו אומרים ש"צריך" משהו, אנחנו משקרים לעצמנו / לאחרים. לגבי שיתוף וחיפוש אישורים: לדעתי רוב בני האדם מחפשים אישורים מרגע התגבשות ההכרה שלהם אם לא לפני כן. אני מניחה שחיפוש האישורים בקרב אנשים שחותרים לחופש הוא תוצאה של הרגלים מחשבתיים ורגשיים כמו של יתר בני האדם, של רצונות קדומים ילדיים (למשל "להיות בסדר") וחוסר ביטחון. יש בזה מן ההאחזות... מעבר לזה, יש ניסיון [אולי בלתי יעיל] להעזר בנסיונם, בחוויותיהם ובמסקנותיהם של אחרים על-מנת ללמוד ולהתפתח.

L i z a r d

New member
לא לפני התגבשות ההכרה

זה קורה מרגע שמתעצב לאדם מיינד, בסביבות גיל שלוש בערך.

Talia E

New member
מההתבוננות שלי בילדים

נראה לי שזה קורה הרבה לפני גיל 3.

למה???

New member
מדברים בערך מגיל שנתיים...

(מגיל שנה{יש כאלה שלפני} מתחילים להגיד מילים, אבל לא "מדברים" ממש... לא אומרים משפטים וכיו"ב)

pandor

New member
התגבשות ההכרה

מתחילה מגיל אפס.(לדעתי) מה זה מיינד?

pandor

New member
איך

רוב בני האדם מחפשים אישורים לפני התגשות ההכרה אם האישורים הם חלק של ההתגבשות ההכרה? איך לדעתך נסיונם, חוויותיהם של אחרים עוזרים לנו להתפתח-מעבר לזה שהם מראים לנו קיומם של אפציות?

charlila

New member
גם אני לא זוכרת הכל - נשים מזוהות

עם ארבעת הרוחות, שלכל אחת מהן שורת תכונות - אני זוכרת יותר את הדרומית, כי זיהיתי אותה מייד כרוח שלי ושל תפקידי - חמה ואופפת הכל, מרפאה (נדמה לי) - הצפונית קרה ומחושבת (דוניה סולדד) המזרחית והמערבית, אחת הפכפכת ושמחה ואחת מציקה ולא מרפה (בהתאמה? לא בטוחה) לוחמות השייכות לאחת מהן - מן הסתם המערבית - משתגעות בדרך כלל (רוסה, זילכה וזולייכה) וזה קשור לאופן ראייתן את קיר הערפל. אם אני לא טועה זה ידע של המכשפים הקדומים, שמקורו בשבט שאותו כינינו "המכורכמים" או "המצ'וקמקים".

צ'רלילה, את לא יודעת איזה זיכרון

הבאת לי במה שכתבת כאן עכשיו. לפני 20 שנה, כשקראתי אינטנסיבית את כל ספרי קסטנדה ונורא נכנסתי לזה, ידעתי בוודאות שהצד שלי הוא המערבי, והתאור שנתת די מתאים לי. לא זוכרת מה את אומרת על אופן הראיה את קיר הערפל, אבל זה נראה לי משמעותי (לגבי). את יכולה לכתוב עוד? בכל מקרה, עד היום אני מרגישה שמערב הוא הצד שלי, אוהבת להסתכל לאופק בשקיעה (יש לי גם אחלה נוף למערב בבית שלי, כפרי ופסטורלי), והשעה שבה אני עושה מדיטציה היא בדרך כלל שעות הערב. בבוקר אני עייפה מדי ובצהריים עצבנית.

bertcat

New member
מה קורה

עם מעון החתולים? כדאי לעשות את זה בקרוב, מבחינה גננית ובכלל.

Talia E

New member
זה בתהליכים - אני אעדכן אותך

ותודה

למעלה