דרושות תובנות

I C E M A N 7

New member
הפלנטה המתקראת "זוגיות במשבר"

סקס פרוע אחרי עשר שנים ביחד. בטח שזה קיים. בלפלנד עם סנטה והאיילים שלא שמעו על כוח המשיכה. את יותר חמודה מהמתבגרות שמופיעות פה עם הפרינס צ'ארמינג ואהבת הנצח

ועוד איך יש דבר כזה. גם אחרי 15, וגם אחרי 20 שנה... כוח משיכה אולי אאוט, אבל חרדת נטישה אין, ואין לך מושג איזה דלק בן זונה זה יכול להיות
במיוחד כשהצד האטרקטיבי מחוזר מכל עבר, ובן הזוג <החסכן מינית בדר"כ> מודע לזה

seeyou

New member
שיטה, בדוקה מדעית קיימת בתנאי מעבדה

כול מומחה בתחום יספר מה צריך לעשות הבעיה שרוב המועמדים לא מתאימים מהרבה סיבות דווקא אמונה יכולה לעזור להרגשה כללית שזה מה שנפל בחלקו בגילגול הזה.

אתה צודק חלקית

ה'מה צריך לעשות' אם הוא כללי מדי הוא לא מתאים, לכן לכל מועמד יש להתאים את השיטה לפי מה שמפעיל אותו. וכל אדם, כל עוד הוא בהכרה, ניתן להנעה <תראה, אפילו עם אוטיסטים קשים ביותר מצאו שיטות לתקשר
> האמונה היא מנגזרותיה של פנטזיה, והיא חומר תחזוקה לחלשים ופסיביים
אני בעד לעזור להרגשה הכללית בהחשת המציאות דרך עשייה

I C E M A N 7

New member
אתה מספר לה?

מפלצת לא זקוקה לביצועים אמיתיים. האמונה שגבר נופל שדוד לרגליה זה כבר 80 אחוז סיפוק. תוסיף טיפה חנופה ואיזו מילת תחינה קטנה, ויש לה סקס סוער. זה כמו החבר'ה האלה עם השוטים ומלבושי העור, רק בלי האביזרים. או כמו שאני אומר: סקס פרוע בראש מופרע

אם אתה בונה על להתחמק מעבודה קשה ומפרכת
, 'it's a big no go, mista
בחבילה של חסידה קיבלנו שלל דרכים, מגוונות ומרגשות, להגיע לכיף פרוע ככה שזה גם וגם וגם
, כולל סקס פרוע בראש מופרע <כי אין סיבה לפסוח עליו, נהפוכו
>

קארניו

New member
אז אגלה לך סוד

רשימת הפרינס צ'ארמינג שנכתבה בגיל 15 נשכחת לחלוטין בגיל 20 כי ברגע שאנחנו מוצאות פרטנר פוטנציאלי היא נזרקת לפח ולא משפיעה בכלל על הבחירה הרומנטית . אז הטייס התמיר עם השיער הבלונדיני בעל העיניים הכחולות מהרשימה הופך לחנון מחשבים רזה ונמוך עם שיער כהה ודליל עם עיניים חומות . ונא לא לטעות ולחשוב שהבחירה החדשה והשונה נעשית משיקולים רציונלים של חתונה ואו/ הבאת ילדים לעולם כי בפירוש זו לא הסיבה .

tantara40

New member
קלעת בול למטרה

התובנות שהבאת אחת לאחת מדויקות ועכשיו תאחלי לי שיהייה לי כוח ליישם תודה!!!!!!!

tantara40

New member
קלעת בול

tantara40

New member
מפלצת או ילדה קלעת בול

למעלה