דרושה

eyebrrr

New member
יש לי יש לי

תבואי עם סרבל מיוזעת ותגידי שיש לך איזה ארוע גדול ומיוחד ואת חייבת לעזוב את הישוב. כמובן תציעי את הבית שלך למכירה...
 

אייבורי

New member
קוגרית

תלבשי ביקני נמר ותסתובבי עם בן 20 והעיקר שיראו שיש לו חבילה רצינית
 

r o n i t 3 7

New member
מעניין

נראה כי את ממש מחפשת את תשומת הלב הזו שידברו עליך, להיות במרכז הבמה, ולא משנה מה אומרים או אם זה נכון, זה פשוט עושה לך את זה. ממליצה לך להיות מי שאת, כי ממש לא משנה כמה "תתאמצי" - אנשים תמיד ימצאו על מה לדבר ואיך להזין את האש.
 
זה לא המקום בכלל

רוב האנשים שיהיו היום - לעולם לא יהיו חבריי. אני גרה ביישוב הזה רוב חיי ולמרות זאת מגיל 16 חיי האמיתיים (החברתיים) לא מתנהלים ביישוב אלא מחוצה לו. יודעת שלא משנה מה אעשה - תמיד יהיו את אלו שידברו, פעם זה מאוד הפריע לי - היום זה בעיקר משעשע אותי עד מאוד. יודעת שאני לא מתאימה להם "לשטאנץ": גרושה ומאושרת ... ולכן ורק מהמקום הזה נהנית מהפרובוקציה, נהנית להראות להם עד כמה אני לא שמה עליהם ועל מה שהם אומרים. או בקיצור - תני להנות !!!
 

r o n i t 3 7

New member
"פה קבור הכלב"

את עסוקה מידי ב"להראות להם, להוכיח" במקום לחיות את חייך, וותרי על זה - וההנאה תהייה גדולה עוד יותר. שלך... הכל שלך.
 

b e c k y

New member
יש לך ילדים, לא?

את באמת חושבת שמגיע להם להיות הילדים שלי ההיא שכל הישוב מלחשש עליה? גם אני גרה בישוב קטן. וגם אני לא מחוברת למקום מבחינה חברתית. אבל בניגוד אליך, אני משתדלת לעשות כמה שפחות גלים. יש לי ילדים, ואני משתדלת להגן עליהם ככל האפשר. לרכילויות יש נטיה להתגלגל ולהתנפח. אני לא אעשה שום דבר שיגרום למישהו להגיד לבן שלי משהו עלי שיביך אותו.
 
למעלה