דרושה

דרושה ../images/Emo2.gif

פרובוקציה
. יש לי מחר אירוע ביישוב שממש לא בא לי ללכת אליו אבל אני חייבת
. ואם אני חייבת - לפחות שיהיה לי מעניין :)., שהרי אין כמו לשמוע ממקורות שונים את הרכילויות עליי, זה משעשע אותי
. בכל אירוע שכזה אני נוהגת לגרום לאנשי הישוב לרכל עליי כמה חודשים, בפעם האחרונה בפורים הגעתי מחופשת לאשה בהריון מתקדם ++ , על הגב תליתי שלט עליו היה כתוב מייד אין צ'יינה והדבקתי 2 קונדומים. המפגרים באמת האמינו שאני בהריון וחיכו כמעט 3 חודשים שאלד
. היו פרובוקציות נוספות בעבר אבל כרגע אני מיובשת מרעיונות
. בסיעור מוחין בארוחת החג הועלו הרעיונות הבאים: ניתוח לשינוי מין, ניידת שתבוא לעצור אותי
, לסבית, להפוך ל
... - זה לא זה
. אז אנשים טובי לב ורחמנים - אנא תנו ברעיונות... האירוע מתקרב ואני לא הולכת בלי לעשות מהומות

לא יודעת איך בישוב שלך

אצלי הפרובוקציה זה רק להופיע לארוע כשאני נראית יותר צעירה מרוב האמהות בנות גילי עם מחשוף וג'ינס צמוד ובלי גבר שישמור עלי שאתנהג יפה... רוב הנשים מחזיקות את הגברים שלהן צמוד צמוד מתלחששות ביניהן ולפחות 5 פעמים בערב מישהי שואלת "עוד לא מצאת מישהו?" (אני תמיד עונה - "יש לי הרבה ידידים. מרגישה כמו בת 20. למה לכבול את עצמי לגבר אחד?"

בואי נאמר

שרוב מחומצנות השיער עם הג'יפים צעירות ממני ב 10 שנים
כך שזה פחות רלוונטי פה
. זה לא מפריע להם לשמור על הגברים שלהם צמוד צמוד למרות שבינינו, בלי שאף אחד ישמע, לא הייתי נוגעת בהם אפילו עם מקל

אצלנו יש ויש

יש מחומצנות עם ג'יפים יש נשות עסקים ויש גם את הרוב, נשים בגילי, שנראות כמו ... טוב, כמו נשים שכבר לא מרגישות שיש בשביל מה להתאמץ.

מממממממממ ../images/Emo9.gif

מכיוון שאני פנויה מחר בערב אולי אני אסכים בטוב לבי לבוא לעזור לך
איך את רוצה אותי לבושה?

אני רוצה

בעצם ממליצה לך שלא לבוא, יהיה משעמם - מסיבת שנות ה - 80 , מקווה רק שהשתייה תהיה קצת יותר עדכנית
. אני מגיעה חמושה בחברות - אבל איפה פה לעזאזל הפרובוקציה

../images/Emo6.gif

פחדנית!!!! את כנראה לא באמת מודעת ליכולות הפרובוקטיביות שלי

אני ??? ../images/Emo2.gif

מודעת ליכולות הפרובוקטיביות שלי - אבל המאגר התייבש, נאדה, גורנישט, אין שום רעיון באופק
. ורק לידיעה - להשתכר עד כלות ולהצליח ללכת על קו ישר (חרא בדיקה...) , לרקוד כמו מטורפת - הכל נעשה כבר

WinWin8

New member
תצנזרי נשיקה צרפתית לוהטת עם אחת החברות.

גם יניחו לך וגם ישחררו קצת את החבל לבעלים. ספרי לכולם שמצאת את עצמך ועכשיו את שלמה עם המיניות שלך. נתת חומר לשבועיים ריכולים. לפחות.

לסבית ביישוב??

השתגעת??? רוצה להרוג את אמ'שלי ?? אני זוכרת... עוד בשנות ה 90, איך רצו פה שמועות על אחת מבנות המושב, מרוב בושה - היא קברה את עצמה בת"א עם זוגתה
. לא יאמינו לי ... יש לי הסטוריה ידועה שדאגתי לבסס היטב באירועים קודמים

כי זו לא באמת פרובוקציה

אני פותחת חשבון עם קהילת הגאים-גאות ביישוב וזה בלי לקחת בחשבון שאין מצב שיאמינו לי !!!

יערית

New member
חופשי דנדשים

חצאית עור+חזיית, גרביים מחוררות ואבזור סאדו יעשו יופי את הפרובוקצייה, שוט ביד ימין וביד שמאל אזיקים המחכים לאזוק אדם. איפור מעט כבד.... וקדימה דאנג'ן :))

חחח

נראה לי שרוב משועממי היישוב מבלים בדאנג'ן בסופ"ש
. לא בא לי טוב השוט - עלול לקלקל לי את הפרנסה

יש לי רעיון פרובוקטיבי ביותר:

מאחר וכל פעם את עושה פרובוקציות, אולי פעם אחת תבואי ולא תעשי. זה ממש יבלבל אותם.

זה מאוד פשוט

לא סובלת בערך 70% מהאנשים שיהיו באירוע ובכל זאת מחוייבת ללכת... להיות עצמי לא ישעמם אותי מן הסתם, הכי אוהבת להיות אני
, להיות שם ישעמם אותי מאוד... אז אם נחבר את חייבת + שעמום מהאנשים = פרובוקציה ... אחרת ייגמרו הרכילויות עליי וזה יהיה ממש, אבל ממש עצוב

למעלה