נראה כי את ממש מחפשת את תשומת הלב הזו שידברו עליך, להיות במרכז הבמה, ולא משנה מה אומרים או אם זה נכון, זה פשוט עושה לך את זה. ממליצה לך להיות מי שאת, כי ממש לא משנה כמה "תתאמצי" - אנשים תמיד ימצאו על מה לדבר ואיך להזין את האש.
רוב האנשים שיהיו היום - לעולם לא יהיו חבריי. אני גרה ביישוב הזה רוב חיי ולמרות זאת מגיל 16 חיי האמיתיים (החברתיים) לא מתנהלים ביישוב אלא מחוצה לו. יודעת שלא משנה מה אעשה - תמיד יהיו את אלו שידברו, פעם זה מאוד הפריע לי - היום זה בעיקר משעשע אותי עד מאוד. יודעת שאני לא מתאימה להם "לשטאנץ": גרושה ומאושרת ... ולכן ורק מהמקום הזה נהנית מהפרובוקציה, נהנית להראות להם עד כמה אני לא שמה עליהם ועל מה שהם אומרים. או בקיצור - תני להנות !!!
את באמת חושבת שמגיע להם להיות הילדים שלי ההיא שכל הישוב מלחשש עליה? גם אני גרה בישוב קטן. וגם אני לא מחוברת למקום מבחינה חברתית. אבל בניגוד אליך, אני משתדלת לעשות כמה שפחות גלים. יש לי ילדים, ואני משתדלת להגן עליהם ככל האפשר. לרכילויות יש נטיה להתגלגל ולהתנפח. אני לא אעשה שום דבר שיגרום למישהו להגיד לבן שלי משהו עלי שיביך אותו.