דרושה תחפושת

Kill Bernard

New member
מצאתי דירה אדירה!

זה לבד וזה לא נראה כמו חדר במעונות. יש לה מטבח ממש יפה וסלון, והם לא ס"מ ליד המיטה! זה בחדר נפרד!
אז יאי, עוברת עוד שבוע.

Rachel47

New member

אני כאילו ממש מבינה מה את אומרת
והיו לי חששות עוד לפני שעברנו לפה
אבל אני בנאדם די סתגלן (סתגלתן?) ותמיד איכשהו מוצאת את הכוחות להתמודד עם דברים
ואם המקרים האלו יצומצמו למינימום אני ממש יכולה לחיות כאן כמו שצריך ולהתעלם ממנה לחלוטין
היא לא.. גורמת לי סבל אקטיבי (כמו השותף המלוכלך של הדס למשל)
היא סתם מעצבנת בצורה הכי מטומטמת ולא דורשת התייחסות שיש
אני יכולה להיות הביגר פרסון
ואני אהיה בסדר (לא בקטע שאני מחמיאה לעצמי..אבל נו בחייאת...פרנציפים על אוכל? עכשיו נהיה קטע חדש עם הפח של השירותים שהיא הורידה אותו ולא החליפה שקית וזה נראה כאילו היא בודקת מתי אני אשבר ואשים אחת...אמממ מה? תשימי שקית אחרי שהוצאת! אני אומרת את זה בתור זו שמוציאה אותו כל הזמן! למה את ילדה קטנה?!)
מה שהורג אותי זה שאני עדיין מתחשבת בכל דבר קטן שהיא אי פעם ביקשה ממני
וזה לא עובר לי לא משנה מה היא עושה לי
נניח עכשיו אני הולכת להכין לביבות, ואני בכל זאת אנקה מיד מיד את הכלי עם הביצה כי היא ביקשה ממני את זה פעם וזה הכי חשוב לי בעולם לעשות דברים שאנשים מבקשים ממני כדי להיות כמה שפחות הפרעה בחיים שלהם
אז לה נניח זה לא חשוב
וזה מבאס אותי...

LemonLimeLilach

New member
זה לא משנה שאת סתגלנית (???)

זה ביאוס תחת לגור עם בנאדם כזה וזה מוריד לך את כל המצב רוח וזה הבית שלך! למה את צריכה חרא בבית של עצמך? זה מה שקרה לי בשנה שגרתי במעונות, ששותף אחד הרס לכולנו את המצב רוח והחשק, בתכל'ס הייתי צריכה לקחת את עצמי ולבקש לעבור ולא עשיתי את זה והרסתי לעצמי שנה שלמה. זה יפה שאת עושה את הדברים המתחשבים, כי זה גם מוסיף לאיכות חיים שלך (ניקיון, היגיינה וכו') אבל מה את צריכה את זה על הראש שלך? עדיף בהרבה להרגיש בנוח בדירה של עצמך. והיא מגעילה.

Rachel47

New member
:_D

הרסת אותי עם ה"והיא מגעילה"
את צודקת
ויש לי הרבה מה לחשוב עד סוף החוזה
כרגע אחנו לא עוזבות באמצע החוזה
אני אחשוב על זה עד סוף השנה
ואם בכל מקרה נחליט לעזוב כאן אז אין התלבטות

LemonLimeLilach

New member
סורי

נראה לי שאם האפשרות היא להישאר איתה בדירה עדיף לך לחפש דירה אחרת. זה מה שאני הייתי עושה, אפילו שאת אוהבת את הדירה זה לא שווה את זה.

RenanaD

New member
תמיד יש את התקווה הקלושה שהשותפה תהיה סתומה

מספיק כדי להחליט לעזוב בעצמה...

o0Invisible0o

New member
זה נכון לכל תחפושת קנויה...

שלא עולה כמה מאות שקלים, לא?
בגלל זה אמא שלי תפרה לנו תחפושות כל הילדות.

LemonLimeLilach

New member
הן עולות כמה מאות שקלים!!

שנה שעברה את התחפושת של הדבורה קניתי בכלום כסף (לדעתי פחות מ50) וזה היה כנפיים, חצאית וקרניים.

כל השטויות שם היו אפילו לא תחפושות אמיתיות אלא מומצאות כאלה. ממש התאכזבתי.

RenanaD

New member
אוי, אתמול הייתי בחנות זולה כזאת

נו, שיש בה הכל ובמחירים מצחיקים?
ראיתי פתאום שיש שם גם תחפושות, ואמרתי שאולי גם הן במחיר מפגר ואז כדאי להגדיל ראש ולהתחפש נורמלי פעם אחת בחיי הבוגרים. אבל הקימונו הכי זול שם עלה 90 שקל, ובהתחשב בעובדה שממש לא הייתי בעניין מלכתחילה, ירדתי מהרעיון מהר מאוד

o0Invisible0o

New member
אגב, בברוריה בסנטר

יש אחלה דברים..עד כמה שידוע לי. אני מצאתי שם את הפפיון המושלם אבל יש שם חלק שלם של תחפושות מלאות...מה שכן, אני הייתי ביום חמישי ב10 בבוקר והיה תור בכניסה..אז..אמממ.. ><

limors2

Well-known member
אה זה מזכיר לי!

אין לנו כובעים מתאימים. היחיד שחלק הוא אפור.

למעלה