אני חיייבת לשפוך מה שקרה עכשיו
אוקיי
אז זוכרות את שותפה שלי?
כן, זאת, טרם החלפתי אחת...
בקיצור המצב די נרגע יחסית אפשר להגיד
היא עשתה כמה דברים קטנים שעיצבנו אותי ואמרה עוד כמה דברים קטנים שעיצבנו אותי (מבקשת לנקות מיידית את הכיור למרות שהיא משאירה אותו מטונף אחרי שהיא מבשלת, שלא לדבר על 4 כוסות הקפה השחור שהיא פשוט שופכת לתוכו כל יום וכן, ניחשתן, לא מנקה אותו מיד..וכאלה) אבל את כולם די ספגתי ולא עניין אותי כל כך.
אבל היום היא עלתה לי עד כאן! |מחזיקה את היד ממש ממש גבוה|
אני מזהירה מראש הסיפור הזה עומד להשמע לכן ממש דבילי כנראה אבל עם חיבור של כל מה שהיה עד עכשיו ועם כמה דברים שהם כן מעצבנים אני בטוחה שתבינו מה אני מרגישה
אם כן,
אני אוהבת להכין לי אטריות כאלה, כמו למרק, ואז כל פעם להוציא קצת ולהכין מהן לביבות, זה טעים לי, זה מגיע מהבית, זה מזכיר לי את סבתא ומרתה..ועוד כל מיני סיבות לא קריטיות ללמה אני רוצה להכין לי משהו לאכול
חזרתי היום מהעבודה וקניתי במיוחד ביצים והוצאתי סיר ושמתי בתוכו שקית אטריות כדי להכין יותר מאוחר
הלכתי לעיסוקיי
וכשחזרתי (לפני 10 דקות נניח?) ראיתי שהאטריות נעלמו
הן חזרו לארון איכשהו
וכשהסתכלתי יותר בעיון
גיליתי פתק
פתק!!!!!!!!!!!!
וואט!?!?!?!??!!?!?!?
הפתק היה מגה מתנשא זרקתי אותו לפח בעצבים אבל אני אנסה לשחזר
"רחלי,
כל האטריות בארון הן אטריות שאני קונה לעצמי!
כל מה שאני זורקת לצד שמאל (נו היא החליטה שיש לנו צדדים) זה אוכל שהוא רק שלי ואני קונה אותו לעצמי
כל האטריות הן כאלה שקניתי לעצמי וחוץ מכמה פסטות שהן שלנו יחד הכל שם שלי"
אני נשבעת שאני לא מגזימה הפתק היה אפילו קצת יותר ארוך והכיל יותר חזרות של שטויות במיץ
אני זכרתי בוודאות שקניתי 2 כאלה (היות ו..שוב..אני ממש אוהבת להכין את זה וזה פיתרון נהדר בשבילי לכמה ימים קדימה) וקניתי עוד שקית בקניה הראשונה לדירה שבה כבר השתמשתי (והיא גם הייתה בוודאות שלי כי קניות באינטרנט באות עם מדבקה אז הכל טוב)
בקיצור, כולי כועסת מוציאה אותן חזרה מהארון
ואז...חשש....טיפס על גבי
אולי אני חולמת
אולי משוגעת
אולי דמיינתי
אם כן חשתי לחדרי ועברתי על קבלת הקניות (שאני אפפעם לא שומרת! כמעט זרקתי אותו לפני איזה שעתיים וחצי כשניסיתי לסדר כאן!!!!)
בהתחלה לא מצאתי את זה בקבלה
ואז חשבתי שאולי באמת תכננתי לקנות אך לא
ואז הלכתי להיסטוריית הקניות שלי באתר לראות את אני זוכרת את זה מאחת הקניות באתר
זה לא היה שם, אבל אני לא כזאת מפגרת
עברתי שוב על הקבלה והפעם אכן מצאתי את השורה בה כתוב שקניתי 3 כאלה!!
עכשיו, אוקיי, לקחתי את זאת שנטתה יותר לשמאל
יש 4 כאלה בארון (אולי יותר אפילו לא בדקתי, כנראה שכן היות והיא זוכרת ש"כולם שלה") וחלק הן שלי!
וואט דה פאק!
קיצר התעצבנתי רצח כי מה נראלך בכלל וקודם כל תבדקי את העובדות שלך ובאמת תבדקי בארון לפני שאת מאשימה
השארתי לה פתק שאני דווקא כן קניתי לעצמי אטריות כאלה ושמתי גם את הקבלה וגם הוספתי לה שאין צורך בפתקים ושאם יש לה משהו להגיד היא מוזמנת
פאק זה שיגע אותי את משאירה לי פתק! אני יושבת כאן בחדר! תבואי ותגידי והייתי עוד אומרת את זה בשקט גם- הנה, קבלה, הכל טוב.
ועכשיו (עכשיו עכשיו הרגע בזמן כתיבת ההודעה...יש עדכונים!) היא נכנסה לחדר וצעקה עליי שאני לא צריכה להתעצבן שהיא משאירה לי פתקים
אז אמרתי לה שמאוד העליב אותי שהיא פונה אליי בפתק ומאוד העליב אותי שהיא חושבת שאני אחשוב בכלל על לקחת משהו שלה
מה?!?!? את עצבנית עלי??
את...עצבנית...עלייייי?!???????!?!??
שמה? ששיטות ההקומיוניקיישן שלך לא עובדות מבחינתי?! שאני פאקינג כולה מראה לך שגם לי יש אז אין מה לכעוס או לחשוב שלקחתי לך משהו?
מה נסגר איתך?!
ואז אמרתי לה שפתקים זה הזוי ושפוט תדפוק בדלת
"חשבתי שאת ישנה...לא ראיתי אור ולא כלום"
אוקיי!!!
עכשיו את משקרת אחותי!
כשנכנסתי הביתה עוד היה אור בחוץ אבל לא מספיק מבחינתי אז הדלקתי אור בחדר
אני יושבת עם אור מהשניה שנכנסתי
בקיצור היא הלכה מהחדר עוד עצבנית עליי
(אני משערת שאת תוהות אם קיבלתי סליחה על מה שהיא עשתה שכן פגע בי..אז..וול..לא!)
לא, אפשר למות כאן
בחיי אני עדיין יושבת כאן בשוק ורועדת!