דרושה תחפושת

LemonLimeLilach

New member
דרושה תחפושת

הבו לי רעיונות פליזזזזזזזזזזזז.

דרישת סף: שלא יקפאו לי השחלות כי נמאס לי מתחפושות שקר לי איתן.
דרישת סף 2: שזה עדיין ייראה ממש טוב

תחפושות שמיציתי: שטן!! שנה שעברה הייתי דבורה. יש לי בבית חצאית ופרחים של נערת הוואי אבל אין לי רעיון לאיך לגרום לזה להיות חמים ונעים. יש לי גם כנפיים שהתחפשתי איתן פעם אחת למלאך ופעם אחת לטינקרבל (איתה זכיתי לשאלה הגאונית "התחפשת לילדה שקר לה???"
) ואפשר למחזר אותן שוב.

1 2 3 גו!

limors2

Well-known member
טוב.

זה מקום עם בקשות תחפושות שאני יכולה לברוח ממנו. ביי

o0Invisible0o

New member
אממ...

אין לי רעיונות...אני אישית מתחפשת לליזי בנט מתחפשת לדארסי, כי אני מכורה קשות וזה קל...למרות שאף אחד לא יבין את זה. ><

אבל אני אנסה לחשוב על משהו בשבילך..

Kill Bernard

New member
מגניב!

ותחשבי גם בשבילי, אני על סף לוותר על פורים.
אחרי הקפטן האמר שלי שנה שעברה אני לא חושבת ששום דבר יהיה שווה באותה מידה.

LemonLimeLilach

New member
תציעו תחפושת אחת

ונתחפש אליה כולנו, אנחנו לא נהיה באותה עיר אז זה לא משנה!

אגב אני לא בקטע של תחפושות מקוריות, אל תחשבו קשה בשבילי... גם משהו כמו פוקהונטס הולך, רק תגידו לי מה צריך לקנות בשביל זה?????????????
אני כל כך לא יצירתית הצילו.

LemonLimeLilach

New member
הציעו לי להתחפש למיני מאוס

שזה נשמע לי נחמד רק שאני צריכה לקנות שמלה, עם נקודות... לקנות כבר תחפושת שלמה באיזה כפר השעשועים או משהו?
איזה חג מסובך.

o0Invisible0o

New member
טוב...

אני התחפשתי לטינקרבל עם שמלה ירוקה ואח"כ לelf כזה עם הנעליים של טינקרבל וכובע ירוק עצום שאמא שלי תפרה לי [ושמלה ורודה]
התחפשתי לאדם קדמון, מיני מאוס [אגב, בלי כל השמלה נקודות וזה אבל כן חברה איפרה לי את כל הפנים..]
אחייניות שלי מתחפשות להלו קיטי

כל השטויות האלה של גיל חטיבה הצילו - פרה סקסית, חתולה סקסית וכו' וכו'

אם היה לי זמן להשקיע הייתי מתחפשת לפני [ד"ר הוריבל] זומבית! חהחה. היה לי את הכל בראש אבל זה מלא עבודה...וגם ככה אף אחד לא יבין אז עדיף קצת עבודה ואף אחד לא יבין.. [ע"ע ליזי-דארסי]

איזה עוד תחפושות יש? אה, כן נו אמרת חיפושית, דבורה, פיה וכל השטויות האלה שאני לא סובלת במיוחד.

LemonLimeLilach

New member
בסוף זה יהיה או מיני מאוס

או איזה כיפה אדומה או משהו, אבל בכל מקרה אני אצטרך לקנות שמלה!

RenanaD

New member
אוקיי, הבנתי מה הולך...

כל השרשור הזה הוא בעצם לילך מחפשת הצדקה לקנות שמלה חדשה. אז לילך, קלטנו אותך ואנחנו מרשות לך

LemonLimeLilach

New member
חהחהחה לא

אם אני אקנה שמלה למיני מאוס אני לא אוכל ללכת איתה ביום יום!!!

(אבל מתי יש את הסוף עונה אני צריכה בגדים)

RenanaD

New member
נראה לי שיש כבר!

קניתי בתמנון מעיל שחור קלאסי מהמם ב-100 שקל, וביום של הבחירות קניתי מגפיים נמוכים יפים ב-150. ובשבוע שעבר תיק ב-135
אבל זה סתם, בלי קשר לסוף עונה או משהו.

LemonLimeLilach

New member
האמת שאני צריכה מעיל

יש לי את השחור הקלאסי האהוב שלי, ואני צריכה גם מעיל גשם עם כובע

בנוסף אני צריכה מגפיים גבוהות שטובות לגשם

ו... שאר דברים נהדרים שיהיו לחורף הבא.

o0Invisible0o

New member
טוב, עבודה - מוכנות???

חה.
אתמול שלחתי אימייל סופסוף [כן, אימייל... don't judge me]
והיום בבוקר היא התקשרה אלי...
כתבתי לה בעצת חברה שזה פשוט לא מסתדר לי עם המערכת בסמסטר ב', כי היא אמרה לי שעדיף לא לריב איתה על שעות שהיא לא התחייבה אליהן בחוזה, מרחק שידעתי שיהיה ובהלבלה.
בקיצור, זה מה שעשיתי אז היא התקשרה אלי "אני ממש מופתעת" דהההה.
ואז היו ניסיונות מפגרים לשנות את ההחלטה שלי במשפטים כמו "את פוגעת במוניטין שלי" "זאת לא עבודה סטודנטיאלית" [אה, סליחה..שעתיים בשבוע עבודה זה לא סטודנטיאלי?] וכמובן "את לא יכולה פשוט להודיע ולעזוב"
אז אמרתי לה "זה לא מסתדר לי ואני לא פשוט עוזבת, בחוזה רשום חודש מראש, אני אתן לך חודש"
ואז היא ענתה "אז עד סוף מרץ?"
פחחחחחחחחחחחח..זה לא חודש! אמרתי לה מאוד ברור שיש לי חודש חופשת סמסטר ואז אני עוזבת כי מתחילים הלימודים, למרות שנראה לי שזה עוד יצטרך הבהרה נוספת בהמשך.
היא המשיכה עם דברים כמו "התחלת תהליך עם הילדים, ההורים מרוצים ויש התקדמות..אני לא יכולה פשוט למצוא משהו שיחליף אותך"
ובכן, היא תצטרך להתאמץ.

ואז הייתי צריכה להסביר לה עם מי הגעתי לאן ואיך עבדנו והיא אמרה שהיא תתחיל לחפש.
השאלה היא עכשיו מה אם היא עושה לי קונצים ולא מוצאת תוך חודש? אני...מפסידה בדיוק שיעור ראשון של הסמסטר לפי החישוב שלי..אני לא אפסיד שניים בגלל עבודה שאני עוזבת.

חוצמזה רשום בחוזה חודש.

בעעעע.
איך נפלתי על כזאת בוסית?
פוגעת לה במוניטין.
היא פוגעת לעצמה במוניטין.

LemonLimeLilach

New member
איילת

אני מתה לשבת איתך ולספר לך על נפלאות הבוסית שלי, אני בטוחה שזה יגרום לך להרגיש יותר טוב

Kill Bernard

New member
זה לא מרגיש אולי כזה, אבל זה נשמע לי ממש טוב!

כן, נו, כבר הבנו שהיא דפוקה, זה לא מפתיע שהיא מנסה להאשים אותך..
מה שחשוב זה שאת עושה מה שכתוב לך בחוזה, נותנת לה חודש, וזהו, לא עניינך ממש אם היא מוצאת מחליף או לא. לא יודעת עד כמה קריטי יהיה לך להילחם איתה לגמרי על כל שעה - גם ככה זה לא שאת עושה כ"כ הרבה שעות.. במקרה הכי גרוע? תני עוד איזה שיעור או שניים לילד במועד אחר שיתאים לך, מה הבעיה?
מה שחשוב זה שאמרת לה ושאת לא תמשיכי מעבר למה שיהיה לך מתאים.
עכשיו שתלך ותהיה דפוקה עם עצמה

o0Invisible0o

New member
תודה לכולכן!

לילך - נעשה זאת ותספרי לי גם על התמונות עם מפורסמים שלך??

והתפתחויות - היא הציעה לי העלאה על אחד הילדים כי היא לא חושבת שתמצא מחליף, אמרתי לה לא.
המשך יבוא.

למעלה