דרושה עזרה+אביזר!

CibiHeart92

New member
דרושה עזרה+אביזר!

ואם עוד מישהו צריך אביזרים לקוספליי הוא מוזמן לשרשר לפה גם 3: דבר ראשון, עזרה! למישהו יש הוראות על צווארונים? כאלה גבוהים שצמודים לצוואר... T_T אני קצת מסתבכת... ואם לא הוראות לפחות עצות P: דבר שני דרושה מזוודה!!!!! אני צריכה מזוודה שחורה, מרובעת, כמה שיותר ישנה (נו, הוא חי לפני יותר ממאה שנה XP ) ולא כזו עם גלגלים אלא כזו שלוקחים ביד @_@;; וגם לא גדולה מדי... פשוט זה ה"תיק" היחיד שIC בשבילו ואני לא מוצאת אחת בבית... למישהו יש משהו בסגנון להשאיל לי לכנס? ;;

innocence

New member
אני חושבת שיש לי אחת אדומה...

כהה כזו. אבל היא די גדולה.

CibiHeart92

New member
כמה גדולה בערך?

אני צריכה משהו כזה http://www.onemanga.com/D.Gray-Man/30/03/ בריבוע הראשון זה הכי ברור...איכשהו X: (נו מה שקאנדה מחזיק מאחורי הגב)

Sezuke

New member
הממממ

לגבי הצווארונים, אולי לעינב יש משהו, או אולי בין כל המדריכים שאור שם בפרוטס יש משהו? שווה לשאול אותם ם.ם;; המזוודה צריכה להיות מזוודת ג'יימס בונד כזאת? חיפשתי אחת כזאת שהתחפשתי לפיניקס רייט, והכי מעצבן שהיתה לי אחת כזאת בבית שהיתה של אח שלי, ונראה לי שאמא או אבא שלי זרקו אותה (יש סיכוי שלא אבל), אני אחפש בכל אופן אבל בספק שאני אמצא כי חיפשתי אותה כשהתחפשתי לפיניקס.. בסוף השתמשתי בתיק סטודנטים של אחותי. במשחק לא מראים אותו עם מזוודה או תיק מסויים אבל חשבתי שזה יהיה יותר in-character להשתמש במשהו כזה כדי לאכסן את החפצים האישיים שלי ולא סתם תיק גב או משהו ^_^ בכל אופן, בהצלחה!

CibiHeart92

New member
זה בדיוק מה שאני חושבת D:

לאקירה עוד היה מתאים ילקוט או תיק צד עם סייבר עליו כי היא כזה..סקול גרל.. (בת 20+ שנראית כמו לולי... ) קאנדה פשוט לא ילך עם תיקים כאלה ._.; והוא מהמאה ה19 לא נראה לי שהיו שם תיקי גב כאלה XD (למרות שקאטסורה הייתה מספיק מפגרת לשים שם ילד עם רולרבליידס) http://www.onemanga.com/D.Gray-Man/30/03/ בריבוע הראשון פה רואים את קאנדה (האמצעי) מחזיק אותה על הגב, זה מה שאני צריכה X:

Sezuke

New member
המממ תראי מה מצאתי

זה לא כל כך אפשרי כי זו המזוודה של החצוצרה של אבא שלי, אז היא מאוכסנת בחצוצרה ועוד דברים שקשורים לה, ויש בה גם חלק שבור X_X אבל בגדול זה מה שאת צריכה מבחינת מראה?

למעלה