דרושה מתנה לנגן

OFFRoaDer

New member
דרושה מתנה לנגן

לחבר טוב מאוד שלי יש יומולדת בעוד שבועיים, ואני מחפש בנרות מתנה. הוא מנגן כמה חודשים, יש לו קלאסית ישנה של ולנסיה וחשמלית ישנה עוד ותר מחברה לא מזוהה עם מגבר פנדר פרונטמן 25R חדש. חשבתי על אזה מולטיאפקט קטן, אבל אין לי מושג באיזה מחיר הם מתחילים וכמה הם שוים. חיפוש קצרצר באתר של כלי זמר העלה 3-4 של חברת איבנז בכמה מאות שקלים, שזה מה שאני מוכן להשקיע, והרבה בתחום ה1500-2000, שזה קצת מעבר לתקציב שלי..... אודה לכל המלצה/הצעה/רעיון אחר. תודה, עודד.

zoom 505 II

למרות שאנשים קוטלים אותו, הוא ממש טוב לדעתי
.

RoieL

New member
האמת שבתור התחלה הוא בסדר

גם אני קניתי אותו עם חברים לחבר.

OFFRoaDer

New member
ומשהו קצת יותר רציני?

שלא יספק לכם בדיחות לשבוע אם אני אקנה אותו....

RoieL

New member
נשבע לך בכל היקר לי

חבר שלי קיבל ליום הולדת 13 Zoom 505II שנקנה בכלי זמר נתניה מהמוכר אופיר סמדג'ה אם מתחשק לך ללכת ולבדוק את זה.

The Walrus

New member
מכת מדינה...

גם אני קיבלתי כזה ליומולדת. עד היום הוא משמש לי כמעצור לדלת. משם ידעתי על הקלין שלו אגב. אני ימכור אותו שיהיה לי כוח.

בבא1

New member
גם לי היה אותו

לא תאמין עד כמה אנשים טיפשים וכמה מהר הם קונים מולטי אפקט ב-400 שקל...

xs985

New member
קני לו איזה דיסטורשן/ווה ווה

אם הוא רק כמה חודשים מנגן זה לא באמת משנה האיכות, ועדיף לו שיהיה לו אפקטים זולים מלא בכלל

OFFRoaDer

New member
אין לי שמץ של מושג בזה.

אפשר לקבל דגמים מוגדרים בבקשה? משהו שאפשר להגיע איתו לכלי זמר? תודה, עודד. (אה, וזה קנה...)

The Walrus

New member
עזוב כלי זמר

לך לבודגוב. תוכל למצוא שם כמה דברים נחמדים של בוס:: DS-1 - דיסטורשן נחמד ב330 ש"ח. BD-2 - הblues driver המפורסם של בוס, אוברדרייב מצויין. 520 ש"ח. DS-2 - אותו דיסטורשן כמו קודם רק עם יותר אפשרויות. 450 ש"ח. CS-3 - קומפרסור חביב, אבל לא מומלץ למתחילים (כי קומפרסור הוא אפקט מאוד לא מורגש בכלליות, צריך להיות בעל שמיעה טובה כדי להעריך את התרומה שלו). 396 ש"ח. CH-1 - קורוס. 495 ש"ח. TU-2 - טיונר מעולה. 500 ש"ח. כל זה לפי האתר שלהם, כל אחד מהאפקטים אולי חוץ מהקומפרסור יתאימו. אני ממליץ על הBD-2. ועוד משהו - אל תקנה את המטאל זון!! (MT-2), אלא אם כן אתה ממש שונא את החבר שלך. אופצייה נוספת ולא פחות טובה היא אפקטים של marshall, יש להם דברים מעולים. גם בבודגוב. בקצרה: Jackhammer - דיסטורשן חייתי. עכשיו במבצע - 396 ש"ח. Blues Breaker - אוברדרייב\בוסטר מעולה. עכשיו במבצע, 396 ש"ח. Supervibe - קורוס. במבצע - 450 ש"ח. Vibratrem - טרמולו\ויבראטו. 475 ש"ח. Compressor - השם די מסכם את זה. עוד פעם, אותם חסרונות כמו הקומפרסור של בוס. בעיקרון עולה 396 ש"ח, אבל ערן מהפורום מוכר יד שנייה במצב מעולה ככה שתוכל להשיג את זה יותר בזול. זהו בערך. כל אחד מהאפקטים המוזכרים פה (חוץ מהמטאל זון!) יהוו מתנה מצויינת.

RoieL

New member
יש לי רעיון הרבה יותר טוב

שיחפש באתרי יד שניה את ה- SD-1- יש לא מעט כאלה שנמכרים במצב טוב ועם קצת מאמץ אפשר לקבל אותו בין 150-200 שקל, וזה ללא ספק אוברדרייב לכל החיים.

The Walrus

New member
אני דווקא שמעתי יותר מחמאות

על הבלוז דרייבר. אגב, מחיר של SD-1 חדש הוא 315 ש"ח, שזה הכי זול מכולם. ובקשר ל"אוברדרייב לכל החיים", זה תלוי את מי אתה שואל. יש לא מעט אנשים שיסתפקו בו ובפדאלים של boss לכל החיים (סלאש, לדוגמה, מנגן על DD-3 עד היום), אבל יש כאלה שירצו משהו יותר איכותי. בכל מקרה שניהם - הSD-1 והבלוז דרייב - יהיו סבבה.

OFFRoaDer

New member
יש בעיה קטנה....

באילת יש רק כלי זמר, ולא נראה לי לנסוע 400 קילומטר בשביל זה...

The Walrus

New member
אה

אז הייתי מציע לך לפנק אותו בTS9 של איבנז (פדאל אוברדרייב, אביב גפן משתמש בכזה עד היום) או בDE7 (דיליי\אקו) גם של איבנז. אני לא בטוח לגבי המחירים. לפי האתר שלהם יש להם גם crybaby של דאנלופ, שהוא גם נחמד.

RoieL

New member
יש את ה- DS7

שאם החבר מנגן בגיין גבוהה אז הוא חמוד להתחלה.

למעלה