דרושה מכונה למתחילים

עששית

New member
דרושה מכונה למתחילים

עדיף עם קפסולות, אבל מספיק רצינית ועם לחץ מספיק חזק כדי שלא תשכב בארון. ראיתי את ה-C150 של נספרסו. היא מספיק טובה לצורך העניין? איפה יש חנות טובה שאפשר להתייעץ שם? בחנויות למכשירי חשמל יש בד"כ מעט מאוד מבחר ופחות מדי הבנה בעניין. אשמח לעזרתכם

carmonle

New member
שלום וברוכה הבאה לפורום

תכנסי לקישור החום אתר קפה וויז בו תוכלי לקרוא סקירה על סוגי המכונות וההבדלים בניהם. אין מכונה למתחילים ומכונה למתקדמים המכונות מוגדרות כביתיות, ומקצועיות. לאחר שתקראי את הסקירה תגדירי תקציב וננסה לעזור. כמו כן ממולץ לבצע חיפוש בפורום בעזרת מנוע החיפוש. בעקרון מכונה עם קפסולות מגבילה לקפה המשווק על ידי היבואן בלבד ומחירו יקר כ-2 ש"ח לקפסולה. באם צורכים כמות מעטה (1 עד 2 קפסולות ליום) אז בהחלט זו עשויה להיות קניה טובה. אולם מי ששותה הרבה קפה ימצא את מחיר הקפה "יקר". בהצלחה ערן

עששית

New member
../images/Emo51.gif רבה! קראתי באתר...

קראתי על ההבדלים בין סוגי המכונות, אבל למען האמת לא הבנתי מה ההבדל ה*מעשי* ביניהן. ה-C150 זו מכונה עם או בלי משאבה? נראה לי שצריכה של 1-2 קפסולות ליום במומוצע זה סביר בשבילנו. כרגע אני נוטה ללכת על ה-c150. אני חוזרת על שאלתי אם יש חנות טובה, באזור המרכז או ירושלים, שאפשר להתייעץ בה איזו מכונה לקנות.

sstern

New member
ש גם אפשרות אחרת

שלום עששית יש גם אפשרות של פודים במקום קפסולות. בעוד שבקפסולות יש ספק יחיד (אמנם עם כל מיני טעמים) הרי קפסולות יש בהמון מקומות, והתחרות עושה את שלה. אני ממליץ לפנות לנורמט. יש לי מכונה כזאת במשרד והיא מצויינת. מצורף הקישור. http://www.normat.co.il בהצלחה - שלמה

carmonle

New member
אין אני מכיר חנויות המתמחות בתחום

הקפה בירושלים. ה-c150 זו מכונה עם משאבה חשמלית המשתמשת בקפסולות. בכמות של 1-2 קפסולות ליום זו בחירה סבירה למרות מוגבלות המכונה ועלותן הגבוהה של הקפסולות. שרות היבואן מנסיון אישי מעולה וניתן לרכוש מכונה זו בדיוטי פרי. היתי ממליץ לתאם פגישה אצל היבואן ולקבל הדגמה והסברים על המכונה טרם קניית. להיות משוכנע שהתוצר מתאים. ההבדל המהותי בין סוגי המכונות השונות הוא אופן ההפעלה,תהליך המיצוי וכתוצאה מכך התוצר המתקבל. קפסולה עולה כ-2 ש"ח לספל קפה וקפה הנרכש בבית קפה בעלות של 120 ש"ח לק"ג (טחון) עולה מנה לפי 7.5 גר' כ-90 אג'. בצריכה נמוכה בלבד של קפסולות או ברצון להתעסקות אפסית בתהליך ההכנה יש הגיון כלכלי בשימוש בשיטת הקפסולות, זו אחת הדרכים היקרות ביותר להנות מקפה. 10 קפסולות ליום = 7,300 ש"ח עלות שנתית לקפה. יקר? מאוד לדעתי. מצורף קישור לאתר חברת נספרסו. בהצלחה ערן

מיכאל44

New member
ברשותי C-150 ואני מרוצה ביותר

היי ברשותי מכונה של נספרסו ואני מרוצה מאד ממנה. הצריכה שלי בערך קפסולה או שתיים ליום בממוצע כך שזה לא יוצא יקר מדי. המכונה עצמה מאד פשוטה לתפעול והתוצאות בהחלט טובות לטעמי. כל המכונות של נספרסו עובדות עם אותן קפסולות כך שהקפה זהה לחלוטין. מה שכן יש להם דגם מעוצב להפליא (לדעתי) אבל מחירו יותר מ2000 ש"ח וגם נראה לי שניקוי תא הקפסולות שלו עלול להיות בעייתי. השאלה האם העיצוב שווה את ההפרש? לא בטוח. עובדה שקניתי את ה-150 הפשוטה. מיכאל

דניאל34

New member
כבעל ניסיון ב C150 אני יכול להמליץ

מכונה מעולה למתחילים שלא מעוניינים להכנס לכל רזי הכנת האספרסו. לגבי הדגם המעוצב - מדובר באותה משאבה בעיצוב חביב יותר, ואין סיבה להוציא את הפרש המחיר.

למעלה