דרושה גזרה!

CibiHeart92

New member
דרושה גזרה! ../images/Emo124.gif

אר...היי ^^;;; לא הייתי ממש פעילה מאז פורים, אני חושבת שהמעיל עשה לי קצת טראומה ורציתי להרגע קצת מאז אבל הכנס הבא הולך ומתקרב, ואני צריכה להתחיל לעבוד אבל אני נובית
אז רציתי לבקש מכם קצת עזרה T.T קורל כבר נתנה לי עצות טובות אבל חשבתי להעזר בכל מידה שאני יכולה להשיג אני מתחפשת לילדה המתודה הזאת
צ'יקה אוגיאואה מגנשיקן, בקוספליי לרנקו מקוג'יביקי אלבאלנס החצאית היא לא בעיה, וגם לא הצווארון סיילור, למדתי לעשות אותם בקוספליי של אקירה סאמה.. אבל החולצה ;;;;;;;;; יש למישהו עצות או גזרות לחולצה שנראית ככה? אם אתם צריכים אני יכולה להשיג תמונה קצת יותר מובנת... תודה רבה לכל מי שיעזור!!! T-T

Serf SaN

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif XDDDD

נאקו תמיד יודעת לבחור את הדמויות הכי דומות לה מבחינת אישיות. XDDDD

CibiHeart92

New member
"הוא"?! XD

והיי, גיא, תהיה בשקט! XD הדבר היחיד שאני ואוגי דומות בו זה ביישנות, אני לא עושה זוגות שונן איי מהחברים שלי ואז מציירת עליהם דוג'ינשים! חוץ מזה הייתה לי התלבטות ממש קשה בינה ובין אונו אבל זה נכון שבחרתי אותה בגלל שהיא יחסית דומה לי (שיער שחור באורך כזה ומשקפיים, כי אין לי כוח להשקיע יותר מדי הפעם) ואיך קאנדה דומה לי בדיוק? @_@;;;

Mana Sama

New member
LOL בטעות,אני יודעת שמדובר בנקבה XD

ואין לי מושג מי הדמות,התכוונתי דומה מבחינה חיצונית

innocence

New member
אבל גם אני רציתי קוספליי גנשיקן!

אני מתכננת מתישהו להתחפש לעוזרת של יושבת הראש (נו, זו עם החרב והשיער הארוך השחור).

CibiHeart92

New member
בואי מיניקאסט D:

חשבתי האמת להתחפש לאונו עושה קוספליי שלה אבל זה היה יותר מדי טרחה.... ורציתי מדי בית ספר XD

AfroPetel

New member
מרשה לעצמי לענות בקומה

(תסלחי לי נאקו~ ) יש לה כבר קאסט בפורים הבא, וגם בחנוכה, ככה שזה או עכשיו או כנס אחרי פורים XD

cRitiCaL KitTy

New member
מתוכנן, לא משהו גרנדיוזי במיוחד.

אני(אוהנו בתלבושת קרב) וחברה שלי(סאקי בתלבושת קרב גם).

cRitiCaL KitTy

New member
כן קשור.

חשבתי שזה ברור, מאחר ולאונו ולסאקי אין תלבושות קרב^_^; קאסט של הדמויות של גנשיקן בקוספליי לקוג'יביקי.

למעלה