דרושה בחורה דחוף!!!

טלי אבג

New member
יאללה בנות להתפקד

מי מבקשת חוות דעת מקצועיות מהרופאים? מי מבקשת מפרופסור דור? מי מפרופ' משיח? בנות זה חשוב להמשך המאבק. אם משה יביא איתו המלצות לשינוי ההצעה כשילך לביבי. נגיד אם הרופאים יגידו שמס' הטיפולים המומלץ הוא 9 - ורוב מוחלט יגיד כך. יש לזה סיכוי---- אז יאלה בנות, רק להתקשר או לבוא ולבקש מהרופא- הם ישמחו להשתתף במאבק- (אל תשכחו שהם גם מעונינים תקציבית שזה לא יעבור). נו..............

אני כבר דיברתי עם הרופא שלי

הם מנועים מלגשת לתקשורת. הוא אמר לי במפורש שהוא יעזור לנו בכל דרך אפשרית. הוא גם הסכים להתראיין בטלויזיה, רק שאסור לו לגשת אליהם, הםצריכים לפנות אליו. לכן אני מציעה שבמקום לשים יחד עם נורה מטופלת נוספת אולי כדאי להציב שם רופא שיכול להעלות הרבה סיפוריפם שהוא מכיר על בחורות צעירות עם בעיות פריון מוסברות.

קינמוני

New member
../images/Emo26.gifחייבת לציין משהו חשוב../images/Emo36.gif

כל הזמן מדברים על זה שעלות הפרייה באופן פרטי היא "רק" 12,000 שקל. אז יש לי חדשות בשביל כולם. מבירור שערכתי לא מזמן עם בי"ח אסותא, עלות ההפרייה (כלומר ה12,000 שקל-ואני כמעט בטוחה שזה היה אפילו יותר מזה) לא כוללת תשלום עבור רופאי בית החולים (אפילו הם הם חלק מצוות מחלקת ה IVF) כלומר-יש לשלם באופן פרטי גם עבור רופא שיקבע את הפרוטוקול ויבצע את השאיבה וההחזרה(עלות של עוד כמה אלפים). כמובן, שגם התרופות שהיום עולות לנו מעל אלף שקל לטיפול, לא יסובסדו יותר ע"י הקופה (למי שאין לה טופס 17) ויעלו לנו הרבה הרבה יותר מה"מעט" שאנו משלמות היום. לסיכום, עלות הפרייה פרטית(וכל מה שכרוך בה) תהיה לפחות 17,000-16,000 שקל (לא ש 12000 זה מעט) ואם כבר נוקבים בסכומים (בתקשורת למשל) אז לפחות לנקוב בסכום המדויק. קינמוני

kasa

New member
ואת יודעת מה הכי מכעיס ../images/Emo35.gif

ההתייחסות היא כאילו שהטיפול עצמו בחינם ! איזה חינם ואיזה נעליים. רק התרופות עולות כ-1000 ש"ח לכל טיפול - ל-פ-ח-ו-ת !!! (לי כבר יצא לשלם גם 1400 ש"ח לתרופות) תראי לי עוד חולה אחד שמשלם כל-כך הרבה עבור תרופות למחלתו !

שכחת את המרדים

בזמן ביצוע השאיבה כאן כשעברתי את ההיסטו' המרדים עלה בדיוק כמו הבדיקה (1000 יורו לזה ו-1000 יורו לזה!) חיזקו ואימצו

בואי אני אגלה לך סוד

דברתי עם אשתו של רביץ כבר אתמול, יש לה כוח שכנוע גדול מאד. היא יודעת להשפיע על הרב רביץ בנושאים שחשוהבים לה. היא מכירה את הסיפור שלי אישית, ויש לה אינטרס פרטי שההצעה לא תעבור. הדרך שבה הרב אברהם יכול להשפיע היא להגיע לדיונים ולשים את קולו כנגד! מקווה שאשתו תדאג לזה

ובהקשר הזה

האם בתקשורת יודעים מתי ואיפה מתקיימות פגישות של המטה עם שרים/יו"רים של ועדות /ח"כים וכו' כדי אולי לשלוח כתב חדשות ש"ידווח מהשטח" מה שנקרא , זה יכול לעשות פרומו טוב למאבק לא ?. צרחך לעניין את התקשורת שחוץ מראיונות יעשו כתבות על זה , ישלחו כתבים לדווח וכו' , כמו שקורה בכל מאבק ציבורי שמתקיים .

עמית@

New member
מוכנה,

אבל הבנתי שאת רוצה מישהי ללא ילדים יש לי ילדה (מIVF)

הוביטית

New member
רשימת מספרי טלפון/פקס ומיילים

שלום לכולם. במסגרת המאבק לקחתי על עצמי לרכז רשימה מסודרת של בעלי תפקידים הכוונה היא לאנשי מפתח בטלויזיה (ערוץ 1, ערוץ 2, ערוץ 10 , ועוד ) . עיתונאים - כתבים כלכלים וכתבי בריאות בעיתונים השונים (מעריב,ידיעות, הארץ וכד' ומקומונים) . אנשי פרסום, יחצנים ובעלי עמדות בתקשורת. בעלי תפקידי מפתח במשרד הבריאות ובמשרד האוצר. ואם יש עוד מה טוב. כל מי שיש לו מספרי פקס/טלפון/מיילים שיכולים לעזור מוזמן להשתרשר להודעה זאת אני אארגן את הרשימות ומדי פעם אעלה קובץ מעודכן. אגב רשימת פקסים/טלפונים של חברי הכנסת יש כאן

למעלה