דרושה בחורה דחוף!!!

אני מתכוונת למחיר

של הקרישיות -שהוא מנופח ולא מוצדק וללא כל הגיון ופרופורציה למה שזה עולה למעבדה שמבצעת את הבדיקות .

קלקסנית

New member
רק למען הדיוק../images/Emo46.gif

הבנתי מיפעת (במסר)ומדנדוש שלא עברתם בירור לטרומבופילה. לא כדאי לנופף באינפורמציה כשלא מכירים.

מעולם לא טענתי

שעברתי בירורים לקרישיות יתר , הבעתי את דעתי על כך ככיוון שבמסגרת עבודתי (במעבדה בבי"ח) אני מבצעת את הבדיקות האלו עבור חולים והבעתי תמיהה על כך שגובים כזה מחיר , כי הוא פשוט נראה לא מוצדק , לא שחלילה טענתי שאת משקרת ושלא שלמת את הסכום הזה . הבעתי סך הכל כעס שגובים בכלל סכום כזה כי הוא לא צודק וכי אני יודעת כמה באמת הבדיקה עולה למעבדה שעושה אותה ומעניין מי מרוויח את ההפרש ולאן הולך שאר הכסף
. אני מצטערת בשבילך שהתגלתה אצלך בעית קרישיות יתר , אבל לפחות יש טיפול לכך וזה גם טוב . גם אני למשל חולת אסטמה וצריכה כל החיים להיות תלויה וצמודה למשאפים (שהם ממש לא בריאים , הם פוגעים בלב ) כי אין לי ברירה וזו מחלתי. אני מאחלת לך בריאות ובהצלחה מכל הלב . וצר לי על אי ההבנה .

ifat28

New member
גם אם בדיקות לגילוי טרומבופיליה

יקרות, אז אם הקופ"ח ישתתפו בבדיקות, עדיין יכול להיווצר מצב שהם יחסכו בסופו של דבר כספים, כי שוב הרעיון שלעשות הרבה טיפולי הפרייה ורק לבסוף לגלות שיש בעיות קרישה זה מיותר. ואגב בהרבה מקרים של הפלות הוכח שזה היה בגלל בעיית קרישות ובעזרת קלסקן או טיפול תרופתי אחר, אפשר לפתור את הבעיה ולהחזיק הריון ולא להפיל. את דעתי על ייעול בנושא ההיסטרוסקופיה כבר כתבתי מקודם. וזה אגב גובל בהוצאה ממש לא גדולה במיוחד לקופ"ח לעומת הפריות מבחנה.

ifat28

New member
לגבי טרומבופיליה ,יש פרוטוקול

נסיוני שבו אחרי החזרת עוברים נותנים מיקרופירין במינון נמוך(אספירין), גם לנשים שלא הוכחה אצלם בעיות קרישה. מיקרופירין תפקידו לדלל דם, והוא גם יכול לעזור במקרים של קרישות יתר(מדלל טסיות או טרומבוציטים). יש מקרים שזה הפרוטוקול המנצח, ואכן דווקא בפרוטוקול הזה האישה הצליחה להרות. מי יודע אם לא היו לה בעיות קרישה שלא נבדקו והמיקרופירין פתר את הבעיה? ואגב מיקרופירין היא תרופה זולה שממש לא עולה הרבה לקופ"ח. ומיקרופירין במינון נמוך, אין לה כמעט תופעות לוואי.

dev

New member
מוכנה להחשף אבל לא יודעת אם אני

מתאימה. תשלחי לי מסר!!!

bapi

New member
אני פה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מצטערת על שקצת נעלמתי
ושאין לי זמן לפעול ביותר אינטנסיביות
למרות שהעיניין בוער בתוכי
אז למרות הלחץ בעבודה,
באישורו של אישי היקר
הנני מתייצבת כאן מוכנה להיחשף בכל אמצעי תקשורת כולל טלויזיה
(אולי אני אכניס כמה אנשים לשוק אבל זה ממש לא מעניין אותי
) אני לא יודעת אם הסיפור שלי הוא הכי קיצוני אבל יתכן והיות ואני צעירה ובתחילת הדרך (באופן יחסי) אוכל לשרת היטב את המטרה
אני חושבת שגם בעלי יסכים להופיע יחד איתי והיות והוא עו"ד הוא גם ידע לטעון בצורה מצויינת.
מי שרוצה להיעזר בי מוזמנת לשלוח מסר

dev

New member
יש!!!! את פה!

טוב יקירתי, אני שמחה לשמוע ממך אבל מה עושים? איך אנחנו נלחמות?

heni3

New member
בוקר טוב הוג. אני מוכנה להתראיין

עברתי 13 הפריות שבסופן ילדתי תאומים. אם תרצי לשוחח איתי אני מוכנה. המייל שלי הוא [email protected].

טלי אבג

New member
כל הכבוד לי! דיברתי עם רביץ ../images/Emo150.gif

זהו אז באמצע הספונז'ה החלטתי שחיבים לעשות משהו יותר ממכתבים. התקשרתי ל144 ואח"כ לביתו של ח"כ רביץ. הזדהתי בשם (-כמובן לא בשמי) - ביקשתי אותו - בקיצור התחלתי לרעוד כאילו לאי'דעת מה. מוכרחה להגיד שהוא היה יותר מבסדר גמור. הוא אמר שכבר במסדרונות הכנסת דיברו על זה והיה הדים מכל הכיוונים נגד החוק הזה. פ'כל אופן מה שבעיקר הדגשתי לו- כי חשבתי שזה הכי יעיל - זה לא שההגבלה לא בסדר - אלא - שחמשה טיפולים לילד ראשון עד גיל 44 זה מוגזם. -שיעלו את מס' הטיפולים ל- 10 וכ' וכו' באמצע הוא ביקש לדעת את עלות הטיפולים - אמרתי לו ואז אמרתי שאני רוצה ילד ואז בכיתי (וואלה זה היה מרגש- נראה לי שבכיתי מלחץ ולא כל כך מצער, את דמעות הצער אני שומרת לבעלי). פ'כל אופן הוא אמר שהוא ישתדל מאוד אבל בכנסת הנוכחית אין לו הרבה מה לעשות- אבל ינסה ככל יכולתו. הוא כמובן חושב שזה הדבר הראשון שהמדינה צריכה לממן - וכמובן הוא לא צריך להסביר את זה לי. זהו אז גם עשיתי משהו- ואני מתכוננת להמשיך להתקשר לשאר הח"כ החרדים. ועכשיו לענינינו
לפי מה שדיברתי איתו ראיתי שיש בורות בציבור בנושא- ואנשים חושבים ש 5 טיפולי IVF זה המון. אני חושבת לפתוח התפקדות- כל אחת תדבר עם הרופא שלה ותבקש חוות דעת בכתב ואת כל המכתבים ביחד נשלח לחברי הכנסת. אני חושבת שחוות דעת מקצועיות יעשו הרבה יותר ממילים. (אני לא מתפקדת כי אני עדיין בגנון - ואין לי רופא ל- IVF(מקוה שלא יהיה). (הרופאים יכולים להכנס ישירות לפורום ולהביע את דעתם ) נראה לי מאוד חשוב- אז ל ה ת פ ק ד

bapi

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif

גם אני חושבת שהבעיה היא שהציבור חושב ש- 5 טיפולים זה די והותר כמו שאמרנו מי שלא עובר את זה - פשוט לא מבין גם אני בעד להשיג את הנתונים היבשים מהרופאים.

הוג

New member
נכון ולשם כך אנחנו צריכות לשנות

לא רק את דעת חברי הכנסת אלא גם את דעת הציבור והעיתונאים בראש ובראשונה כי עיתונאים רבים פה הם מעצבי דעת קהל. כבר הוכח שמגזרים שלמים ניצחו כי עוררו אמפתיה (ראה לא עלינו מגזר הנכים). לכן עלינו לא לעורר אנטיגוניזם כאילו אנחנו חולבות את קופת האוצר המדולדלת בגלל האנוכיות הנוראה שלנו לילדים.ולהסביר שחמישה טיפולים זה רק תחילת הדרך. מה עוד שכבר הועלו הצעות אחרות שגם אליהן נתייחס מחר כמו: אי הגבלת טיפולים לילד הראשון. הגבלה לשישה-שבעה לילד שני. אי הגבלת טיפולים לשני ילדים בתנאי שגובה אחוזי ההשתתפות העצמית יעלו מ-20% (אני לא בטוחה בנוגע לאחוזים) ל-30%. העלאת גיל המטופלת לילד ראשון לגיל 46. וכן הלאה והלאה. אנחנו צריכות להציע גם אלטרנטיבות כדי שחס וחלילה הם לא יציעו. כי ההצעות שלהם בוודאי לא תהיינה מציאה גדולה. חוץ מזה באפי שלחתי לך מסר אנא צרי איתי קשר!!

למעלה