דרום אפריקה

יובלי45

New member
דרום אפריקה

יש לי הצעת עבודה מיוהנסבורג אותה אני בוחן בימים אלה. אשמח לקבל יותר פרטים ממי שחי שם. הבנתי שהעיר מאד מסוכנת? האם אין בעיה בגידול ילדים בגיל בי"ס יסודי, וגן? האם לא מסוכן מידי? מה אפשרויות הבילוי לילדים ולהורים? איך הקהילה היהודית-ישראלית שם? כיצד יוקר המחיה? מה המשכורת הממוצעת שם? תנסו לעזור ולתת לי "טיפים".

עינת גז

New member
יוהנסבורג

היי יוהנסבורג אכן נחשבת לעיר מסוכנת, אך יחד עם זאת ניתן לנהל בה אורח חיים מערבי לחלוטין, במגבלות של המקום. מה שאומר, שתמיד יש מאבטחים ושמירה על הבית , לא נוסעים עם דלתות לא נעולות ועדיף שיהיה נהג מקומי שייקח אותך , לפחות בתקופת הנחיתה הראשונה שם, ובטח ובטח שלא מסתובבים ברחוכות בלילה יש קהילה יהודית/ישראלית ביוהנסבורג, אם תרצה אנשי קשר, אני אשמח לתת לך. משכורת ממוצעת - אני מניחה שאתה נוסע במסגרת רילוקיישן , ולא בתנאי מקומי, אז צריך לראות מה המעסיק נותן לך ומה על אחריותך בעניין מוזמן לפנות אליי למידע ופרטים נוספים בברכה עינת

יובלי45

New member
דרום אפריקה

היי עינת, המון תודה. אני בביקור קצר ביוהנסבורג בעוד כשבוע ואח"כ אחליט לגבי הנסיעה. אשמח להתייעץ איתך. תודה!

עינת גז

New member
דרום אפריקה

בכיף אני נשארת בארץ לעת עתה... שתהיה נסיעה טובה, ותאכל איזה סטייק טוב גם בשבילי שם!

למעלה