זה בדיוק ההפך מכוונת המשורר
שכן כבר יש ברשת וגם בתפוז כאלו פורומים שמתמחים בדרואידיות ושאמינזם ושם באמת יושבים כל מיני קוטלי קנים ומעבירים תמונות באינטרנט ולינקים לאתרים וכן הלאה וכמובן מתווכחים בלי סוף על השאלות האינפנטיליות הידועות כמו האם יש קשר בין הקלטים לבין השטן. ובכן לא הייתה לי כוונה למשוך את הפורום הזה לכיוון הנזכר שכן אני חושב שדיונים על דתות הם טיפשות אמיתית וביזבוז זמנו הקדוש של הבורא יתברך שמו. מכל האנשים האלו עוד לא ראיתי אחד שגילה איזו הבנה בנושא הדרואידי , וזה כולל גם את אלו שעורכים סדנאות עצים בתשלום במסגרת הפסטיבלים או במסגרת אחרת. גם בתחום הזה , כמו בכל התחומים האחרים על פורום מדיטציה לשמור על המדיניות הבסיסית של המדיטציה שהיא "רק חוויה יכולה להביא לידי איזשהו מגע שבסופו של דבר יתכן ויגרור הבנה" ובחוויות אני לא כולל צצפיה באתרי פיות באינטרנט. הסיבה שאני מזכיר את הדרואידים היא , שכיום מצויה בידינו או יותר נכון בידי , תשתית טכנית רחבה ליצירת נתיב התפתחות רוחני שקשור לתפיסה הדרואידית. חלק גדול מהתפיסה הדרואידית קשור במה שנקרא "מיקומים אנרגטיים" או "מקומות עוצמה" . אפשר להרחיב רבות לגבי המשמעות של המקומות הללו , אבל בקיצור ניתן לציין כי הם מיועדים לשימוש בידי בני אדם לצורך התפתחות. דוגמא למקום כזה הוא הסטונאדג´ שהתגלה בי-ם אתמול . אני עדיין לא חקרתי אותו מספיק , אבל כרגע יש לי הרגשה שהסטונאדג´ הזה הוא הסיבה שמישהו בכלל בנה עיר במקום הזה. ולכן אני מבקש להניח את כל חקירות האינטרנט למי שראוי להן ואחר כך אולי לבדוק את האלטרנטיביות הדרואידיות בדרך של התנסות. דרול