דרואידים !

בארס

New member
מתחילה

...להסתמן מגמה . חיפוש קצר ברשת, העלה סימנים של מסורת דרואידית הקשורה למסורת הקלטית באופן מסויים. נאמר שהיא "נעלמה" לפני כאלף שנים אולם בתקופה האחרונה מתחילה להיבנות מחדש. אחד היסודות העיקריים בה הוא ההרמוניה עם הטבע והעולם האנרגטי מאופיין שם בהרבה מאוד אלים, דרקונים, פיות ומאגיה. יפה. אני מעדיף "לגלות" את עצמי ולהתבסס בכך לפני שאטרף בידיי דרקון שחציו ממשי וחציו השני הזוי ע"י מערכת הדימיון שלוחת הרסן שלי. :)

drall

New member
בדיוק היום התגלה סטונאדג´

אמיתי בירושלים לא רחוק מגן החיות התנ"כי. זה כמובן עוד לא התפרסם ואני יודע את זה פשוט כי עברתי שם במסגרת העבודה שלי וראיתי את הארכיאולוגים נועצים בדבר הזה מבט מתפלץ. זה סטונאדג´ אמיתי. גילו מוארך בכשישים אלף שנה והאנרגיות שלו יוצאות מגדר הנתפס. אם מישהו רוצה פרטים על איך להגיע אליו , הוא יכול לפנות אלי במסר. מדהים שנזכרת בדרואידים בארס. דרול

בארס

New member
ובכן

..מצתרפים להם היום מספר פרטים לכדי תמונה מסויימת, לגבי היחסים שלי עם הקלטים. מסתבר שהם היו שם ברקע מזה זמן רב, רק שמעולם לא התחברתי לעולם הדימויים שלהם כנראה. זה מתחיל מספרי אסטריקס בצרפתית שעיינתי בהם כשהייתי ילד זוגתי לחיים מיזה עשור ,מכורה לטולקין (אני מעולם לא הצלחתי לקרא בו יותר ממספר מצומצם מאוד של פרקים ברצף) כמובן חפיסת כלפי הטארוט הקלטיים שברשותי (שלא נגעתי בה כבר שנים) ובשנה האחרונה ליוויתי באייסיקיו, חבר מכסיקני, בעט שהתכונן ויצא וחזר ממסע לאנגליה בעקבות הסטונהנג´ ואפילו עד לפני כחודש ,תמונת הרקע של הדסקטופ שלי הייתה צילום מדהים של אחד ממעגלי האבנים היותר מושלמים ששרדו (עד שהחזרתי אחר כבוד את הטיגריס המלכותי אל שולחן העבודה שלי :). בכל אופן באתר המקושר יש מידע שנשמע אמין ואפילו מוגש עם רגש ורגישות. אגב מצויין שם שכנראה שהסטונהנג´ היו בסביבה כאלף שנה לפני התגבשותה של התרבות הקלטית, אולם הם ידעו לקרא את הכוונות של המבנים ולהשתמש בם.

בארס

New member
הקישור.

(מתי אני אלמד שכשמשהו לא עובד, לא צריך לדחוף ????)

smile2life

New member
דרוליק

איפה בירושלים - ואני רוצה לסנג´ר אותך לצלם את העסק ולהעלות תמונה.....

drall

New member
בהמשך לתשובתי לבארס

אני מצהיר שלא תמצא שום תועלת בצילום של האבנים הללו. אני מצרף לך דוגמא לצילום שאולי תמצא בו תועלת . עכשיו לגבי שאלתך איך להגיע למקום. ישנו כביש שיוצא בערך מקניון מלחה - הגן הטכנולוגי לכיוון גוש עציון שנקרא כביש וואלג´ה או כביש עין יעל. הכביש הזה בחלקו מקביל לתוואי מסילת הרכבת ת"א ירושליים. אתה נוסע בו בערך שני קילומטר אחרי צומת וואלג´ה , או למעשה היכן שיש מפגש מסילת רכבת עם הכביש , מה שמסמן את ההתחלה שלו בערך. אז אתה נמצא בנקודה שמשמאלך מעיין בשם "עין חניה" שמופיע בכל מפה של מטילים ומימינך כניסה לדרך עפר . אתה נוסע בדרך העפר הזאת בערך חמישים מטר עד שאתה מגיע לתוואי הרכבת בעצמו שהוא אינו עביר לכלי רכב רגילים. אתה פונה ימינה על התוואי (ברגל) והולך חצי קילומטר עד שאתה מגיע לשלט על התוואי שמספרו 78.200 . מהשלט הזה אתה יורד מהתוואי ימינה והאבנים לפניך. אתה יכול גם לחנות את האוטו במפגש הרכבת וללכת על התוואי לכיוון ת"א עד שאתה מגיע לשלט ההוא אבל זה אומר הליכה של שניים וחצי ק"מ ברגל. שווה לעשות את זה בכל מקרה. דרול

drall

New member
מצטער סמיילי

אתה יכול לעשות דבר אחר. להגיע לגן החיות התנכ"י להכנס למגרש החניה וממגרש החניה יש לך דרך לרדת ברגל לתוואי המסילה. משם זה אולי קילומטר ברגל. ואל תשכח את השלט 78200 האבנים נמצאות הישר מתחתיו. אני חושב גם לנסוע בכביש וואלג´ה ולסמן על הגדר בצד איזו רונה בדיוק מול הסטונאדג´ כך שניתן יהיה לרדת אליו ישר מהכביש. איזה חמישים מטר , לא יותר. יהללוך מלאכים ולא תאבד דרכך. דרול

smile2life

New member
סיפוק מיידי

רציתי ליצור סיפוק סקרנות מיידי. הרי לא כולנו מגיעים לירושלים וכשאתה יוצא בהצהרה ארכיאולוגית כזו אתה יוצר עיניין. בפעם הבאה שאני עולה לכנסת או לבית הלוחם ירושלים (שצמוד לגן החיות התנכי) אני אשתדל לבקר שם. עד אז חשבתי שיהיה נחמד לראות איזו תמונה או משהו אבל חפיף, נצטרך לדמיין אבנים עם דגל ישראל מתנופף לידן.... שנה טובה וכזה....

drall

New member
אז עשיתי לך עבודה עוד יותר קלה

תיסע בכביש וואלג´ה ובערך קילומטר אחרי הפניה שמאלה לחוות עין יעל , הכביש עובר בין שני מצוקים נמוכים. על קיר המצוק הימני ציירתי את הרונה אנסוז שנראית בערך כמו f עקום כזה. מה שצריך זה החנות את האוטו מעבר למצוק ופשוט לחצות את הואדי עד לתוואי. שם נמצא הסטונאדג´ . עניין של שלושים מטר (אבל יש קוצים) דרול

drall

New member
זה בדיוק ההפך מכוונת המשורר

שכן כבר יש ברשת וגם בתפוז כאלו פורומים שמתמחים בדרואידיות ושאמינזם ושם באמת יושבים כל מיני קוטלי קנים ומעבירים תמונות באינטרנט ולינקים לאתרים וכן הלאה וכמובן מתווכחים בלי סוף על השאלות האינפנטיליות הידועות כמו האם יש קשר בין הקלטים לבין השטן. ובכן לא הייתה לי כוונה למשוך את הפורום הזה לכיוון הנזכר שכן אני חושב שדיונים על דתות הם טיפשות אמיתית וביזבוז זמנו הקדוש של הבורא יתברך שמו. מכל האנשים האלו עוד לא ראיתי אחד שגילה איזו הבנה בנושא הדרואידי , וזה כולל גם את אלו שעורכים סדנאות עצים בתשלום במסגרת הפסטיבלים או במסגרת אחרת. גם בתחום הזה , כמו בכל התחומים האחרים על פורום מדיטציה לשמור על המדיניות הבסיסית של המדיטציה שהיא "רק חוויה יכולה להביא לידי איזשהו מגע שבסופו של דבר יתכן ויגרור הבנה" ובחוויות אני לא כולל צצפיה באתרי פיות באינטרנט. הסיבה שאני מזכיר את הדרואידים היא , שכיום מצויה בידינו או יותר נכון בידי , תשתית טכנית רחבה ליצירת נתיב התפתחות רוחני שקשור לתפיסה הדרואידית. חלק גדול מהתפיסה הדרואידית קשור במה שנקרא "מיקומים אנרגטיים" או "מקומות עוצמה" . אפשר להרחיב רבות לגבי המשמעות של המקומות הללו , אבל בקיצור ניתן לציין כי הם מיועדים לשימוש בידי בני אדם לצורך התפתחות. דוגמא למקום כזה הוא הסטונאדג´ שהתגלה בי-ם אתמול . אני עדיין לא חקרתי אותו מספיק , אבל כרגע יש לי הרגשה שהסטונאדג´ הזה הוא הסיבה שמישהו בכלל בנה עיר במקום הזה. ולכן אני מבקש להניח את כל חקירות האינטרנט למי שראוי להן ואחר כך אולי לבדוק את האלטרנטיביות הדרואידיות בדרך של התנסות. דרול

למעלה