דרדס פיון

Winged Serpent

New member
דרדס פיון

לכבוד פורים בפורום החלטתי גם להתחפש לדרדס... אבל חשבתי - איזה מין דרדס אהיה??? הא! מיד הבנתי, אני לא סתם, אני דרדס פיון ורוד וחמוד! מיד שמתי פעמי לעבר תמונה מוצלחת שלי מהתחפושת (מה אתם חושבים, אגב?) של פורים שלי, והחלטתי לאחל לכל הפורום האהוב חג שמח! אגב מאיפה השם לדרדס... זה סיפור ארוך שכולל תחתונים סנאי ויניר....

HuGo Hell

New member
אממממממ..../images/Emo1.gif

אתה פיה קטנה ורודה ויפה, אנד וי אול לאב יו

HuGo Hell

New member
לאללאלאלאלא../images/Emo1.gif

אני באתי רק להגיב לחבר שהחליט לצאת מהארון

Piccolo

New member
../images/Emo99.gif

!!! HI זה דיי מוציא את תשוקת הורדורדות שבי... :) זה באמת אתה שם?

Suikun

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

היי דרדס פיון! אנחנו שמחים שהצטרפת לקהילה שלנו!!! יש לך תחפושת חמודה, אהבתי את הכנפיים ;;-------)))))) אתה רוצה לספר אולי את הסיפור על התחתונים הסנאי ויניר?!

נגיני

New member
היי לך..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מניחה שתזהי את מקור השם שלי.. בכל אופן, יש לך אייסי?

Winged Serpent

New member
האמת שטכנית היא בעלי...

אני לא ממש בטוח איך זה קרה אבל מצד שני יש לנו גם שני ילדים (או יותר, מי עוקב?) שהיא טוענת שאני ילדתי ואני מכחיש כל קשר. בכל מקרה, זה הופך אותי ל... אישתה של לירון.. מעוות, לא?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אישתה?../images/Emo152.gif

כן כן ראיתי את זה קורה כבר מצד שני אני נשואה ליותר מ20 אנשים .^_^
(או כמו שאיזה אישה מטורפת באה והתיישבה ליד חברות שלי והתחילה לספר להן סיפורים מוזרים על זה שהיא שכבה פעם עם מישו ואז היו לה 40 ילדים(בלי בטן
) משו.. וכן זה סיפור אמיתי.)

sarah

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

יא חבר של לירון!
ברוך תהיה

Onslaught

New member
אהו אהו

חשבתי שלא תגיד להם על הסנאי אמרתי לך שאני והוא זה סיפור גמור ;;

S.Riddle

New member
פששש... בוריס יקירתי, מי היה מאמין.

שסוף סוף תצא?! אני ידעתי שזה היה חייב לקרות, אבל... כל כך מוקדם..? הווו... בכל אופן, תמונה *נ-ה-ד-ר-ת* שלך! (כן, למי שתהה, זה הוא בתמונה P:) אבל חשבתי שהכנפיים והשרביט שמורים רק לי לראות..? ;o; ובקשר לסיפור הסנאי, יניר והתחתונים (הסדר *באמת* לא משנה פה)... הממ... מעלה זכרונות... ~_^ (נ.ב. בוריס אמר לי להודיע שהוא לא באמת יצא מהארון, הוא סתם מבלף... אבל תשמעו... מה אני אגיד... אני לא משהו קונה את זה ~_^)

S.Riddle

New member
אה, ובוריס דיר...

יש לנו חמישה ילדים. סתם חשבתי שיעניין אותך קצת P: (וכן, אתה ילדת את כולם ;;)

Onslaught

New member
מה מעלה זכרונות!??! >_<

"ובקשר לסיפור הסנאי, יניר והתחתונים (הסדר *באמת* לא משנה פה)... הממ... מעלה זכרונות... ~_^" יאללה, תסבירי מילה מילה איזה זכרונות זה מעלה למה איך מתי עם מי וכמה פעמים זה היה >_< לא ישומש שמי לשווא

למעלה