דרגה 400 !!!!

דרגה 400 !!!!

דימון סלייר # 5 בסקניה.

דימון סלייר מאד מפונקים

במקום לרוץ למגדל של אורביס עבור אקו, החתול הסגול מספק הכל בשניה....

btekx

New member
אם לא תקרא סיפור בהתחלה היצירה הדמות קוטל שד

יודעת שחתול סגול/שד חתול (אלו אותו דמות אחד!) שאת נגד בוס בצורה חתול בעבודה 2 שאת נגד בוס בצורה שד חתול בעבודה 3 בסיפור התחלה מגלה שקוטל שדים הציל את החיים אל שד חתול והוא חב לך חיים ועושה המון בשבילך (לתת לך סקיל זה שום דבר בניגוד לשהצלת את החיים שלו...) בקיצור זה לא סתם חתול סגול אלא חבר של קוטל שדים מתקופה שלפני 100 שנה... תגב אם בחרת להיות קוטל שדים ממין זכר, אז חתול היא בעצם נקבה כלומר חתולה-שדה חתולה... ראה תמונה

btekx

New member
אררררררררר מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!! !!!!!!!!! !!!!!! !!!!!!! !!!!! !! !! !!!!!! !! !! !! !! !! !! !! !! !!!!! !! !! !!!! !!!!!!!!! !! !!!!!!!!

0 לבבות 0

New member
מזל טוב
מצטערת שלא הגעתי לארוע.

היו לי התחייבויות קודמות
אז שוב מזל-טוב, ושיהיה עד 220

צ ל י ל 8

New member
מזל טוב

ממי את נהנית יותר סמדר? מההירואית או מהדימון סלייר? כל הכבוד. אני לא מסוגלת להשקיע כמו שאת עשית

מהדימון סלייר בוודאות

היכולות תנועה של הדימון סלייר גבוהות בהרבה משל ההרואית שלי. הדמג' שלה בשמיים ויש לה 80 % רסיסטנס לקללות..... כלומר, כמעט שום דבר לא פוגע בי. (אין לי אפילו את האפשרות לקבל הירו ויל.... כי לא צריך) בקיצור, נכון לעכשיו זו דמות מושלמת. לפחות מבחינת ההנאה שלי . לגבי העליית דרגות המהירה. אם הייתי מעלה עכשיו דרגות הרו למשל, אין מצב בחיים שהייתי מגיעה לדרגה 200 תוך 10 ימים. העלייה המהירה בדרגות היא שילוב של נחישות שלי, של הרבה באפים של ניסיון נוסף (לפעמים כפול 8 ויותר) אבל בעיקר בעיקר בעיקר זה קשור לסקילים של הדימון סלייר. אני לא הייתי מסוגלת להעלות אף דמות אחרת כל כך מהר. הרואים למשל הורגים 3 מפלצות בכל פעם..... דימון סלייר הורגים 15 ..... אז תראי לעצמך באיזו מהירות ניקיתי את המפות ב LHC. תוסיפי על זה ציוד מעולה שהכנתי מבעוד מועד..... האטק ריינג' שלי מעל 100 אלף נקי.... אני נהגתי לעשות סולו על המפה ולעשות ליץ' ל 5 אנשים. ניקיתי את המפה במהירות ספיד וקיבלתי ככה מלא ניסיון. אנשים באליאנס שלי בכו אתמול שהם לא יודעים אייך יעלו דרגות עכשיו... כי אין את סמדר לעשות להם ליץ'.

btekx

New member
אז יש לי הרגשה שבקרוב תנטושי את הירו שלך...

תראה

כמו שאתה יודע. הרואים מתחזקים כפול 2 ואולי 3 בקרוב.... אבל יש לה 0 הגנות. אני לא מחליטה החלטות.... כרגע נהניית מאד מאד מאד מהדימון סלייר..... יש לה יכולות בלתי מוגבלות....

btekx

New member
כן חייב לתקן כמו להוסיף למכונאי עוד הגנה!!!

רוב דמויות אין סקיל הגנה כמו לקוטל שדים, (ולדעתי דמות זה ממש מוגזם...) לדעתי חייב להוסיף לסקילים הגנה...

מ י ל ר

New member
יאא מזל טוב!!!

איזה תענוג, 2 דמויות רמה 200 כבר.. בא לך לאמן קוסם קרח?

תודה !

נראה לי שאתה עושה את העבודה בצורה מושלמת ולא ממש צריך אותי
. אני לא כל כך טובה בלשחק קוסמים... כל פעם שאני משחקת בקוסמת שלי אני מתעצבנת. ואתה ממש פרו עם הקוסם שלך !!! הבטחתי לעצמי שאני לא מכינה ומאמנת עוד דמויות.... אין לי כח לאימונים... אני כל כך שונאת את זה שרציתי כבר לגמור עם זה כמה שיותר מהר.... לפני שהכרטיסי X2 נעלמים מהקאש שופ.... עכשיו אפשר 100 % להנות ....... נראה לי שגם הייתי "חייבת" להביא את הדימון סלייר שלי לאותה עמדה כמו ההרואית.... לא יודעת למה...

אבישי ר

New member
כל הכבוד

עכשיו אחרי שהגעת לרמה 200, מה המטרה שלך בעצם במשחק? הרי אין לך כרגע ממש משהו לעשות חוץ מבוסים פה ושם (או שזה דווקא מה שבעצם רצית מההתחלה?) ולהרוויח כסף זאת שאלה שמאוד מעניינת אותי והייתי מאוד שמח אם תעני לי עלייה, אם את רוצה כמובן...

תראה

המטרה שלי היא רק להנות ולא לטחון שעו מול המחשב.... אז לקחתי 10 ימים. השקעתי בהם כמו ....טחנתי שעות אני מודה. ניצלתי את האיוונט של הכרטיסי ניסיון כפול ואיוונטים של נקסון. ועכשיו לא אצטרך יותר להשקיע זמן בלעלות דרגות. מה שאני עושה במשחק בדרגה 200 זה בוסים וחוסכת כסף ואן אקס..... אני די "אכלתי", את כל החסכונות שלי. אין לי כמעט מזוס (במושגים שלי) יש עלי פה ושם איזה 300-400 מיל.... בוסים זה כייף. אם תשים לב אני אוהבת דמויות שמעולות בבוסים. אני מאד מאד מאד נהניית לעשות אן אקס. לאחרונה היתה תקופה שהתמכרתי לזה וכל הזמן היעד שלי היה לבדוק לכמה הרבה אן אקס אני מגיעה.... הגעתי לסכומים מאד מאד יפים.... אם לא הייתי משדרגת את הציוד שלי היה לי היום מעל 1000 אן קס. רוקנתי כמעט הכל (שמרתי ממש מעט, אם פתאום יצאו חיות קבועות או משהו ממש שווה בקאש שופ). אני צריכה לחסוך מחדש ולעבוד על עוד כמה חפצים שלי. יש לי עוד הרבה משחק עם קוביות לעשות ואין לי תקציב לזה עדיין. ממש צריך לצבור מחדש.... בקיצור: בוסים, מזוס, אן אקס, שיפור ציוד וכד'. כל הזמן נראה לי שיש לאן לשאוף בשיפור הציוד..... אני חוסכת ומשדרגת....

מ י ל ר

New member
רמה 200 זה לא סוף המשחק לדעתי

אם אתה בן אדם שלא מחליף דמויות כול שנייה (כמוני לדוגמא) המטרה היא להתחזק כול הזמן, בשביל להתחזק צריך לעשות כסף. בשבילי הרמה זה סתם משהו שמפריע, אני גם רוצה להיות 200 בשביל שאני לא אצתרף להתאמן פה ושם. כול הסקילים שלי כבר ממוקססים גם ככה. כי אם תחשוב על זה, רמות גבוהות אמורות לעשות בוסים, אבל רמות נמוכות אמורות להתאמן, ואין ספק שלהתאמן שעות בטירה זה לא הדבר הכי כיף שבעולם.

אבישי ר

New member
לדעתי

אחרי רמה 200 אין טעם להמשיך לשחק באותה הדמות... בשביל מה לחזק את הדמות אם גם ככה היא לא תוכל להרוויח EXP? למרות שאני חושב שאם המטרה היא להגיע ל 200 ולעשות בוסים, אז כן אני יכול להבין. כל מה שאתה עושה אחרי רמה 200 זה לדבר עם חברים, פה ושם בוסים וזהו. כמובן שאצל כל אחד זה שונה ואני האחרון שיכול להבין מה קורה אחרי רמה 200 (בהתחשב בעובדה שהרמה הכי גבוה שהגעתי אליה היא 141) אבל מנקודת מבט שלי אין שום טעם בלהמשיך אחרי רמה 200. לדעתי זה או לפרוש ולקחת קצת הפסקה מהמשחק אחרי תקופה כל כך ארוכה או לפתוח דמות חדשה ששמת עלייה עין.

miss_t

New member
תנסה לדמיין את עצמך רמה 200

עם ציוד נובי... לא הייצת רוצה לשפר ציוד? להיות חזק יותר? למה חזק יותר? כי יש בוסים כמו HT פינק בין ואמפרס בקרוב ועוד רבים אחרים שאם תהרוג אותם יותר מהר ותהיה חזק יותר - תוכל להרוויח את הדרופים שלהם ותוכל להשיג את המטרות שצוינו פה קודם לכן כמו עשיית כסף וNX תעצור שנייה ובאמת תדמיין את עצמך רמה 200.... מקווה שהצלחתי איכשהו לענות על השאלה העיקרית שלך- בשביל מה לחזק את הדמות אם גם ככה היא לא תוכל להרוויח EXP?

תלוי אייך אתה רואה את המשחק ומה המטרה שלך

אם המטרה זה להגיע ל 200 אז אין טעם להמשיך אחרי דרגה 200..... אם המטרה זה להנות ולהשיג עוד ועוד מטרות במשחק אז בעיניי, לפחות בשבילי, הכייף מתחיל אחרי דרגה 200 ! למרות שיש לי ריינג' מעולה ואני עושה מקס דמג' אני עדיין רוצה להשתדרג.... תמיד יש לי שאיפות נוספות. ואפשר להתאמן גם בלי ציוד.... אני עשיתי ליץ' למלה אנשים לדרגות כמעט 170 ב 10 ימים האחרונים ויש להם ציוד של דרגה 100..... אם אתה רוצה להיות חלק מבוס ראן ולהיות מבוקש לפעילויות חברתיות במשחק אתה צריך להשקיע בדמות שלך. אני אוהבת להיות נאמנה לדמות אחת ולהתמיד בה. ולעשות אותה הכי חזקה שאני מסוגלת. ככה כייף לי. בכלל לא בא לי על עוד דמות בעתיד הנראה לעין. אני לא חושבת שאכין עוד דמות במייפל. אני פרפקציוניסטית מדי.... זה ידרוש ממני יותר מדי השקעה ....

Guid

New member
פשש, סחתיין!!

וואו, 2 דמויות ברמה 200!!!! אני חסר מילים!

למעלה