דרגה 184

דרגה 184 ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo6.gif

שימו לב שנעלמה לי הגילדה. וגם כל החברים. כנראה איזה באג במשחק. אף אחד לא יודע שעליתי דרגה חוץ מכם.

Guid

New member
מזל טוב סמדר!! :)

ו..... גם אני עליתי רמה!!!!!!! לא להאמין! כבר חצי שנה שלא עליתי, נראה לי... XDD אז עכשיו אני רמה 83 סופסוף! וזה ממש מגניב! ועכשיו יש לי את הסקיל אינפרנו!! והוא פשוט א-ד-י-ר!!! ו... ו... אני ממש מתלהב....

הוא מרביץ נזק של כמעט 7 K במהירות גבוהה

זה אומר שאם לא שמים לב במכה השלישית הופכים לרוח רפאים. בנוסף ההימס מסביב מוסיפים להורדת ה HP....

Gods Revenge

New member
מזל טוב!!!! +שאלה

את עשית hp wash? או שזאת כמות ה-hp הטיבעית ללוחם ברמה הזאת?

Gods Revenge

New member
שום דבר בעולם הזה לא בטוח (משו שלמדתי בצבא)

ואני שואל כי לdk שלי יש טיפה יותר מ6K hp והוא רמה 95... נגיד תכפילי ב-2 כי היא כמעט פי 2 רמות.... מה שכן אני יודע שלhero יש יותר hp מלdk השאלה אם זה כזה הבדל...

btekx

New member
רק ללוחמים ופיראט אגרופים יכול להגיע לHP כאלו

אני מה זה מקנא!! לוואי שפיראט אקדחון יהיה בעלי HP גבוהה... (רמה 152 ועדין לא הגיע ל5K HP....)

עשיתי HP WASH , עם המון נקודות.

ורצוי לכל לוחם לעשות. זה עיניין קצת יקר.... נכון לעכשיו חסרים לי 32 STR על הדמות שלי. מחכה ל SALE שך AP RESET. לא קונה במחיר המטורף הרגיל.

Gods Revenge

New member
עוד שאלה

שמעתי שרצוי לעשות את זה רק מהעבודה הרביעית... זה נכון?

אני לא יודעת. אני עשיתי רק בעבודה רביעית.

אני אשאל בשבילך במשחק כשהגילדה והחברים שלי יחזרו.....

כשעולים דרגה...

במקום לשים את נקודות ה AP על STR או DEX שמים אותן על HP. אחר כך קונים בקאש שופ כרטיס של AP RESET ןמורידים MP תמורת ה STR שאיבדנו. בעיקרון צריך לעלות דרגות עם ציוד INT כדי לקבל מספיק MP שיהיה אפשר לקזז ממנו. ו AP RESET עולה המון. צריך לחכות לSALE. בחג המולד קניתי 45 כרטיסים כאלה במכירה מיוחדת של 30 שניות.

מ י ל ר

New member
בע

אני נשבע לך שקראתי 5 פעמים ולא הבנתי מעלים את הנקודות ב-hp סבבה, זה גם נקודה אחת בודדת? ואז קונים באנקס משהו שמוריד מה-mp? פה איבדתי אותך... חח

yonVata

New member
אז ככה:

אתה מעלה את הHP (אני לא זוכר כמה זה מוסיף בדיוק, אבל זה מוסיף יותר מ1...) במקום את הSTR או הDEX, אחריזה אתה קונה בNX כרטיסים שאיתם אתה לוקח MP וממיר אותו לSTR (או DEX) בשביל לפצות על מה שחסר לך כי שמת אתזה בHP... העניין הוא כזה, כידוע ללוחמים כמעט ואין MP, והירואים בפרט יש הכי פחות מבין הלוחמים... אז מה שהיא עושה זה משתמשת בציוד עם הרבה INT כשהיא עולה רמה, ומזה מעלה לה את הMP יותר (ואני לתומי חשבתי שזה רק אצל קוסמים) דבר אחרון, כמו שהיא אמרה, הכרטיסים האלה יקרים יותר מהחיים שלי, אז מחכים שיהיה להם סייל מטורף ואז קונים...

נכון !

כתבתי בבוקר תשובה ממש מושקעת אבל תפוז הרס לי אותה וחירבש את הכתב אז התייאשתי.

למעלה