דרגה 176
פ פעם 3 סוכריה New member 21/1/10 #1 דרגה 176 ../images/Emo6.gif../images/Emo218.gif../images/Emo127.gif
T Touched By Angels New member 21/1/10 #10 האמת ../images/Emo3.gif שרציתי לומר לה "מזל טוב" אחרי שכתבתי לסמדר, אבל נזכרתי שאני צריכה לסדר עוד כמה דברים לבי"ס
האמת ../images/Emo3.gif שרציתי לומר לה "מזל טוב" אחרי שכתבתי לסמדר, אבל נזכרתי שאני צריכה לסדר עוד כמה דברים לבי"ס
H Hasselblad New member 21/1/10 #13 האמת שבכלל לא ראיתי את הפרשי השעות בין ההודעות... פשוט הייתי מחוברת איך שהגבת לה אז אמרתי בוקר טוב... זה לא היה בציניות או משהו... באמת התכוונתי לאחל לך בוקר טוב
האמת שבכלל לא ראיתי את הפרשי השעות בין ההודעות... פשוט הייתי מחוברת איך שהגבת לה אז אמרתי בוקר טוב... זה לא היה בציניות או משהו... באמת התכוונתי לאחל לך בוקר טוב
T Touched By Angels New member 21/1/10 #3 וואו, את ממש טסה יחסית לרמות שלך!../images/Emo24.gif מזלטוב
D deisy New member 21/1/10 #9 מזל טוב!!! איך את עושה את זה? טוב, כנראה שצריך גם לשחק כדי לעלות רמות כבר חודש אני תקועה ב 162 ה 200 כבר ממש קרוב! איזה מגניב!
מזל טוב!!! איך את עושה את זה? טוב, כנראה שצריך גם לשחק כדי לעלות רמות כבר חודש אני תקועה ב 162 ה 200 כבר ממש קרוב! איזה מגניב!
G Guid New member 21/1/10 #11 וואו. מזל טוב! D: ביגפוט מביא כ``כ הרבה אקספי?! /tapuzforum/images/Emo6.gif
פ פעם 3 סוכריה New member 22/1/10 #21 הרבה הרבה הרבה יותר בתמונה אני עם כרטיס של X2 ניסיון + HS + תוספת לפארטי. כל BF X1 נותן לי 0.6 % זה אומר כמעט 200 BF לדרגה. .
הרבה הרבה הרבה יותר בתמונה אני עם כרטיס של X2 ניסיון + HS + תוספת לפארטי. כל BF X1 נותן לי 0.6 % זה אומר כמעט 200 BF לדרגה. .
D deisy New member 23/1/10 #22 ולא שווה לך יותר להאתמן נגיד ב TT? נראה לי סיוט לחפש כל היום את ביגפוט לא יותר כדאי לקחת בישופ איתך וללכת לאבירים האחרונים שם ב TT? ועל הדרך יש את לייקה...
ולא שווה לך יותר להאתמן נגיד ב TT? נראה לי סיוט לחפש כל היום את ביגפוט לא יותר כדאי לקחת בישופ איתך וללכת לאבירים האחרונים שם ב TT? ועל הדרך יש את לייקה...
T ToryMaster New member 21/1/10 #12 איךאיךאיך אני כבר שבוע נכנסת לדמות, מסתובבת קצת, משתעממת למוות ומתנתקת
L LaChicaDeLasNovelas New member 21/1/10 #18 אשמח../images/Emo24.gif משעמם לי טילים לבד..... גם עדיין אנחנו חייבות LMPQ יחד!!