יש לו תסרוקת כמו מישהו שיצא לפנסיה מהמאפיה!!!!! הוא גם יותר מדי חלקלק! יש לו אופי חמוד!!! אבל כוסון זה המראה החיצוני!!!!!! וחוץ מזה ילד בן 11-12 לא יכול להיות כוסון! אין לא אפילו מבנה גוף! הוא סתם שחיף... אני לא מבינה מה ההתלהבות...
אז הנה דוליז שהכנתי... שלי ושל מי שאני אוהבת... קוראים לו עודד... הוא חמוד נורא!!! לצערי הרב יש לו חברה... והוא יצא יותר נמוך ממני למרות שהוא יותר גבוה ממני הוא גם לא כזה שרירי כמובן אבל הוא חמוד נורא! והפנים שלו לא מעוותות כמו בתמונה...
אני יעשה רשימה של כל האנשים הכוסונים בסרט, ואם אני שוכחת מישהו נא להזכיר לי... ואם מישהו לא מסכים איתו הוא יכול לקפוץ לי, טוב אז- מאלפוי, הארי, רון, ווד, דמבלדור (אבל זה רק בגלל שענבל הצביעה עליו במקום על הארי.. עזבו אני מתוסבכת
), סנייפ איכשהו עובר,ויש את...סיריוס! הוא חייב להיות כוסון! אם הוא לא יהיה כוסון אני לא הולכת לסרט השלישי!ו... דאדלי! פחחחח כן, ברור.. טוב... תגידו לי אם שכחתי משהו... אדיוס
שלא הזכרת את סדריק??? נכון, הוא לא מופיע בסרט הראשון, אבל הוא הדמות הכי חשובה (הממ...בשבילי...) בכל הספרים, ואי אפשר להגיד משפט עם המילה ´כוסון´ בלי להזכיר אותו, חוץ מזה שהוא הרבה יותר מכוסון, אבל מילא...
דראקו הכוסון?!? לא הגזמת? מספיק שאת אומרת את זה באיי סיי קיו אבל פה ליד כולם??? כמה מושפלת את יכולה להיות? למי שלא מכיר אותי אני הדס חברה של ענבר (כן נקודה כואבת) יאללה בה ביי
להדס יש בעיות נפשיות קשות, אנחנו בטיפולים עליה ואנחנו מקווים שזה יעבור עוד מעט בינתיים אין מה להלחץ היא תצא בריאה ושלמה (אנחנו מקווים)ולמי שלא יודע הבעיה של הדס היא- שפשוט אין לה טעם בבנים... כן, כן זה קורה לכל אחד בשלב מסויים... וזה יעבור...
אהמ אהמ לי יש בעיות נפשיות?!? באמת?!? טוב מכיון שענבר אמרה שאין לי טעם בבנים ועוד שלה כ"כ יש... אז מזה טעם בבנים? לאהוב ילדים בני 10-12 שלא יודעים מזה כוסון?!? שאם תפגשו אותם ותגידו להם את זה הם לא יבנו מה אתן רוצות מהם? לי יש טעם ועוד איך טעם... אם כל כך ביקשתם את זה אז אני אוהבת( זאת לא מילה ) את דודי בלסר התותח יאללה בה ביי
גם פו גם הטוש גם את הבלונדינית גם את ~אהם אהם~ גם את ניר ועוד ועוד ועוד וגם את דודי??? לא הגזמנו?... תשמעי, אני יודעת שאת איך לומר, לא מסתפקת במשהו אחד אבל מה יקרה שהם יגלו?? במיוחד פו... אני לא יודעת מה תעשי עם פו... תשמעי את במצב קשה... ~תחשבי על זה~ ענבר(ה)