דקל קינן

eran 89

New member
דקל קינן

אני חושב שמגיע לנושא הזה שרשור חדש, אם המנהלים חושבים שלא, אז תעשו מה שבא לכם. היום, מיד אחרי שדקל קיבל את האדום הוא בעט בשלטים לפני הירידה מהמגרש תוך כדי בכי, נפל, קם, זרק את הכיסא של השופט הרביעי ובעט בשלט שלו (קלטו בטלויזיה רק את החלק עם הכיסא). מה דעתכם על זה? לדעתי המעשה הזה רק מראה כמה איכפת לו מהמצב של הקבוצה וכמה כואב לו בגלל זה. אחד האירועים המרגשים היה כשהוא עבר ליד היציע עם דמעות בעיניים וכל ג' שר לו. אותי היום הוא קנה. שחקן נשמה. אוהד.

איי דקל דקל באמת שחקן נשמה

וגם לא הגיע לו אדום זו היתה הצגה...מה שכן עכשיו בטח ההתאחדות תעשה לו משפט כי הרי וקסברגר אמר שזה ירשם בדו``ח...ולך תדע אם לא ירחיקו לנו גם אותו...

יש בזה משהו

מאוד אכפתי אבל אם הוא יורחק ובצדק לכמה משחקים הקבוצה תפסיד אבל אין דנים אדם בשעת צערו דקל קינן שחקן גדול עשה משהו לא אופייני לא לו ולא למכבי

dios4

New member
אולי

וזאת לא הפעם הראשונה שהוא מוכיח שאכפת לו מהקבוצה. אבל אולי היום הוא הוכיח שהוא טיפה טיפש, באתחדות רוצים לעשות רק רע לחיפה!! לכמה משחקים ירחיקו אותו? מה יהיה הנזק שלנו בהגנה בגלל כסא עף!

נכון זאת טפשות גדולה

ואם הוא יורחק כבר אין בלמים ואין שוער...ואולי האוהדים יצטרכו לשחק...=\

eran 89

New member
הוא אולי עשה מעשה טפשי, אבל לא

שופטים אדם בשעת כעסו. אני בטוח שהוא ילמד את הלקח שלו ולא יחזור על כך. בכל מקרה הנזק בהרחקה שלו יהיה גדול.

אני מת על קינן,השחקן שאני הכי אוהב

ולדעתי לא הגיע לו צהוב שני,כי לא היה פאול בכלל..אבל זה לא העיקרון..מה שחשוב באמת זה שעוד שחקן מתפרץ בחיפה!!מישהו חושב שזה מקרה??אם היו מטפלים בהתחלה כמו שצריך(דירסאו)שחקנים היו חושבים אחרת..גם קינן לא יקבל עונש על ההתנהגות,כי זה כבר מאוחר מידי..לאיפה חיפה הולכת??העונה הכי בזיונית שאני זוכר

ה מרקיז

New member
מי ששיחק כדורגל יודע כמה אמוציות

יש במשחק הזה. בגלל זה אתם רואים שחקניים גולשים כאילו ללא כדור על רגלים של שחקנים (חוץ מאבוקסיס...) אבל למעשה זאת התשוקה שמעבירה אותם על דעתם. קינן, גם קיבל צהוב ראשון שהוא בחזקת ספק וגם הצהוב השני שבכלל לא היה! הייתה הצגה מוחלטת. ואם השופט לא יודע אז שלא יעשה כלום. איך לעזאזל הקוון הטיפש הזה ראה שם פאול?? בכל מקרה קינן ידע כמה חוסר צדק נעשה כאן ואיך ב 10 שחקנים חיפה בחיים לא יכולה לחזור ולכן רתח כ"כ וזרק את הכיסא. לפחות הוא מראה רגש, וככה השחקנים צריכים להיראות במצבים כאלה קשים, שכולם ביחד. לא כמו מסודי האפס. אני אקדיש עד מעט משהו שגם מסודי יהיה חלק אינטגרלי בהודעה..

אני שיחקתי כדורגל,וגם אני הייתי

עצבני,ואני חושב שכל אחד מאיתנו מקבל עצבים שהוא משחק כדורגל..אבל להשתולל ככה?מילא לבעוט בשלטי הפרסום,זה בא בשניה ובלי לחשוב,אבל לזרוק את הכסא??ברור שזה מראה שהוא עצבני,אבל זה היה מיותר לגמרי..אתה מסכים איתי שלבוקולי אכפת מהקבוצה?אם כן,תראה את האדום שהוא קיבל נגד אשדוד?הוריד את הראש ויצא..ככה צריך,למה לגרום נזק למשחקים הבאים?שחקנים מרשים לעצמם לעשות מה שבא להם..ובעיקר אלה שבטוחים בהרכב..רפאלוב בלי לזרוק כיסא רואים שאכפת לו,הילד הזה בוכה אחרי כל משחק ששורקים בוז..לא צריך להתפרע כמו קינן..הוא יכל לעצור את עצמו!מסודי?פעם ראשונה שאני מודה בטעות שלי עליו,הוא כשלון!שילך הביתה,יחד עם אנדרסון ואולארה,וזה הזמן שיעשו חצי עונת בנייה,ושנה הבאה להתחיל מחדש

ה מרקיז

New member
לא הצדקתי את מעשיו. פשוט

אתה קיצוני מדי בגישה. הוא יקבל עונש, ילמד וימשיך הלאה.

Olympic Hero

New member
אותך הוא קנה? אותי הוא יצליח לקנות

בחזרה רק אחרי שהוא יוכיח שוב על המגרש שהוא לא עוד ילד מפונק שמאבד שליטה בקלות, ולא חושב על ההשלכות למעשיו. קינן התנהג בצורה מחפירה ומתחת לכל ביקורת. אם הייתי רוני לוי הייתי מעביר לו סדרת חינוך רצינית. מה שהוא עשה זה בדיוק מה שגורם לחיפה להראות ככה. אין לדברים לא ספורטייבים כאלה מקום בכדורגל, בטח לא במועדון כמו מכבי חיפה. אולי איכפת לו(למרות שבאופן אישי לדעתי הוא התעצבן בכלל כי האדום לא היה מוצדק לדעתו, ולא בגלל התוצאה), אבל גם בשביל להראות איכפתיות יש דרך מסוימת.

eran 89

New member
ההתנהגות הזאת רק מוכיחה שיש

שחקן ששווה ללכת בשבילו למשחקים. שחקן שלא משחק רק בשביל הכסף, אלא גם בשביל ערכים אחרים. שחקן שאכפת לו שהקבוצה שלו משחקת גרוע ולא יכול לשמור בתוכו את כל האמוציות שהיו לו באותו רגע. המעשה הזה נבע רק מדבר אחד: הוא אוהב את הקבוצה וכואב לו על איך שהיא נראית. תאמין לי שאם היו עוד 10 דקל קיננים היינו במצב פי 10 יותר טוב. ההתנהגות שלו אכן מצריכה עונש מצד הקבוצה וההתאחדות, אבל לרוב האוהדים שהיו אתמול במשחק הרגע הזה ישאר בזיכרון לעוד הרבה זמן, ולאו דווקא לרעה.

Olympic Hero

New member
אם התנהגות לא מקצועית

גורמת לקהל להזדהות איתו, אז אולי מצאנו את הסיבה שחיפה לא מצליחה השנה. קינן שחקן מעולה, הוא עולה השנה בכל פרמטר על אריק בנאדו. אבל בנאדו בחיים שלו לא היה מאבד ככה את העשתונות, כי ככה מקצוען מתנהג. ואין ספק שלבנאדו היה איכפת מהקבוצה לא פחות(ואפילו יותר) מקינן. בשורה התחתונה, בלי שום קשר למניעים ולאיכפתיות, קינן התהנהג בחוסר מקצועיות וזה מעפיל על הכל.

``אין אדם נשפט על צערו``

וזאת ההוכחה שיש לו צער אם כי ההתנהגות לא מוצדקת היא מוכיחה על הצער...וזה עדיף משחקנים ששמים פס על כולם לוקחים את הצק השמן בסוף החדש ועושים חיים!!!כן עדיף לי שחקן אחד שאכפת לו באמת ממאה ש``יתנהגו יפה`` כי לא אכפת להם באמת...זוכר את חרזי שהפך שולחן במחצית עם כפ``ס? לפחות אכפת לו באמת ויש מעט כאלה לצערי...

Olympic Hero

New member
עזוב אותך קלישאות בכותרת...

בשורה התחתונה לא צריך לזרוק כיסאות באוויר או לקלל את כל העולם כדי שיהיה לך איכפת. איך למען השם אתה יודע מה השחקנים מרגישים? יש לך מכונה שבודקת את הרגשות שלהם? הם חייבים להחצין רגשות כדי לזכות באהדת הקהל? אני שמח מאוד שקינן נמצא במיעוט ולא כולם מתנהגים ככה. נכון, זה מסמל איכפתיות, אבל זה גם מסמל חוסר מקצועיות, ובנינו? לדעתי מקצועיות הרבה יותר חשובה.

הא,ולדירסאו ודוידוביץ` לא מגיע

סדרת חינוך?כי הם גדולים יותר?או כי פשוט הם שחקנים יותר חשובים במערך של רוני לוי..

למעלה