דקל קינן

Olympic Hero

New member
דירסאו קיבל עונש מספיק גדול

שכלל קנס כספי ועונש הרחקה ל-2 משחקים. דוידוביץ' לדעתי לא עשה שום דבר רע עדיין שמצדיק "סדרת חינוך". וחוץ מזה, מה הם קשורים עכשיו? קינן וארבייטמן קיבלו עונש מוצדק. למה לשנות את זה שוב לדוידוביץ' ודירסאו?

מסכים חלקית

קינן וארביטמן באמת קיבלו עונש מוצדק,ודוידוביץ` באמת לא עשה משהו חריג שמגיע לו את זה,אבל דירסאו?אבישי אתה יודע שהוא קיבל עונש בדיחה,וזה כי רוני לוי צריך אותו כמו אויר לנשימה,המשחק שלו תפור לשיטה של לוי,בעוד שלקינן וארביטמן יש מחליפים בשביל לוי.. זאת עוד אחת מהטעויות שלוי עושה,וגם זה גורם למרמור..שחקנים כמו ארביטמן יחשבו לעצמם:רק זרקתי חולצה וקיבלתי סדרת חינוך,ודירסאו הלך מכות וקיבל קנס כספי מצחיק?זה פייר?

Olympic Hero

New member
קודם כל, אל תעשה פיל מעבר

אני לא יודע מה זה בשבילך "סדרת חינוך" אבל השעייה מאימון אחד זה לא כזה רציני. גם קינן וגם ארבייטמן צריכים להסתכל על עצמם בלבד ולהבין שמה שהם עשו זה חמור ואסור שזה יחזור על עצמו. אם הם יסתכלו על אחרים ועל העונש שהם קיבלו, מצבם יהיה בכי רע.

אתה לא עונה על מה שכתבתי..

יש עובדה בשטח,בדירסאו מטפלים ביד רכה,וב``ילדים`` קינן וארביטמן ביד קשה..אז נכון,הרחקה מאימון זה לא בשמיים,אבל לרוני לוי אסור להבדיל בין השחקנים..והנה הוא עושה את זה,ומצב הקבוצה ושלו בכי רע..

Olympic Hero

New member
כי כל מקרה לגופו.

לדעתי כל ההחלטות של רוני לוי בנושא(דירסאו, דוידוביץ', קינן וארבייטמן) היו מחושבות וחכמות. יותר מזה, אין לי כבר מה להוסיף.

לך אין מה להוסיף בנושא?גם לי אין...

אני כבר אמרתי,שרוני לוי טעה ובגדול בהתייחסות שלו למקרה דירסאו,ויש עובדות בשטח..עם זה תתווכח כמה שאתה רוצה!

שי מילר

New member
מנהל
אכן שחקן נשמה,

אבל ההתנהגות שלו ראויה לגנאי. הוא התנהג כמו שחקן של בית"ר מונטיפיורי מליגה ג´, ולא מגיע לו פרס על זה.

eran 89

New member
מסכים, אבל תאמין לי שאת האהדה של

הרבה מאוד אוהדים הוא הרוויח אתמול.

למעלה