דקים.

impale

New member
.....

יש למשל באקסודיה היפאנית סימן כוכב מחומש שהינו סמל פגאני. אז אצלינו שינו אותו בקלפים והכל לסמל כמו זה של "המעגל המשתק" סוג של עיגול משונה יש גם קלפים שלמשל בצורה היפנית שלהן הם הראו דמויות כמעט עירומות לחלוטין או פשוט חופשניות מדי-אז הם נערכו . בעונת ה GX למביני היפאנית או לקוראי התרגום האנגלי שכאן-התלמידים מקללים את דוקטור קראולר וצוחקים עליו כל הזמן באנגלית מסיבה משונה-לא קוראים לו מתרומם אלא רוכשים לו כבוד.

impale

New member
האמממ.

בעקרון הכי טוב יהיה לקנות "סטרקצר דק" ולהתבסס עליו אבל בקשר למה שרשמת מספר נקודות למחשבה BACKUP SOLDIER-אין לך אפילו מפלצת אחת שזה יכול להביא ^^ SOUL EXCHANGE יש לך רק הקרבה אחת... SPIRIT RYO-אין לך עוד דרקונים לזרוק בשבילו.. ~~~~~~~~~~ מהיכן את =)?

baroolit8

New member
אוקי

לגבי BACKUP SOLDIER ו-SOUL EXCHANGE צדקת אני פשוט לא שמתי לב .... אבל בשביל ה-SPIRIT RYO יש לי את ה- D. TRIBE ואם שאלת מהיכן אני אז- מאזור חיפה ודרך אגב יש שם טורנירים???

impale

New member
תגובה.

לגבי חיפה-אין לי מושג. ולגבי ריו.. ספיריט ריו דורש שתזרקי דרגונים מהיד די טרייב משנה את המפלצות שעל המגרש לדרקונים,לא? אם כך אז אין שום תועלת בקומבו שלהם ^^

Witchcrafts

New member
דקים. ../images/Emo218.gif../images/Emo131.gif

רוצים לקבל עצות לשדרוג הדק? מעוניינים להשוויץ בדק שלכם? החלטתם שהגיע הזמן ליצור אחד כזה ואתם זקוקים לעזרה וליעוץ? נחוץ לכם קלף כלשהו לשיפור וחיזוק הדק, אך אינכם יודעים מהו? אתם אוהבים לכתוב המון פעמים את המלה "דק"? P-: גיליתם ששימוש בקלפים בתור מניפה ו/או מפיות ו/או משטח להנחת סכום - יעיל? כל שעליכם לעשות הוא להכין את הצ'ק עבור פרדי, כשכר טרחה, ופשוט לשלוח תגובה לשרשור הזה. - או להסתפק רק בתגובה.
כמובן שאם ניחנתם בחשק לחלק עצות, הערות והארות הקשורות לקלפים - אתם יותר ממוזמנים.

החפיסה שלי מוכנה:

25 מפלצות: סטיל אוגר גרוטו #1 טייהון #2 קומורי דרגון לסר דרגון דרקון תינוק כחול עין אדום עין לאסטר דרגוןX2 לורד אוף די פאלאדין אוף וואיט דרגון סוניק בירד טראפ מאסטר קוסם זמן מאסקד דרגון X3 דרקון אפלה אדום עין ארמד דרגון LV5 X2 אפרוח שחור אדום עין אלמנט דרגון טווין הדד ביהמות' ארמד דרגון LV3 X2 ושני פיוז'ן: מאטל דרגון וט'אוזנד דרגון 15 קסמים: וואיט דרגון ריטואל טריביוט טו דה דומד דה פלוט אוף סמונינג דרגון סול אקסצ'ינג' מאונטן פולימריזשיון פרימטור בריאל סורדס אוף רבילינג לייט דה גרייבירד אוף דה פורת' דיימנשיון סנץ' סטיל נובלמן אוף קרוסאוט סטמפינג דיסטרקשיון X2 רילוד הבי סטורם 10 מלכודות: די טרייב ברסט ברת' טראפ הול סיספייר דרגונס רייג' אינטרדיימנשיונל מאטר טרנספוטר קול אוף דה הונטד דה דרגונס ביד טראפ ג'אמר קורס אוף אנוביס וסייד דק: מיסטיקל ספייס טייפון קריצ'ר סוואפ X2 רילוד סטאמפינג דיסטרקשיון דרגון טרז'ר שאדו ספל רקלס גריד מאונטן היוזאנריו ג'אר אוף גריד רובין גובלין פישור סנגה של הרעם פלוט אוף סמונינג דרגון לפרדי ולכולם, אני אשמח לתגובות אבל בלי להגיד שמשהו חרא או ממש לא טוב או לא שווה כי זה מה שיש לי. אם תכתבו משהו מעליב אני פשוט יתעלם

רציתי להגיד משהו קטן

יש לך שני מפלצות שילוב ומשלב אחד,אתה אולי צריך קוסמת אמונה(הערה:עדיף לא להשתמש במפלצות שילוב) מקווה שלא העלבתי

slifer

New member
גם נכון אבל...

יש לו קלף שיכל לעזור לו לזמן דרקון עם פחות מ-1500 התקפה כמו דרקון תינוק ואם הקלפים האחרים שלו ביד אז זה יקל על השילוב, וחוץ מזה זה זימון מיוחד אז באותו תור הוא יכל לזמן עוד מפלצת.

slifer

New member
הרעיון הוא

שיהיו לו כמה אפשרויות שליוב ככה שיהיו לו 2 אפשרוית. תעשה לי טובה ואל תמשיך לשרשר כי על כל דבר אני אענה לך וכבר אין לי כח.

Reilak

New member
הדק שלי...

אני משחק יותר מג'יק אבל הייתי שמח לדעת חוות דעת על הדק הזאת והאם היא תשרוד אחרי תור אחד :) יצורים (כולל יצורי אפקט)- 21 Summoned skull X2 Gemini elf X1 Vorse raider X1 Giant red snake X1 Dunames dark witch X1 Aqua madoor X1 Islan turtle X1 Mystical elf X1 Millennium shield X1 Barrel dragon X1 Goblin attack force X1 Slate warroir X2 Ancient lamp X1 Needle worm X3 Morphimg jar X2 Big shield gardna X1 קלפי קסם - 14 Malevolant nuzzeler X1 Card destruction X1 Monster reborn X1 Pot of greed X1 Tribute to the doomed X1 Gravekeeper's servant X2 Swords of revealing light X1 Nightmare's cage X2 The dark door X2 Mystical space typhoon X2 מלכודות - 7 Spell binding circle X1 7tools of the bandit X1 Magic thorn X1 Mirror force X1 Spell jammer X1 Robbing goblin X1 Trap hole X1 יאללה ביקורות...

יפה

יש לך הרבה קלפים טובים (אני מקווה שלא מזויפים) וחלק מהקלפים לא מתאימים לטורנירים (לקבלת רשימת קלפים אסורים ומוגבלים לך ל-www.yugioh-card.com)

impale

New member
מה אנשים מגיבים כל כך חיובי!?

מונסטר ריבורן ופוט אופ גריד אסורים למשחק בבאן הנוכחי. ספייס טיפון מותר רק 1 יש כאן יותר מדי מפלצות ללא אפקט... סיכוי גדול מדי ל-1 עבורך כשתתקל בקריצר של היריב או בסורסרר או אפילו בסייבר דרגון ~~" ימיו של הביטדאון חלפו,כיום ביוגיהו כמו במגיק(לפחות זה מה שזכור לי בטורנירי מגיק)-ההתקפה היא דבר די שולי =)

Reilak

New member
לכל דבר יש תחליף...

ראשית החבילה היא לא ביטדאון אלא חבילת סחיטה. החבילה מרוקנת את החבילה של היריב ועל הדרך גם פוגעת בנקודות החיים שלו (הודות למלכודת magc thorn) בסופו של דבר היריב יפסיד או כי יגמרו לו נקודות החיים או כי תגמר לו החבילה. שנית כמו שרשמתי בתחילת ההודעה לכל דבר יש תחליף (וזה גם הרעיון של הבאן, לעשות רוטציה מסויימת). monster reborn = premeture burial PoT = Jar of greed X2 או ל graceful charity ונישאר עם space typhoon אחד.

impale

New member
לא תמיד יש תחליף =)

בכל מקרה.. אם אתה עושה דק דיסטרקשן-עדיף לך לבסס עליו וזהו. לעשות דק הגנתי שיכיל גם מורפינג גאר וכדומה. כי המפלצות ההתקפיות ללא האפקט לא יעזרו בטורנירים =\

Reilak

New member
חחחחחחחחחח אתה לא רציני בגרוש...

קראת בכלל מה הדק שלי מכילה שאתה יוצא בהצהרה שאין שם Morphing jar? והיא הגנתית במידה מספקת!, חלק מהרעיון של מפלצות חזקות בהתקפה זה גם בשביל להגן, הרי אני לא חייב לתקוף עם המפלצות האלה! אלא פשוט שישמשו כחומה ואם צריך אז למה לא להישתמש בהם?! לא הבנת בכלל מלכתחילה מה הדק הזאת עושה! (ביטדאון אה?!) אז תקרא את כל הרשימה ותביא ביקורת נורמלית.

Reilak

New member
אחרונה..

החבילה מכסה יפה מאוד 3 תחומים ולא רוצה להיתמחות בהם. הרי לכל חבילה של את האנטי חבילה שלה, ופה החבילה שלי יכולה לנצח בכמה דרכים.

למעלה