לגבי טרהפ הול-מעולה לגבי סנאצ סטיל-אין טעם להוציא... יש לו יתרונות גם על "בריין קונטרול" היום והוא לא פועל רק לתור אחד.. ואם אתה מעביר את המפלצת שלקחת איתו לפייס דאון ומחזיר אותה לפייס אפ (בעזרת אפקט של קלף כמו BOOK OF MOON- המפלצת נשארת אצלך.) ומיראג' מגניב ^^ הוא מגן עליך מצילינדק סקורטסו מירור וכדומה.
למען האמת התחלתי ממש לא מזמן למרות שאני צופה כבר הרבה זמן רציתי כל הזמן הזה לקנות דק וקניתי אחד גרע בטיפשותי(..) אבל בעצם זה נהיה רציני מאז שהצתרפתי לפורום- עד אז לא ידעתי בכלל שיש טורנירים ובלי להעליב אבל בהתחלה חשבתי שזה סתם תוכנית לילדים קטנים אבל מאז שנכנסתי לפורום הבנתי שזה ממש משחק שמלא אנשים משחקים ויש גם טורנירים וזה לא רק לילדים (למרות שכל החברות שלי צוחקות עלי כי אני רואה את זה....) ומאז ממש ניסיתי ללמוד על זה ולשפר את הדק ואני רוצה גם לקנות סטרצ'ר דק כזה ואז ממש להישתפר וגם להשתתף בטורנירים וזהו בערך...סורי על החפירה וטחינת היתר...
אתה מתכוון ללמד אותם? '-' ומה, יש לי את הקורס באיכסטוריה (לא הזכרתי אותו מתישהו? םם), אז קודם כל שאסיים איתו. אבל תודה על ההצעה, נראה כבר מה יהיה! P-: מה צריך לעשות אדם שרוצה להתחיל לשחק? ז"א, מה סדר העדיפויות? יצירת דק? למידת הכללים? ^^ או בקיצור, איך אתה מלמד אחרים? ם-: [איכ, יצא לי חרוז.]
תלוי... יש אנשים שמההתחלה נניח מבינים שכחול עין קלף גרוע ושמפלצות של 4 כוכבים 2000 התקפה לא כל כך יעילות כי הרבה פעמים הן -1 כשמדובר באנשים כאלו (דבר שנדיר יחסית) אני פשוט לוקח את הדק שלי.. ומתחיל לעשות מירורים (משחקים באותו דק אחד מול השני) פשוט התנסות היא העזרה הכי טובה... אם מישהו יודע תחוקים אבל חושב שקלפים כמו קוסם אפל הם קלפים טובים אז צריך להסביר לו את כל היתרון של +1 -1 ו1-1 ועל "מטה" וכדומה. אם זה לא משכנע אותו-פשוט לשחק מולו בדק בלי כל זה ולהוכיח את הטענה שלי ובמקרה האחרון-כאשר מישהו לא יודע את החוקים בכלל-פשוט עוברים מההתחלה עד הסוף.
המשחק היום די בנוי על יתרון קלפים יעילים. כל שחקן מתחיל עם 5 קלפים וישלוף עוד קלף אחד בכל תור. ככה שמספר הקלפים שווה לכל שחקן עכשיו.. אם הקלפים שלך הם קלפים ללא אפקט... נניח "הדרקון הלבן כחול העין" את צריךה להקריב 2 קלפים שלך בשביל לזמן אותו ככה שאם ליריב יש X קלפים לך עכשיו יהיה X-2 והוא בתורו.. ישתמש בקלף אחד מקסימום כדי להוריד את הדרקון. ואז את כבר בחסרון קלפים ענקי! בכלל זה היום מעדיפים להשתמש בקלפים חלשים שיש להם אפקט פליפ שנותן לך למשל לקחת עוד קלף מהדק או קסם מבית הקברות ומפלצות שהורסות ליריב את היד וכל מיני כאלו מאשר לשים מפלצות התקפיות. כי ככה,גם אם המפלצת מתה-אתה מרוויח משהו.
חחח... אם תתחילי לשגע להם את השכל עם זה הם יקבלו את זה מהר מאוד...
(זה מה שאני עשיתי בכל מקרה... ) אני לא הכי משחקת.. יוצא לי פה ושם אבל אני כל כך גרועה שאני לא מנסה יותר... אז כל הכבוד לך!!! אנימה ויוגיהו בפרט זה לא רק לילדים קטנים! אם יוגיהו לא היה מצונזר הוא בכלל לא היה מתאים לערוץ הילדים ;;