דקה 30 בוסרמיל

על האש

New member
דקה 30 בוסרמיל

1:0 באר שבע כובש השער רמי אבו לבן
.

XSuperKi11erX

New member
האחות הקטנה שלנו.......

2-0!!!!! מדהים
בואו נאחל רפואה שלמה לרמי אבו לאבן,כובש השער המדהים
נפתח הסיפור לאליפות
גם חליבה תודה רבה על שער ענק
אבל הכי חשוב: ה פ ו ע ל ב א ר ש ב ע 2 מ כ ב י ח י פ ה 0

ראיתם את המשחק בב"ש?"../images/Emo140.gif

מכבי חיפה צ נ ח ה לא שיחקה טוב ככה כתוב בעיתונים. הפועל באר שבע פשוט נלחמו זה העניין מישהו אמר לי :זה קרה גם לכם לפני שנה אחרי המשחקים באופא: לנו האדומים זה לא משנה השנה הזאת זאת השנה שלנווווווווו באש ובמים ננצח את כולם כפליים ואני עדיין אופטימית מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין והצלחה היום נגד כפר כנה

VIHIMAN

New member
אבל זה לא ישנה כלום....

מכבי חיפה עדיין תקח את האליפות והיא עדיין ברמה מעל כל הליגה..... יאללה הפועל, הפועל אימפריה, הפועל עולה עולה...

tomash11

New member
אוהדי הפועל, בית"ר ומכבי- התאחדו...

הזבלה הזה שאוהד מכבי חיפה נראה לי נכנס לכל הפורומים פה של הקבוצות האחרות ומזיין תשכל...אולי נוריד לו כולם איזה זמבורה אחת?... אין לי כלום נגד חיפה, אבל אהבלים תמיד מרגיזים אותי...

בחיים לא נעשה דבר כזה נשמה

נראה לך טומאש שהאוהדים שלנו התאחדו עם חבורת קופים אנחנו שונאים את כל הליגה הזונה הזאת שלום לך חיפה שלום לך ת"א כל הליגה על הזין של בית"ר ירושלים

כנרת !! אכן אדום עולה ויעלה!

עדיין בהלם מהדרבי.... האמת אחרי הגול של בן לוז חשבתי על הדרבי שהזכרתי כאן.... של שאבי ואמיר ליברמן..... ואולי ביקשתי יותר מדי.... חשבתי על ה0:5 שקבלנו בראש... וחשבתי לעצמי אולי נעשה את זה ונשתיק את השחצנים אחת ולתמיד... עם התיאבון בא הגובה .... בכל אופן לפני המשחק הייתי קונה 0:1 קטן משער בדקה ה88 אבל סלים חיבל למחלה את התוכניות........ ובלילי .... מה אני יכול לומר ...... המהפך מתחיל !!!!!! לא מתכוון למפלגת העבודה עם כל הרצון הטוב ( כן אני אחד ששמר על הפנקס האדום של קופת חולים .....) אלא הפועל עולה עולה עולה!!!! בני " ברקיע השביעי" פורמן

בני פורמן בוא נאחל לאבו לאבן החלמ

הפועל באר שבע עשתה זאת אבל בואו נאחל החלמה מהירה לאבו לאבן ו תודה תודה לכל האדומים באשר אתם שם. מכינרת אחרת האדומה והצוהלת

אכן , החלמה מהירה לרמי !!

אנחנו צריכים לנצח את המשחקים שלנו בלי להסתכל על חיפה. לשכוח מהדרבי ....... לנצח את פתח תקווה! אדום עולה עולה עולה

למעלה