דפ"ר וקב"א

dwante

New member
דפ"ר וקב"א

מה זה דפ"ר ממה הוא מורכב? ואך קשור הקב"א לדפ"ר

rshilkrot

New member
הסבר

דפ"ר - דירוג פסיכוטכני ראשוני (המקס´ הוא 90) קב"א - קבוצת איכות (המקס´ הוא 56) הדפ"ר אלה התוצאות של המבחנים הפסיכו-טכניים שעשית בצו ראשון. הקב"א מושפע מהרבה גורמי כמו איפה למדת, איפה אתה גר, כמה שנות לימוד, מה ציון הדפ"ר שלך וכד´.. זאת דרך של הצבא לסווג את האנשים לפי איכויות, כדי שיוכל להציב אותם במקומות המתאימים להם. כדאי שתשיג קב"א כמה שיותר גבוהה... אם אתה מתכנן להגיע למקום טוב בצבא.

opp

New member
לא ממש

אל תכתוב דברים שאתה לא יודע, מצחיק שאנשים חושבים שהם יודעים ממה מורכב הקב"א ובעצם זה סתם ניחושים

rshilkrot

New member
אז אולי תאיר את עינינו

המסדר יעבור לדום! הוד רוממותו opp, קצין שלישות ראשי בכבודו ובעצמו ישא עכשיו את דבריו המסדר יעבור לנוח! דיברתי ושוחחתי ארוכות עם משקי שלישות ושאלתי וחקרתי בנושא, ואלה התשובות שקיבלתי. ככה שבוא נגיד שרוב הצבא חושב שזה מה שקב"א אומר, אבל יכול להיות שכולם טועים ואתה צודק.

powerlock

New member
opp למה לקטול סתם? rshilkrot צודק

opp הוא אמר הכל נכון חוץ מדבר קטן. איפה אתה גר כבר לא קובע. זה היה קובע פעם והורידו את זה. אני מש"ק שלישות וקב"א מורכב מכמה דברים: א. דפ"ר= דירוג פסיכוטכני ראשוני כמו שאמרו rshilkrot המבחנים הפסיכוטכניים שעברת בלשכת גיוס (מקסימום 90) ב. השכלה + רכישת מקצוע לפני הצבא - שנות לימוד וכו´ ג. ציון בעברית ד. צד"כ - ציון דרך כללי שזה כולל ראיון שעברת בלשכת גיוס, התרשמות ושאר ירקות. שיהיה בהצלחה.

opp

New member
דיברתי

על הקטע של כתובת ופרטים כמו זה שהוא כתב שמרכיבים את הקב"א, ותאמין לי שאני יודעת את זה טוב מאוד כי אני מאלו שקובעים את זה, וזה ממש לא היה בקטע מתנשא אני ממש לא בקטע של הוד רוממותך וכאלה זה היה ממש סתם

rshilkrot

New member
אם ככה

אז אני מתנצל. פלצנות זה משהו שפוגשים הרבה בצבא, והדבר הכי טוב נגדה זה להחזיר את הפלצן למציאות...

avi19

New member
האם יש סיכוי כלשהו להעלות קב"א?

מה החלק של הדפ"ר בקב"א?(%) ועד כמה משפיע סעיף 64 נפשי על הקב"א?

למעלה